• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim öyle kokmuyor.

Ben yemek kokusu gitsin diye cezvede yumusatici kaynatirim gercekten de etkili mis gibi kokuyor oyle olunca

Benim evim genelde güzel kokar, ev parfümü kullanmıyorum sadece sık toz aliyorum (bana toz koku yapiyor gibi geliyor :) ) ve kokulu mumlarim var (zara home) yerleri silmek icin ajax kullaniyorum ve en az iki gün evde kokusu kaliyor (kapılar vs. İcinde kullaniyorum)

Kek yapin kek😂 bayilirim kek kokusuna❤️Resmen icim bi tuhaf olur, kucuklugume giderim💕

Havalandirmaysa her gun cocuklar gidince vs. Biri gelecegindede sprey kullaniyorum. Illa oda spreyi olmasida sart degil. Kendi parfumumden deodorantlarimdan vucut spreylerinden.. elime ne gelirse😂 her gun kullanmam oyle seyler

Oda kokusudur..
Hiç iyi bir şey değil. Üstelik evde bebek varmış, hamilesiniz. Boşverin kokmayıversin.

Oğlum büyüdüğü halde nadir sıkarım oda parfümünü. Misafir geleceği zaman falan.

Komşum geçen ev mermer çok süpürmek lazım dedi günde iki kez süpürüyormuş bende onu duyunca o kokuyu alınca ana dedim bu ne yapıyır ki böyle ama soramadım kadına öyle gario geldi sormak 😂🤣 ama temizlik alameti olmayabilir cidden. Çünlğ ev dağınık ama bizim tozlu değil pis değil yani ya da değildir diye düşünüyorum. 😂
Ne bu toz toprakmi varmis evde 2 kez supuruyomus . Hic ugrasamam yani ha kizim dha kucukken cok bisey dokulurse 2 supurdugum olmustur oda 2.de sade dokulen yeri supurmusumdur. Baska mesgaleleri yok galba yada durust degil soylediginde. Bosver evin temiz belliki kendini temizlik diye oldurup bitirenlerden olmak istemem qcikcasi takma

ben evde tarçın karanfil kaynatıyorum eve yayılıyor ... sürekli havalandırmakta iyi değil daha çok yolun tozu kokusu siniyor evin içine
..temizlik yaparken açın camı kapıyı sonra kapatın ki temizlik malzemelerinin kokusu kalsın hafif

Bir de cam silip tülleri yıkadıysam yumuşatıcı 1 gün falan kokuyor. Ama o koku da bir yerden sonra bayıyor.

Hamileliğe kadar şu çubuklu oda kokularından vardı. Mide bulantım başlayınca çöpe attım.
Hala daha yoktur zararlı diye almıyorum..

bugunlerde evim en cok yemek kokuyor :D

şaka bir yana da, oda parfümü kullanmasanız bile yerleri ms.muscle floral ile siliyorum. Kokusuna bayılıyorum.

çok yumuşatıcı taraftarı olmasam da, nevresim perde vs. Kesinlikle katıyorum ve genelde yumoş pembe olanı ile. Perdeleri yıkayınca evim bi hafta 10 gün mis gibi kokuyor.

carrefour markette portakal kokulu arap sabunu var. Başka markette var mi bilmiyorum. Tüm yüzeyler diyor. Tozu onla alıyorum. Ona da bayılıyorum. Tuvaleti falan da arada onla yıkıyorum. Mutfak için de sirkeli sprey kullanıyorum. O çok çiçek kokmasa da kokusunu beğeniyorum temizlik kokuyor.

tuvalette ve banyoda cam oda kokum var. Ama şuan bitmiş ve aksesuar olarak duruyor :D olunca o da güzel koku veriyor ama tüm eve yayılmıyor.

ben kapımı açarken temiz kokuyor gerçekten.

en nefret ettiğim de günlük çamaşırdaki yumuşatıcı kokusu. Çamaşırları boron ile yıkıyorum, parfüm kokusu yok.

çapraz komşumun evi sırf deterjan yumuşatıcı kokuyor midem bulanıyor, sanirim yerleri de bulasik deterjani ile siliyor cunku silerken gordum sadece köpüktü. asansörden çıkınca sanırsın ki koridora çamaşır asmislar. Tüm koridora yayılıyor kokusu.

Benim evimde güzel kokar. Dışarıdan girip kapısını açtığında temizlik kokusu gelir. Oda parfümü vs kullanmıyorum. Ama evim çok tozlanıyo cadde üstünde olduğu için. Hergün toz alırım genelde. Toz almak için mavi spery sular var onları kullanıyorum.

Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim 😂🤣
Muhtemelen oda kokuları kullaniyordurlar. Ben hoşlanmıyorum ama banyo ve tuvaletim için değişik kolonyalar kullanıyorum mandalina falan gibi bazen evi sildigim suya da katıyorum bugüne kadar olumsuz hiç eleştiri almadım zaten aşırıya kaçmıyor genelde hoşlarına gidiyo.

Parfümler sağlığa cok zararlı gerek var? İlla da koksun diyorsanız karbonatlı suyun içine biraz portakal biraz limon kabuğu rendeleyin geceden bekletip süzün. Fisfisla sikin havaya.

Ben kimyasallardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Ama evimin ve çamaşırlarımın güzel kokması önemli. O yüzden esansiyel yağlar kullanıyorum ancak tamamen doğal olanlarından.

Şimdi adını hatırlayamadığım bir zımbırtı var. Üzerindeki çukurluğa su ve esansiyel yağ koyuyorum, altında kokusuz bir mum yakıyorum ev mis gibi kokuyor o buharlaştıkça. Sağlığa ve bebeğe zararlı değil.

Buhurdanlik. Onu ben de istiyordum ama en son tutsu filan yaktigimda basima feci agri girdigi icin acaba ayni sey olur mu diye dusunuyorum.

Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim 😂🤣
Su airwickler var ya yemin ederim pislikten kırılan evde bile temizlik hissi olusturuyor.Oyle olacagına temiz olsun ama kokmasın daha iyi

Buhurdanlik. Onu ben de istiyordum ama en son tutsu filan yaktigimda basima feci agri girdigi icin acaba ayni sey olur mu diye dusunuyorum.

Heh buhurdanlık.

Ben ağır koku sevmem, başkasının parfümü bile başımı ağrıtabilir. Tütsü de yakamıyorum. Ama limon çiçeği, portakal çiçeği, müge falan çok hafif kokular. Seni rahatsız etmeyecek kokuları bulursun bence.

Ben kimyasallardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Ama evimin ve çamaşırlarımın güzel kokması önemli. O yüzden esansiyel yağlar kullanıyorum ancak tamamen doğal olanlarından.

Şimdi adını hatırlayamadığım bir zımbırtı var. Üzerindeki çukurluğa su ve esansiyel yağ koyuyorum, altında kokusuz bir mum yakıyorum ev mis gibi kokuyor o buharlaştıkça. Sağlığa ve bebeğe zararlı değil.
O zımbırtı bende de var hergun kullanıyorum konu sahibine yazayım diyordum ismi aklıma gelmemişti sizin yorumu gördüm zımbırtı güzel oldu :halay::nazar:

Eşin alıcak süpürgeyi viledayi kendisi temizlik yapicak beğenmiyorsa;)
Uzaktan konuşmak çok güzel tabii.
Dusuncesizler.

Çiçek kokulu temizlik ürünleri kullanın

Back
X