Premature Bebekler benim oğlum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

esmaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
4
0
86
İstanbul
değmesin oğlum benimde yedi aylık doğdu kuvezde 2ay kaldı şimdi 3,5 yaşında sağlığı iyi ama ilk doğduğu zaman yaşaması çok zordu allah herkeze yardım etsin:enbuyukkk:

maşallah canım bende 7 aylık doğum yaptım şu an düzeltilmiş yaşına göre 5 aylık sen tecrübelisindir bebişinin bu dönemdeki hareketlerini bana sölersen sevinirim çok şükür şu an iyi gidiyo hareketli gülüyo destekli oturuyo ama bilirsin prametüre annesi oldunmu herşeyi merak ediyosun şu an ellerine bakıyo çok tatlı maşallah yazarsan sevinirim takvim yaşı 7.5 aylık oldu lütfen ay ay gelişimini ve hareketlerini yazarmısına.s.

maşallah çok tatlı allah bağıslasın anlıyorum senin kaygılarını çünkü bende yaşadım oğlum hiç emeklemeden yürüdü 13 aylıktı 7 aylık bebekler yaşıtlarını biraz geriden takip ediyor ama sakın üzülme çünkü çok akıllı oluyolar sonra sen onlara yetişemiyosun o yüzden içini rahat tut allah herşeyin hayırlısını versin seninkide normal hareketleri ama birşeyde dikkat et 9 aylık doğan bir bebekle kıyaslama çünkü yanlarında küçük kalıyorlar oyüzden tasa yapma bi sorun olursa sorabilrsin annelik güzel

sağol canım benim ki şu an 6550 gr ve boyuda 63 santim doktorlar çok iyi gidiyo diyolar aslında ben bu haline şükrediyorum senin oğlun kaç kilo ve boyu kaçtı bu aylarda hatırlıyomusungamyoncuiremsu

burda yakinimin da 6 aylik dogmustu minicikti spiralle hamile kaldi ve erken dogum yapti.hic bir saglik problemi olmadi.ama yine de kendi yasitlarindan gec konusuyor gec yürümeye basliyor.siz onu dogdugu aydan degilde normal ne zaman dogacakti ise ona göre hesap yapcaksiniz o zaman yasitlariyla farki olmuyor.

sağol canım benim ki şu an 6550 gr ve boyuda 63 santim doktorlar çok iyi gidiyo diyolar aslında ben bu haline şükrediyorum senin oğlun kaç kilo ve boyu kaçtı bu aylarda hatırlıyomusungamyoncuiremsu
doğduğunda 1350gr bana verdiklernde 1950 idi 6 aylıkken 550grdı sonra iyi toparlandı 1 yaşındayken 10 kilo oldu sana doktarlar iyi diyorsa sağlığı sorun etme çünkü boyu da uzar kiloda alır daha uzun bir yolumuz var ben dahada hep hasta olur diye çok dikkat ediyorum çünkü hemen hasta oluyor ama allah geçici hastalıklar versin seninki iyi üzülme anlatıhına göre normal bi bebek allah hepsini korusundeğmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…