- Konu Sahibi sedosbilal
-
Evde nişan için gayet uygun..Ben başka ortamda yapılan nişanlarda bile kabarık,gelinlikten bozma elbiseleri sevmem pek.Fiziğinize çok yakışmış.Ayrıca başka ortamlarda giyebileceğiniz artı bir kıyafetiniz olmuş bana kalırsa.Mutluluklar. =) Allah tamamına erdirsin.Bu arada çokta güzelsiniz. =)
Ben çok beğendim çok şık ve zarif olmuş kıyafetiniz önemli olan sizin içinize sinmesi Şimdiden allah tamamını erdirsin
elbisen çok şık.sadeliğinde asalet var.birbirinize de çok yakışmışsınız.tebrik ederim.
güzel yorumlar için çooook sağolun kızlarÇok tatlı ve güzel olmuşun Allah mesut etsin çok yakışmışınız :)
çok güzel olmu$ zaten abartili bir elbise giyilmezdi ailece yapilan bir ni$andan :) ayakkabilarda güzel :)
bende begendim allah mesut etsin...ev nisani icin gayet uygun abartisi az ama sIk bi elbise...farkli yerlerede giyebilirsin ama...ayakkkabilarini ama biraz daha topuklu alabilirdim..tabiki bu benim fikrim ama ben zaten hep cok yüksek topuklu ayakkabi severim....mutluluklar
çok şık yerine göre olmuş kıyafet ayakkabı konusundada bana göre şanslısın yinede biraz olsa topuklu giymişsin ben babet giymiştimmecburen
çok şık yerine göre olmuş kıyafet ayakkabı konusundada bana göre şanslısın yinede biraz olsa topuklu giymişsin ben babet giymiştimmecburen
elbisede icindeki cok guzel canim...
cok yakismissiniz,rabbim omur boyu mutlulugunuzu daim etsin....
maşallah çok yakışmış.. nerden aldığını öğrenebilir miyim?
ATTACH=CONFIG]174530[/ATTACH]ayakkabım ve elbisem bakalım beğenecek misiniz aile arasında oldu değerlendirmeleri ona göre alayım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?