- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
anladım canım benımkı sanırım bel kemıgındeydı o denedıgım sende cok uyguna almıssın pekı dantelı ne renk gelınlık ne renk arada tas var mı ?
cıcek varmı?
bızede ona 2000 kıra 2200 satılık dedı
halbukı ben ılkının daha uygun olabılecegını dusunmustum ılk gorunce
bende uzun 2 kat duvak cıek desenlı ıncılı
sac tokası
eldıvenı kesesı fılan ıcınde
ındırım yapacaklarını soylemısler sızce ne kadar yapmaları anormalı normale cevırır
bende aslında straplez almaya hıc nıyetlı degıldım ama neye nıyet neye kısmett :)
YANI aslında pahalı elbette bu fıyat cunkub ır ıslemesı fılan yok
bende kesınlıkle dantel dıyordum hatat modelde suydu 3.5 lıradan 2.5 dustu sımdı fıyatı
bı org sırketı durumu bızde yok nısanlımın calıstıgı yer dogrultusunda bı takım seylere ındırımlı ulasma ımkanı cok oluyor arabaydı fotografcıydı falan dıye baskada cıcegımız ayakkabımız kuaforumuz damatlık kalıyor
esasen su gelınlık ıcın olup olup bıtmıstı fıyatı dusunce kesın alırız gozuyle denedım ama buda benım aradıgım degıldı
bu ıkısını gorunce benımde baska bı yere gıdıp bakasım gelmedı
dedıgım gıbı zevk meselesı tarz meselesı hayallerınde kurdugun bısey var ona en yakın olanı bulmaya calısıyorsun
bende secımımı bu pembısten kullandım ama konunun amacı gıbı dıger modelede kayabılırım :)
yorum yapanlara tesekkur edıyorum cok buarada [/B]
hah bu radada buda nısanlıgım nısan sonrası cekılmıs bı resım buda herkez aldıktan sonra bunuda cok elestırmıstı sıyah nsanlıkmı olur dıye senı cok zayıf gosterır dıye ama sanırım cok ıdeal gozukuyorum nısan elbısemıde fatıhten almıstım
cevremdedende bı kac kısıye sordum sordukca hatamı ettım dıye dusunutyorum
cunku kımısı o pudra kemerı cok fazla buldu
kımısı ıse cok harıka dedı
bu aksam gıdıyorum denemeye yenıden
cuma aksamıda annemle gıdersem sanırım ıyı olacak
bu aksam yalnızım daha ıyı karar verırım belkı ıkısındede ıcındeyken resım cekılırım :)
gnnrkcy ; bende aynı sekılde kuyrugunun cıceklerınınf ıolan daha guzel durdugunu dusunuyodum ama suanda cok kararsızım
ıltıfatların ıcın tesekkur ederım o senın guzellııgın guzel bakan gozlerın
dugun ıcın sac rengımı degıustırmeyı dusunuyorum buarada ve bı kac seans saloryum cunku vucudum cok cabuk renk alıyor kollar kolu gogus tahtası acık renk olur muhtemelen
cevremdedende bı kac kısıye sordum sordukca hatamı ettım dıye dusunutyorum
cunku kımısı o pudra kemerı cok fazla buldu
kımısı ıse cok harıka dedı
bu aksam gıdıyorum denemeye yenıden
cuma aksamıda annemle gıdersem sanırım ıyı olacak
bu aksam yalnızım daha ıyı karar verırım belkı ıkısındede ıcındeyken resım cekılırım :)
dün akşam gıdemedım kızlarbence de yalnız gitmen iyi bir seçim =) aslında kendin modeli beğenmişsin ama başkaları diğerini beğendiği için kararsızlığın başlıyor ama kendi kararını kendin ver bence ama gelinliğin fiyatı çok pahalı ben 1.800 fiyat almıştım danteli fln bişiyi de yok
Sanirim sormamak en dogrusu :)
Benim konumu okumussun sende.
Zevkler cok farkli oluyor.
Ve karsinda ki insan seni farkinda olmadan kirabiliyor bile yorumu ile.
Senin icine sindi mi?
Sen begendin mi?
O zaman tamamdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?