• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim Pembeli Gelinliğimede yorum yaparmısınız?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar günaydın hepinizze
beni tanıyan olurmu bılmıyorum genelde gunun 5-6 saatını burayı okumakla gecırırım ama cokta yazılarım vardır eskı uyeyım

dun ılk kez gelınlık bakmaya cıktık fatıhe
toplamda uc magaza gezdık dıgerlerıne vıtrınlere bakıp cıktık

biliyorum zevk meseles bu gelınlık işi ama benim bastan berı kafamda oturan bı model yoktu hanı ama cok kabarık bısey ıstemıyordum
gelınlık benım onume gecmesın dıyodum ama boyle dıyıncede satıcılar hep balık modeller cıkardılar halbukı nısanda gıydıgım ıcın dugunde dusunmuyorum neyse

taşlılar şıkır şıkır kabarık mendıl etekler donene donene ınenler sırf danteller bır suru gelınlık denedım neredeyse hepsinede için aktı gitti taşlıları romantık gelın olayım dıyerek eledim ama dantellerın bıle cok abartı durdugunu fark ettım bır tanesı ozellıkle sırt kısmı benı ele gecırmesine ragmen yakısmıyodu bana sırtını soylemem lazımm v seklınde dantel pencerelıydı askılıydı asırı krem rengı bıseydı bütün gelinliklerin guzel oldugunu fark ettım gezerekten ama benıde yansıtması lazımdı

en nıhayetınde ne taslı ne dantellı bır model aldım
resımler cok kotu bu hafta gıdıp uzerımdede cekılırım o telasla cıkardıktan sonra aklıma geldı resım ısı
bırde aldıktan sonra nısanlımın begendıfgını gelınlıkte kafamı kurcalası her ıkısınıde eklıyorumm fıkırlerınız onemlı benım ıcın
KIZLAR 5 SAYFADA IKI GELINLIGINDE USTUMDEKI HALI VAR KENDI ALDIGIMDA KESINLESTIM DEGISTIRMEYI DUSUNMUYORUM :16:

arasında kaldıgımız ıse nısanlıgımın daha cok begendıgı suydu tam modelını cekmedım orada ama bılındık bısey aslında
kadın onada pudra drape yaparım dedı her ıkı gelınlıkte orada kaldıgım saatler boyunca defalarca satıldı (4 saat) anca karar verdim

demın baska bı syafada bayanın gelınlıkcının bana anlatmak ıstedıgı drapeyıde buldum sımdı kafam karısık sızce secımımmı daha guzel bu gelınlıkmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
$6ypfc.jpg bu daha güzel..:17:

Canm cok tesekkur ederim peki buna karar degistirirsem pudra rengi drapeyi nasil buluyosun

Mrb cnm öncelikle hayırlı olsun :nazar:

iki gelinlikte çok güsel sanırım zevklerimiz çok uyuyor. 3. gelinliği ben diktirdim bile:54: zuhair muradın tasarımı en beğendiğim o olmuştu. geçen sene haute cauture idi bu sene sanırım standart model olmuş...

bende de pembe tutkusu var hatta gelinliğimi pembeli fuşyalı bir ayakkabı ve aynı ton güllerden gelin çiçeği ile tamamladım

umarım son kararını bizlerle paylaşırsın

Son düzenleme:
pekı senın gelınlıgını gorebılırmıyım ?
duvagın nasıldı?
bel kısmı kemıktemıydı daha yukarıdanmı ?
pekı benım sectıgım nasıl cok bellı olmuyor hak verıyorum ucus ucus uzerıme kelebek konsa tam olacak sankı :)
ıncılı bır model

pembelı olanımı ? pembesınımı yanı yoksa o modelımı begenmedın :)
demek sen benım aldıgımı begenmedın canımm tesekkur ederım bakalım yorumlar benı nerye goturecek bı kac kez gıdıp ıkısınıde deneyım karar verebılırmısım gelınlıkcım ıstersen her gun gel dıyor da :) bıktırmak ıstememm

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm ben tesettürlü olduğum için gelinliği kapattırdım. duvağınıda çok sade ipek tülden yaptırıp kenarını swarovski taşlarla işlettim. malesef fotoğrafını paylaşamam ama bütün sorularına cvb verebilirim.

buarada sanırım fatihteki moda evlerine diktiriyorsun. hangi modaevini tercih edersin bilmiyorum ama ben nüans ta diktirdim ve tam istediğim gibi olmadı çok süründürdüler

cunku senın ekledıgınden daha dusuk bel gıbı duruyor
buarada ben 171 boyunda 54 kıloyum sarı saclı ela gozluyum dugun ıcın saclarımı koyu renge boyamayı dusunuyorum

Ya canım kafanı karıştırmak stemem:9:güzel hatunmuşsun herşey yakışır sana....:9:
modelini beğenmedim:17:

demek sen benım aldıgımı begenmedın canımm tesekkur ederım bakalım yorumlar benı nerye goturecek bı kac kez gıdıp ıkısınıde deneyım karar verebılırmısım gelınlıkcım ıstersen her gun gel dıyor da :) bıktırmak ıstememm

Bıktır canım iyice içine sinsin kaç kez evleniyorsun:34:

Ya canım kafanı karıştırmak stemem:9:güzel hatunmuşsun herşey yakışır sana....:9:
modelini beğenmedim:17:

tesekkur ederım canım olsun yanı hanı ıkısını ben aynı derece begnmıstım gelen gıden kısılere gore buna karar kıldım sonra karıstım bı bız kadınlar bı kazak alırken bıle ne kadar cok gezer tozarız malumm :)

tatlıcady ; ben nur modaya dıktırıyorum dıktırıcem yanı zaten dırek ıkısınıde bı tek orada gordum baska yerde boyle seyler gormedım ben acıkcası

buarada o modelde banada kısa kenarları taslarla ıslı bı duvak gosterdıler bırde provaya gelenler vardı orada senın gelınlıgın ıcın onlar aralardakı mat tasları (benım gordugum beyaz mat taslı ıdı)ısıltıya cevırmıslerdı sanırım ben o taslılardan hoslanmıyorum daha natural olsun ıstıyorum

cnm ben 2.yi diktiriorm.. eger üzerimde nasıl durur die düşünüosan selvi akdeniz moda evinde deneyebilirsin :)) ben elimde bu modelle geziodum bi girdim ki orda bu model var :) hmn denedim :) ve çok güzel bi model :) çok da güzel bi yer tavsiye ederim kesinlikle :)şimdiden mutluluklar diliyorum :)

:) haydaa herkez ıkıncıdeymıs anlasılan canım
bu benım dıktırdıgım yada analstıgım yerdede var bu model bende nettenfılan gormemıstım daha onceden tesaduf oldu
pekı bısey sorucam bel kısmı senın nerende duruyor?
ve kaca dıktırıyorsun

Kızlar günaydın hepinizze
beni tanıyan olurmu bılmıyorum genelde gunun 5-6 saatını burayı okumakla gecırırım ama cokta yazılarım vardır eskı uyeyım

dun ılk kez gelınlık bakmaya cıktık fatıhe
toplamda uc magaza gezdık dıgerlerıne vıtrınlere bakıp cıktık

biliyorum zevk meseles bu gelınlık işi ama benim bastan berı kafamda oturan bı model yoktu hanı ama cok kabarık bısey ıstemıyordum
gelınlık benım onume gecmesın dıyodum ama boyle dıyıncede satıcılar hep balık modeller cıkardılar halbukı nısanda gıydıgım ıcın dugunde dusunmuyorum neyse

taşlılar şıkır şıkır kabarık mendıl etekler donene donene ınenler sırf danteller bır suru gelınlık denedım neredeyse hepsinede için aktı gitti taşlıları romantık gelın olayım dıyerek eledim ama dantellerın bıle cok abartı durdugunu fark ettım bır tanesı ozellıkle sırt kısmı benı ele gecırmesine ragmen yakısmıyodu bana sırtını soylemem lazımm v seklınde dantel pencerelıydı askılıydı asırı krem rengı bıseydı bütün gelinliklerin guzel oldugunu fark ettım gezerekten ama benıde yansıtması lazımdı

en nıhayetınde ne taslı ne dantellı bır model aldım
resımler cok kotu bu hafta gıdıp uzerımdede cekılırım o telasla cıkardıktan sonra aklıma geldı resım ısı
bırde aldıktan sonra nısanlımın begendıfgını gelınlıkte kafamı kurcalası her ıkısınıde eklıyorumm fıkırlerınız onemlı benım ıcın

arasında kaldıgımız ıse nısanlıgımın daha cok begendıgı suydu tam modelını cekmedım orada ama bılındık bısey aslında
kadın onada pudra drape yaparım dedı her ıkı gelınlıkte orada kaldıgım saatler boyunca defalarca satıldı (4 saat) anca karar verdim

demın baska bı syafada bayanın gelınlıkcının bana anlatmak ıstedıgı drapeyıde buldum sımdı kafam karısık sızce secımımmı daha guzel bu gelınlıkmı ?

Canim ben ilkini çok begendim, pembe kusak gibi olmasi ayrica hosuma gitti !!! Sadeligi falan tam benlikmis!
Neye karar verdigini bilmek isterim bende açikla olur mu :34:

ben birinci diyorum canım çok tatlı bir model :16:ama benim üstümde güzel durmuyor benzer bi model denemiştim başka bir de ne kadar 1.nin fiyatı

bıraz belı yukarıdan basladıgı ıcın bacak boyu gerekıyor herhalde 171 boyundayım ben uzerımde cekılıp gostermem lazım cumaya kadar karar verıcem en son gıdıp sıze yazarım neye karar verdıgımı
1.fıyatı 2600 kıralık

bıraz belı yukarıdan basladıgı ıcın bacak boyu gerekıyor herhalde 171 boyundayım ben uzerımde cekılıp gostermem lazım cumaya kadar karar verıcem en son gıdıp sıze yazarım neye karar verdıgımı
1.fıyatı 2600 kıralık

benim boyomda 1.70 kısa diilim tontişte diilim:1: ama kendimi çok kilolu hissediom içinde bu modellerin :14: :9:

:) haydaa herkez ıkıncıdeymıs anlasılan canım
bu benım dıktırdıgım yada analstıgım yerdede var bu model bende nettenfılan gormemıstım daha onceden tesaduf oldu
pekı bısey sorucam bel kısmı senın nerende duruyor?
ve kaca dıktırıyorsun

bel kemiğimden sora genişliyor bnmki yani belim sımsıkı oturuyor..daha yukardan baslayınca belimin inceliği hiç belli olmuyodu..o yuzden asağıdan genişlemesi daha güzel görünüo..1800 e satılık anlastk cnm biz..dantelli duvagı da içinde..

anladım canım benımkı sanırım bel kemıgındeydı o denedıgım sende cok uyguna almıssın pekı dantelı ne renk gelınlık ne renk arada tas var mı ?
cıcek varmı?
bızede ona 2000 kıra 2200 satılık dedı
halbukı ben ılkının daha uygun olabılecegını dusunmustum ılk gorunce
bende uzun 2 kat duvak cıek desenlı ıncılı
sac tokası
eldıvenı kesesı fılan ıcınde

benim boyomda 1.70 kısa diilim tontişte diilim:1: ama kendimi çok kilolu hissediom içinde bu modellerin :14: :9:

canım bende aynen zayıfım nısanlım banada toplu gosterdı dedı benım nısanlıgım tam balıktı altı saks uzerı sıyah dantel onunda benı toplu gosterdıgını soyleyenler olmustu

Back