Benim öyle kokmuyor.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim 😂🤣

Oda spreyi kullaniyor olabilir. Ben asla kullanmam. Temizlik yapildiktan sonra bir sure oyle kokuyor ama surekli degil. 7/24 temizlik yapamam ki.

Bayanlar evi her daim çiçek bahçesi gibi böyle çok temiz gibi ohhhh diyecek gibi kokuyor mu? Eşim geçen gün bizim evimiz temiz kokmuyor dedi. Hamileyim 1 yaşında bebek derken zaten çok temizlik yapamıyorum eşim yardım eder ama hani öyle çok çok değil. Geçen karşı komşuya bir şey verecektim kadın kapıyı bir açtı bir koku geldi içeriden ama mükemmel böyle o kadar ferah ki. Bunu nasıl yapıyorlar. Yapan nasıl yapıyor. Bizim evimiz cidden hiç öyle değil. Ben havalandırıyorum tamam topla temizle hep aynı zaten ama dahası yok şuan da. Sizlerin evi hep böyle ferah mı kokar nasıl oluyor bu ben neden yapmıyorum. Nasıl yapacağım ya da yapmalı mıyım onu da bilemedim 😂🤣
Şuracığa ilişip bekleyeyim:KK48:

Oda spreyi kullaniyor olabilir. Ben asla kullanmam. Temizlik yapildiktan sonra bir sure oyle kokuyor ama surekli degil. 7/24 temizlik yapamam ki.
Kızım olana kadar kullandım ben ama şimdi kızıma ve karnındaki bebeğe zarar vermemek için kullanmıyorum. Başka bir şey de bulamadım ama öyle ferah nasıl oluyor bilemedim sadece oda parfümü müdür. Temizleyerek olmaz mı ki? Geçri çok ciddi temizlik se yapamam ama sil geçir olur mu diye düşünüyorum

Bilmiyorum vallaha.evde küçük çocuklar olduğu için oda parfümleri ve kokulu mumlar kullanmıyorum. Temizlik ürünlerinin çoğu da mümkünse kimyasız. Onun icin öyle kokular yok

Oda kokusu. Benim en cok sevdigim masaya koydugum surekli koku veren tutsu gibi kokular. Ismini de bilmiyorum valla.

Kızım olana kadar kullandım ben ama şimdi kızıma ve karnındaki bebeğe zarar vermemek için kullanmıyorum. Başka bir şey de bulamadım ama öyle ferah nasıl oluyor bilemedim sadece oda parfümü müdür. Temizleyerek olmaz mı ki? Geçri çok ciddi temizlik se yapamam ama sil geçir olur mu diye düşünüyorum
Benim de 21 aylik bir oglum var ve hamileyim. Mumkun oldugunca kimyasal temizleyicilerden uzak durmaya calisiyorum. Havalandirin surekli. Ferah koksun, parfum kokmasina gerek yok.

Doğal bir koku değildir o,oda parfümü,sprey onlarda sağlığa zararlı.
Düzenli havalandırılıp temizlenen ev kötü kokmaz, ekstra çiçek böcek kokmasina da gerek yok zaten.

Cicek filan kokmuyor ev cunku kokulu temizleyiciler kullanmiyorum. Sirke, karbonat kullaniyorum. İlla Cicek kokmasi temizlik alameti degil bence. :KK70:
Koksun istiyorsaniz siz de kokulu urunler kullanin.
Komşum geçen ev mermer çok süpürmek lazım dedi günde iki kez süpürüyormuş bende onu duyunca o kokuyu alınca ana dedim bu ne yapıyır ki böyle ama soramadım kadına öyle gario geldi sormak 😂🤣 ama temizlik alameti olmayabilir cidden. Çünlğ ev dağınık ama bizim tozlu değil pis değil yani ya da değildir diye düşünüyorum. 😂

Oda parfümü kullanıyorlardır ama zararlı sağlığa. Bebeğiniz de varmış. Tozsuz ve havalanmış ev ferah olur zaten.
Bebeğim olduğu için kullanmam zaten haklısınız ben acaba temizlikle mi oluyor diye düşündüm de. Sanırım çokta imkanlı değil silsekte kokulu bir şeyle gider koku o da kimyasal zaten. Gerçi evi havalandırıyorum hep dağınık ev ama pis değil

Oda parfümleri, spreyler, yumuşatıcılar vb. gibi ürünler çözüm olur ama hepside sürekli solumak açısından zararlı. Hele evde bebek varsa. İlla parfüm kokması gerekmiyor evin. Havalandırın temiz hava koksun yeterli bence.
Aslında evet kimyasal olduğu için sağlıklı değil. Sürekli havalandırıyorum ama dışarıdan gelince yine havasız gibi kokuyor ev onu anlamdım ev yeni bir ev acaba parkesi dolabı mı kokuyor diyorum ama anlam veremiyorum ondna bir çözüm aradım ama hepsi ki Aysal işte

Oyle kokan evde oturmaya bile.gdemiyorum tis tis parfum bogazima.yapisiyor cocukta da bende de astim var 😑 bende cok ozeniyorum ev her daim.cicek koksun yumusaticiyi cok seviyorum.onu da kullanamiyorum.benimki de en fazlan1 saat temz koktuktan snra aynen devam 😂

Benim de 21 aylik bir oglum var ve hamileyim. Mumkun oldugunca kimyasal temizleyicilerden uzak durmaya calisiyorum. Havalandirin surekli. Ferah koksun, parfum kokmasina gerek yok.
Aslında hep havalandırıyorum ama anlam veremedim yine de havasız gibi. Ev yenş acaba parke dolap kokar mı yeni diye ondan mı kokuyor havasız oluyır acaba olur mu sizce. Havalandırıyorum ama neden böyle cidden şaşırtıcı

Back
X