• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim öyle kokmuyor.

Benim annemin evi aynı dediğiniz gibi temizlik kokar hep ama nedeni hergün dipköşe temizlik yapar yumuşatıcısı temizlik malzemelerini bol kullanır. Sizde öyle yaparsanız temiz kokacaktır

2272758
20190525_142536.webp

Son düzenleme:
Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim 😂🤣
Bizim evin her odasında koridorda vs otomatik oda spreyi zımbırtılarindan var. 7/24 pıst sesi ile yaşıyorum. Ben hiç sevmiyorum, ama eşimin koku takıntısı var sanırım. Sürekli alır.. çözüm bu yani:) ben de sürekli cami pencereyi açık tutuyorum vs ama o temizlik kokusunu spreyler veriyor 😏😏 sen o kadar sil supur o koku zimbirtisi kadar ise yaramasin. Adaletin bu mu Dünya? :KK14:

Oda parfümü kullanmıyorum evim amerikan mutfak ama dışardan eve geldiğimde evim mis gibi kokuyor ferah yani benimde koku takıntım var kışın bile her yeri açıp öyle yemek yapıyorum düzenli havalandırlan ev zaten kokmuyor ;)
Bu konuda ciddi takıntılarım var kötü boğuk koksa evim kesin alırım kokusunu bazen bi yere gidiyoruz sanki ev hiç havalandırılmamış basık yemek kokuları karışmış :kusmuk:hatta eve gelir gelmez duş alırım insanın üstüne bile siniyor o kokular

Yeni temizlik yapmıştır ya da oda parfümü kullanıyordur. Ya da benim eşim gibi kapıyı açmadan önce her seferinde kapıya doğru sprey sıkıyordur 😂

Bizim evin her odasında koridorda vs otomatik oda spreyi zımbırtılarindan var. 7/24 pıst sesi ile yaşıyorum. Ben hiç sevmiyorum, ama eşimin koku takıntısı var sanırım. Sürekli alır.. çözüm bu yani:) ben de sürekli cami pencereyi açık tutuyorum vs ama o temizlik kokusunu spreyler veriyor 😏😏 sen o kadar sil supur o koku zimbirtisi kadar ise yaramasin. Adaletin bu mu Dünya? :KK14:
Çok zararlı ama bir de hamilesin bence kaldırsın. Evin güzel kokmasından daha önemli şu an

Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim 😂🤣
Organik gül suları var içinde ince bambu dalları var onları kullanıyor olabilir bende kullanıyorum tuvalete klozette yapışan deterjan var onlarda kokuyor o güllerden salona koridora koyarsanız çok güzel kokuyor

Ben küçükken bir komşumuz vardı. Aşırı ötesi titizdi. Kapıyı bir açardı, beyaz sabunu elinize alıp koklamış gibi hissederdiniz. Çok severim beyaz sabun kokusunu. Tam bir temizlik kokusu.
Beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici alıyorum ama yerler kuruyana kadar koku kalıyor. Kendi sıvı sabunumu yaptım yine kalıcı olmadı.
Perde yıkayıp asınca da evde gerçekten yoğun mis bir koku oluyor ama o da 1 hafta idare ediyor. Belki sizin komşu perdelerini yıkamıştır.
Diğer spreyler vs aşırı derece kimyasal içeriyor. Direkt kanserojen, asla kullanmam.

Back
X