- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi Love_your_life
Ben yemek kokusu gitsin diye cezvede yumusatici kaynatirim gercekten de etkili mis gibi kokuyor oyle olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bu toz toprakmi varmis evde 2 kez supuruyomus . Hic ugrasamam yani ha kizim dha kucukken cok bisey dokulurse 2 supurdugum olmustur oda 2.de sade dokulen yeri supurmusumdur. Baska mesgaleleri yok galba yada durust degil soylediginde. Bosver evin temiz belliki kendini temizlik diye oldurup bitirenlerden olmak istemem qcikcasi takmaKomşum geçen ev mermer çok süpürmek lazım dedi günde iki kez süpürüyormuş bende onu duyunca o kokuyu alınca ana dedim bu ne yapıyır ki böyle ama soramadım kadına öyle gario geldi sormakama temizlik alameti olmayabilir cidden. Çünlğ ev dağınık ama bizim tozlu değil pis değil yani ya da değildir diye düşünüyorum.
![]()
Muhtemelen oda kokuları kullaniyordurlar. Ben hoşlanmıyorum ama banyo ve tuvaletim için değişik kolonyalar kullanıyorum mandalina falan gibi bazen evi sildigim suya da katıyorum bugüne kadar olumsuz hiç eleştiri almadım zaten aşırıya kaçmıyor genelde hoşlarına gidiyo.Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim![]()
Ben kimyasallardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Ama evimin ve çamaşırlarımın güzel kokması önemli. O yüzden esansiyel yağlar kullanıyorum ancak tamamen doğal olanlarından.
Şimdi adını hatırlayamadığım bir zımbırtı var. Üzerindeki çukurluğa su ve esansiyel yağ koyuyorum, altında kokusuz bir mum yakıyorum ev mis gibi kokuyor o buharlaştıkça. Sağlığa ve bebeğe zararlı değil.
Su airwickler var ya yemin ederim pislikten kırılan evde bile temizlik hissi olusturuyor.Oyle olacagına temiz olsun ama kokmasın daha iyiBayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim![]()
Buhurdanlik. Onu ben de istiyordum ama en son tutsu filan yaktigimda basima feci agri girdigi icin acaba ayni sey olur mu diye dusunuyorum.
O zımbırtı bende de var hergun kullanıyorum konu sahibine yazayım diyordum ismi aklıma gelmemişti sizin yorumu gördüm zımbırtı güzel olduBen kimyasallardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Ama evimin ve çamaşırlarımın güzel kokması önemli. O yüzden esansiyel yağlar kullanıyorum ancak tamamen doğal olanlarından.
Şimdi adını hatırlayamadığım bir zımbırtı var. Üzerindeki çukurluğa su ve esansiyel yağ koyuyorum, altında kokusuz bir mum yakıyorum ev mis gibi kokuyor o buharlaştıkça. Sağlığa ve bebeğe zararlı değil.
Çiçek kokulu temizlik ürünleri kullanınBayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim![]()
Nedir acaba ismini hatırlayınca yazarmısınızO zımbırtı bende de var hergun kullanıyorum konu sahibine yazayım diyordum ismi aklıma gelmemişti sizin yorumu gördüm zımbırtı güzel oldu![]()
Yukarda biri yazmış az önce gördüm buhurdanlık deniyormuş.benim evreninin fotosunu çekip atmayı deneyeyim buraya bir dakikaNedir acaba ismini hatırlayınca yazarmısınız