- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi Love_your_life
Ben bingo kullanıyorum gerçekten kokusu çok güzel, evde bir gün boyunca kalıyor .Yerleri silmek için ne kullanıyorsunuz peki.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bingo kullanıyorum gerçekten kokusu çok güzel, evde bir gün boyunca kalıyor .Yerleri silmek için ne kullanıyorsunuz peki.![]()
Bayiliyom o kokuyaBen bingo kullanıyorum gerçekten kokusu çok güzel, evde bir gün boyunca kalıyor .
Hımm oda kokusu bebeğim ve benim için sağlıklı olmayabilir iştw o yüzden kullanamıyorum
Evet ben de öyle , hepsini denedim ama bu bingoda karar kıldım yıllardır değiştirmiyorum.Bayiliyom o kokuya
Ay bende bingonun mor rengini kullaniyorum. Asigim kokusuna resmen.Lavanta bingo mor renk kalıcı yumusatici ben oda sipreyiyle karistirip perdelere sıkarım:)
Yanlıs bilmiyorsam 3 cesiti varBir deneyebilirim belki sorun olmaz peki bir çeşidi var mı
Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim![]()
Cubuklu oda kokuları var onu kullaninKızımdan önce denedim ama şimdi küçük olduğu için evde parfüm zarar verir diye kullanmadık hiç başka bir formül de bulamadım
Evet ben de öyle , hepsini denedim ama bu bingoda karar kıldım yıllardır değiştirmiyorum.
Sonuc bingo ozamanAy bende bingonun mor rengini kullaniyorum. Asigim kokusuna resmen.![]()
Kokmuyo ki. Yerleri silerken hani laminantlar için deterjan var kokulu onla silerim sildikten sonra koku uçar. Banyoda klozette kenara takmalı kokulu temizlik ürünleri var bi o kokar güzelBayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim![]()