Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim nişanda giydiğim cici elbisem


Allah razi olsun canim cok tesekkür ederim . Tesettürlü degilim ama yaza kadar durum degisebilir yani kapanmayi istiyorum. Istanbulda olmayacak malesef ama senin baktigin magzalar benim ordada vardir belki diye düsündüm :)

tam olarak nerede alışveriş yapacağını anlayamadım:26:ben elazığdayım buradan mı yapacan senn baktığın mağazalr demişsin de
 
kıyafetleri uyumlu buldum zaten boylu ve incecik olduğunuz için ne giyseniz yakışacakmış.damat beylede çok yakışmışsınız :nz: maaşallah. Bunlar güzel anlar kıyafetlerde önemli tabiki ama önemli olan iki insanın birbirine uyumu.

umarım koca bir ömür hep bir birinizi tamamlar bir elmanın iki yarısı olursunuz.

tebrik ederim.
 
aminnnnn inşallahhhh. ayy ne güzel şeyler söylemişsiniz allah razı olsun çok mutlu oldum okuyunca bekarsanız eğer rabbim bu güzel ve eşsiz duyguları size de nasip etsin inşallah mutluyum rabbime şükürler olsun cümlesi de evinde mutlu huzurlu olur inşallah
 
Amin canım cümlemizden .
RABBİM bu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah güzel yuvanızı kurduğunuzda evin içi bebek kahkahalarıyla dolsun .Amin

Ben evliyim cnm 2.5 yaşında erkek bebek annesiyim.Darısı sana olsun inş.
 
Son düzenleme:

amin inşallah herşeyin hayırlısı inşallah... sana da bebeğin ve eşinle mutlu huzur ve sağlık dolu bi ömür dilerim
 
kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)
 

Eklentiler

  • $victoria-beckham.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 60

güzelim iyi de sen benim topikleri bayağı kiralamışsın yani bi cevap verme nazaketinde bile bulunmuyosun aç kendi topğini o zaman kızlar sizden de rica ediyorum bu konu için benim topiğimde cevap yazmayın emeğe saygı lütfen!!!!!!!!
 
cok asil durmus,evde, soz kesimi tarzinda bi nisan olduysa aile arasinda giymek icin gayet guzel bi secim
mutluluklar
 
kıyafetin bence aile arası olduğu için çok güzel bi tercih olmuş çok yakışmış....ayakkabında uyum sağlamış ..allah mutlu mesut etsin,utandırmasın sizde çok yakışmışsınız maşallah:)))
 

çoooooooook teşekkür ederim canım:81: rabbim hiç kimseyi de bizi de utandırmasın verdiğiyle memnun olmayı nasip etsin inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…