Gelinlik Modelleri Benim Pembeli Gelinliğimede yorum yaparmısınız?

ben kırık beyaz diktiriyorum canım..bu fiyatın içinde gelin çiçeği dahil değil..dantelli duvak kese taç dahil..ben dantellerin arasına inciler ve minicik taşlar koydurcam..çok hafif parlaklık vercek..ztn öyle süslü püslü modellerden çok hoşlanmıorm..brz ışıltı yeterli bnm için :)siz orayla kesin anlaştınız mı?bana 2600 o ilk gelinlik için fazla gibi geldi sanki

ındırım yapacaklarını soylemısler sızce ne kadar yapmaları anormalı normale cevırır
bende aslında straplez almaya hıc nıyetlı degıldım ama neye nıyet neye kısmett :)

ben hepsine bayıldım canım.

eğer fiziğin düzgünse hepsi çok yakışır

benimde şimdiki aklım olsa böyle pembeli bir gelinlik giyerdim, çok şirin duruyor...

ındırım yapacaklarını soylemısler sızce ne kadar yapmaları anormalı normale cevırır
bende aslında straplez almaya hıc nıyetlı degıldım ama neye nıyet neye kısmett :)

şimdi herkesin normali farklıdır ama ben düğün için organizasyon şirketi ile de anlastm bi de nişanlıma tutturdum dans kursuna da gidelim die o yuzden gelinlikte fazla açılmak istemedim :) enn fazla 2000 olsn diodm ben 1800 süper oldu bnm için :))senin bütçene 2600 uygunsa normaldir :) sonucta herkesin harcaması farklı :)
aynen ben de straplez hiç düşünmüodum hayalimdeki model şuydu ama bunu deneyince başka gelinlik denemek gelmedi içimden :)

Zevk ve bücce meselesi.
Ama ilkini cok begendim :)
Mutluluklar.

YANI aslında pahalı elbette bu fıyat cunkub ır ıslemesı fılan yok
bende kesınlıkle dantel dıyordum hatat modelde suydu 3.5 lıradan 2.5 dustu sımdı fıyatı
bı org sırketı durumu bızde yok nısanlımın calıstıgı yer dogrultusunda bı takım seylere ındırımlı ulasma ımkanı cok oluyor arabaydı fotografcıydı falan dıye baskada cıcegımız ayakkabımız kuaforumuz damatlık kalıyor

esasen su gelınlık ıcın olup olup bıtmıstı fıyatı dusunce kesın alırız gozuyle denedım ama buda benım aradıgım degıldı

bu ıkısını gorunce benımde baska bı yere gıdıp bakasım gelmedı
dedıgım gıbı zevk meselesı tarz meselesı hayallerınde kurdugun bısey var ona en yakın olanı bulmaya calısıyorsun
bende secımımı bu pembısten kullandım ama konunun amacı gıbı dıger modelede kayabılırım :)
yorum yapanlara tesekkur edıyorum cok buarada [/B]
hah bu radada buda nısanlıgım nısan sonrası cekılmıs bı resım buda herkez aldıktan sonra bunuda cok elestırmıstı sıyah nsanlıkmı olur dıye senı cok zayıf gosterır dıye ama sanırım cok ıdeal gozukuyorum nısan elbısemıde fatıhten almıstım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok yoğun dantel olmadığı için biraz pahalı bence 2600 en fazla 2000 diyorum ben. Ama ben ilkini diğerlerinden daha güzel duracağını düşünüyorum. Fotoğraf kalitesinden kötü çıkmış gibi geldi bana. İnşallah çok çok güzel bir gelin olursun :)

Bence renk önemli değil giydiğinde üstünde duruşu çok güzel olmuş saçlarınla da teninle de çok hoş görünüyor. Benim nişanlığımın rengini de anneme fotosunu yolladığımda beğenmemişti. Yakından görünce rengine de duruşuna da bayıldılar. Çok güzel olmuşsun.

cevremdedende bı kac kısıye sordum sordukca hatamı ettım dıye dusunutyorum
cunku kımısı o pudra kemerı cok fazla buldu
kımısı ıse cok harıka dedı
bu aksam gıdıyorum denemeye yenıden
cuma aksamıda annemle gıdersem sanırım ıyı olacak
bu aksam yalnızım daha ıyı karar verırım belkı ıkısındede ıcındeyken resım cekılırım :)

gnnrkcy ; bende aynı sekılde kuyrugunun cıceklerınınf ıolan daha guzel durdugunu dusunuyodum ama suanda cok kararsızım
ıltıfatların ıcın tesekkur ederım o senın guzellııgın guzel bakan gozlerın
dugun ıcın sac rengımı degıustırmeyı dusunuyorum buarada ve bı kac seans saloryum cunku vucudum cok cabuk renk alıyor kollar kolu gogus tahtası acık renk olur muhtemelen

bence de yalnız gitmen iyi bir seçim =) aslında kendin modeli beğenmişsin ama başkaları diğerini beğendiği için kararsızlığın başlıyor ama kendi kararını kendin ver bence ama gelinliğin fiyatı çok pahalı ben 1.800 fiyat almıştım danteli fln bişiyi de yok

Sanirim sormamak en dogrusu :)
Benim konumu okumussun sende.
Zevkler cok farkli oluyor.
Ve karsinda ki insan seni farkinda olmadan kirabiliyor bile yorumu ile.

Senin icine sindi mi?
Sen begendin mi?
O zaman tamamdir :)

dün akşam gıdemedım kızlar
dediğin gibi modelı begendım sade olsun benım onume gecmesın dedıkce yakın arkadaslarımda onu begendıler onu gormeden bunu begenıyorlar ama onu gorunce bunn cok cok sade oldugunu dusunuyolar :)
buarada kayımvalıdemımı gotursem o super pazarlık yapar ama bu aksam gıdıp kendı kendıme baksam persembe kayınvalıdem cumada annem gelse gelınlıkcı ısyan edermı :)
ıkısının gunlerıde bırbırıne uymuyor o sebebten ayrı gunler
bu aksam dırek kayınvalıdemle gıdersem daha netlesmeden pazarlıgamı oturacak acaba
nısanlıma 2200 bırakırım demıs bunun uzerıne pazarlık yapılması sızce edepsızlıkmı olur?

Sanirim sormamak en dogrusu :)
Benim konumu okumussun sende.
Zevkler cok farkli oluyor.
Ve karsinda ki insan seni farkinda olmadan kirabiliyor bile yorumu ile.

Senin icine sindi mi?
Sen begendin mi?
O zaman tamamdir :)

evet aldıktan sonra sormamak en dogrusu sanırım
senın gelınlıgını bende cok merak ettım ıncılıymıs galıba senınkıde

canım baktım gelinliğine bende ilk modeldeki gibi sade olması taraftarıyım peki kumaşı neydi bunun hatırlıyormusun. şifonmu saydam organze mi?

ne kadar dediler.?

saydam organzeler gayet güzel duruyor resimde net olmamış ondan soruyorum.

kemeri biraz fazla gibi bence bu kemer yerine kemerdeki çiçeklerden bel kısmına diktirsen daha güzel olur ayakkabında pudra olur güzel olur.

diğer gelinlikte güzel ama ben daha çok sadeciyim ondan ilkini beğendim

ACIKCASI kuması hıc bılmıyorum hangısı olsa ıyı olur daha guzel durur
sadece gelınlık bıraz hafıf duruyordu ben 3 kat tul ısteyecektım cunku 2 kat ınce gıbı geldı bana
baska sormam gereken neler var bırde duvagıda bana ınce geldı onu nasıl kalın tok bır goruntuye sahıp olmasını saglıcam

Ben açıkçası pembe olanı begenmedim :) belindeki çiçekleri güzel durmamış basitleştirmiş gelinliği, alta koydugun gelinliklerden de birincisi çook güzell :)

Canım Benim;
Senin seçtiğin gayet güzel dediğim gibi içine sindiyse kafanı hiç karıştırma.
Ayrıca ikisinide üzerine giy resimlerini çek bakalım hangisi daha çok yakışıyo öyle karar verelim.
kahvaltıda gösterirsin resimleri

AY CANIM BENDE dıyorumkı bu yorumu yazan kım :)
bi anda korktumm :) hahaha

bua ksam gıdıyoruz kayınvalıde kayınpeder ıle canımm
ınsallah ındırımde yaptırtabılırız ayretten resımlerı sabah kahvaltıda gosterıcem ıstahım acılmasa barı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…