- Konu Sahibi Love_your_life
Benim annemin evi aynı dediğiniz gibi temizlik kokar hep ama nedeni hergün dipköşe temizlik yapar yumuşatıcısı temizlik malzemelerini bol kullanır. Sizde öyle yaparsanız temiz kokacaktır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olmuş..Ben foto atma özürlü olduğum için olmadi
İnternetten buldum çok teşekkür ederimYukarda biri yazmış az önce gördüm buhurdanlık deniyormuş.benim evreninin fotosunu çekip atmayı deneyeyim buraya bir dakika
Bizim evin her odasında koridorda vs otomatik oda spreyi zımbırtılarindan var. 7/24 pıst sesi ile yaşıyorum. Ben hiç sevmiyorum, ama eşimin koku takıntısı var sanırım. Sürekli alır.. çözüm bu yani:) ben de sürekli cami pencereyi açık tutuyorum vs ama o temizlik kokusunu spreyler veriyorBayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim![]()
Çok zararlı ama bir de hamilesin bence kaldırsın. Evin güzel kokmasından daha önemli şu anBizim evin her odasında koridorda vs otomatik oda spreyi zımbırtılarindan var. 7/24 pıst sesi ile yaşıyorum. Ben hiç sevmiyorum, ama eşimin koku takıntısı var sanırım. Sürekli alır.. çözüm bu yani:) ben de sürekli cami pencereyi açık tutuyorum vs ama o temizlik kokusunu spreyler veriyorsen o kadar sil supur o koku zimbirtisi kadar ise yaramasin. Adaletin bu mu Dünya?
![]()
Organik gül suları var içinde ince bambu dalları var onları kullanıyor olabilir bende kullanıyorum tuvalete klozette yapışan deterjan var onlarda kokuyor o güllerden salona koridora koyarsanız çok güzel kokuyorBayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim![]()
Onlar kalksa bu sefer de fazla fazla deterjan kullanma yoluna gitmem gerekecekÇok zararlı ama bir de hamilesin bence kaldırsın. Evin güzel kokmasından daha önemli şu an