Gelinlik Modelleri Benim Pembeli Gelinliğimede yorum yaparmısınız?

Tekrar ediyorum gelinliğini begenmedim çiçek kemeri altındaki tüller falan ama fizigin süper çok güzel taşımışsın :) Mutluluklar dilerim

Begenmeyenlerde tam takir gelin oldygumda begenir insallah )
tesekkur edrrim kizlar begenmeyen oldugu gibi kirici uslupla soylemediniz icin

Pembeli olan gelinlik benim görüşüm olarak kesinlikle kötü değill..Fakat alışmış olduğumuz gelinlik standartlarının biraz dışında cook kötü diyemem bu yüzden.Tamamen farklılık yapabilirsin ama beyaz bi gelinlik giymek varken onu tercih etmemelisin.En sondaki gelinlk hoşuma gitti..Ama pembeli gelinliğin üstünüzde harika durduğunuda söylemeden geçememmm

yeniden dogdum canım süper olmussun bayıldım senın secımıne allah bır omur boyu mutlu etsın sızı ınsallah nazarlardan korusun

Sanirim diger gelinlik bele cok oturuyo ve etegi asagi dogru sarkiyor sanki o yuzden bir digeri pembeli daha iyi kaldirmisim
yoksa denedigim gelinligin ilk sayfadaki haki orjinal hali tabiki cok guzel
pembeninde soft dyrdugunu dusunuyorum ama toplamda 12-13 model denedim en yakin buna hissettim kendimi tarzima deniyimde karakterime uyuyor bu cicekli bocekli seyler bilmiyorumki akiyor insanin ici oyle derin derin :)

Ayy canim amin amin cok tesekkur ederimm
oglumuzada papyonlu damatlik diktirecegizz )) hersey yolunda insallah
Rabbim utandirmasin bizi insallah mutlu gumler olsun onumuzde

Mine aklimdan sen geciyodunn
bilgilerine dayanarak soruyorum
goguslerim kucuk gelinlikcim bana guven diyor
bu gelinlik buyuk basyirmis yapismis durumda bu konuda bi onlem alabilirmiyim mesela sirt kismimi kapatsam gogus gorunumune pozitif etkisi olurmu

Nisan sekerimde hayat guzel mi yaxiyordu
hayat guzelmis diyecegim insallahh
Iiopuyorumm oglusunu insallah sende iyisindir canim

Begenmeyenlerde tam takir gelin oldygumda begenir insallah )
tesekkur edrrim kizlar begenmeyen oldugu gibi kirici uslupla soylemediniz icin

O uslup bana karsi gösterilmedi malesef

Bu haliyle bile bu kadar ciciyse tam takir gelin olunca ne kadar güzel olacak Allah bilir :)

Yorumlar ıcın cok tesekkur ederımm kızlar

üzerinde çok ama çok güzel durmuş canım.. bayıldımm :) mutlulukla giy inşallah :)

Merhaba,

Gelinliğinizi çok beğendim, size de çok yakışmış. Tam da gelinlik arayışına çıkmışken çok sevindim bunu gördüğüme :) Benim de kır düğünüm olacak inşallah, bu gelinlik gibi bir şey hayal ediyorum. Acaba nerden aldığınızı ve size maliyetini söyleyebilir misiniz? Özelden mesaj atmak isterdim ama ne yazık ki mesaj sayım yeterli değil henüz

Pembeli olan sizin için biçilmiş kaftan. Ben de fatihi gezdim ama böyle bir gelinlik görmemiştim hiç. Halbuki ben de pembe kemerli arıyordum. Ama 2600 inanılmaz pahalııııııı.. Hele bir de işlemesiz dantelsiz birşey içinnn.. Fathitekiler böyleee.. Açıyolar üst fiyattan. Ne kadar pazarlık yaparsanız o kadar iyi. Ben diktirmek istediğim gelinliği 3000 tl'den sordum. 2000'e kadar düştüler. Umarım 2600'e kiralamamışsınızdır. Yoksa yazık olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…