Gelinlik Modelleri Benim Pembeli Gelinliğimede yorum yaparmısınız?

Gunaydın kızlar dun gelınlıkcıye gıttım ıkı gelınlıgıde denedım
sonuc olarak kendı aldıgımdan vazgecmedım

ıste resımlerı eklıyorum

yorum yapan fıkır gosteren herkeze cok tesekkur edıyorum

gelınlıgın on kısmında ıncıler serpecek
kemerı daha ucuk bı pudra yapıcak
sag omuza dusmus omuzdada degıl kolda duran bı askı yapacak aa gelının askısı dusmus gıbı veya omuza takıp cıkarılan onlarada ıncı ısleyecek
el bılegıne kadar tul eldıven ıncı koyacak ust kısımlarına

duvakta uzun kullanma dedı kararsızız
bırde gelınlık 3 kat tul 1 kat daha tul kullanacak ama tulmu sıfonmu organzemı sormayı unuttumm
3 'lü tarlatan var altımda ..
boyum 171
diğer gelınlıgın benı cok kısa gosterdıgını dusunuyorum

Benım aldıgımımı begendın canımm

canım üzerinde çok güzel durmuş..bak şimdi beğendim

canım ben nişanlının beğendiği güzel demiştim ama ,bu değildi bahsettiğim işk sayfadaki canlı mankendeki ilk modelid bu ilk gıydıgın ıkıncısı sanırım,bu ıkısı arasında evet senın beğendiğin daha güzelmiş,Aşkla mutlulukla giyersin inşallah...

Son düzenleme:

canım yaa bence dooru kararı vermişsin :) çok yakışmış bence :) mankenin üzerinde sende durduğu kdr güzel durmamıştı o yuzden ben ikincisi güzel demiştim ama kesinlikle bu sana çok yakışmış :) mutlulukla giy insallah :)

Sonunda yola geldiniiz heee
;-) ;-)
2.olanin farkli oldugunu biliyodumda boydan cok basik goaterdi beni bide zayif ne bilim Allah utandirmasin pisman etmesin insallah
goguslerim kucuk insallah cok guzel bi ayar cekerler

senin seçtiğini beğenmiştim iyiki de onu almışsın
dediğin gibi diğeri seni basık göstermiş.
mutluluklar dilerim

bence herkeste olmayan güzel değişik bir gelinlik tam kır düğünü için

Cok tesekkur edrrim canim cok mutlu oldum

Cok zarif ve muhtesem bir gelin olacaksin bu belli :)
MasAllah.
Mutluluklar dilerim.

yorumlarım,

1. Gelinliğiniz çok güzel
2. Fiziğiniz çok güzel ve gelinliğin tüm güzelliği fiziğinizle birleşince muhteşem olmuş. Kollarınız patlıcan kol değil, beliniz de incecik ve bu yüzden mükemmel uyum olmuş. Bu modeli giymek sizin hakkınız!
3. Gelinlik üzerinde çok fazla oynama yapmayın bence eğer kır düğünü tarzı olacaksa.
4. Mutluluklar dilerim

bu arada pembe kuşaklı gelinlikten bahsediyorum, çok beğendim

Son düzenleme:
Yorumlar cok motive edici cook trsekkur ederim daha guzelleri sizin olsun Allah icimize sindirsin
guzel bi ayakkabi cicek sac ve duvakla guzel olacak daha cok

Çok şık canım tam yaz düğünü için çok beğendim yalnız ben olsam straplez değilde tek kol falan yaptırırdım el çiçeğin ve ayakkabınıda açık pembe kullan bence çok tatlı oluur

Mükemmel durmuş. Modaya çok uygun güzel bir model. Zaten olduğu haliyle iyi, tülü hayal tül, kristal tül olmasın yeter zaten. kemerin rengi sordurulabilir, okdir. Duvağınız bence uzun, yumuşak tülden olmalı ve üstüne bu lazer kesim parçalardan serpiştirilmeli. Şunun gibi:

Mutluluklar dilerim...

Çok şık canım tam yaz düğünü için çok beğendim yalnız ben olsam straplez değilde tek kol falan yaptırırdım el çiçeğin ve ayakkabınıda açık pembe kullan bence çok tatlı oluur
CANIM takmalı cıkarmalı bı tek kol yapacaklar ya mınenes'in eklediği gibi düşük bir kol yada omuzda tek bır kol deneyerek karar vereceğiz cok tesekkur ederım yorumun ıcın

duvak normalde boyle ama sankı bana bıraz ınce ve hacımsız geldı onu sonra konusuruz dedı gelınlıkcı uzzerındede lazer kesım cıceklerınden vardı buarada ekledıgın modelın tek düşük askısından bahsedıyordum dunden berı ama onu nasıl sekıllendırırler bılemıyorum :)
kristal tül değildi oylede kullanmazlar sanıyorum gelınlıkcı yakın sayılır arada ugrayıp rahatsız etmeyı dusunuyorum :) bana bulastıklarına bın pısman olurlar muhtemelen garantıcı bır ınsanım bıraz

Sonunda yola geldiniiz heee
;-) ;-)
2.olanin farkli oldugunu biliyodumda boydan cok basik goaterdi beni bide zayif ne bilim Allah utandirmasin pisman etmesin insallah
goguslerim kucuk insallah cok guzel bi ayar cekerler

Ama mankenin üstünde senin üstünde durduğu gibi durmuyordu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…