• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim nişanda giydiğim cici elbisem

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul

Eklentiler

• $DSCF2832.jpg
    $DSCF2832.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 379
  • $DSCF2831.jpg
    $DSCF2831.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 455
  • $DSCF2830.jpg
    $DSCF2830.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 417
  • $DSC_0255 copy.JPG
    $DSC_0255 copy.JPG
    31,8 KB · Görüntüleme: 351
  • $DSC_0255 copy.JPG
    $DSC_0255 copy.JPG
    163,1 KB · Görüntüleme: 876
Son düzenleme:
kişisel görüşün teşek. ederim ama aile arasında abartı olmaz gece kıyafeti gibi ayrı bi mekanda olsa evet olur ama aile arasında gitmiyo

Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim. elbise size yakışmış ancak evde bile olsa kıyafetiniz kendi nişanınız için pek hoş olmamış, sıradan ve basit bir seçim bence.

kişisel görüşün teşek. ederim ama aile arasında abartı olmaz gece kıyafeti gibi ayrı bi mekanda olsa evet olur ama aile arasında gitmiyo

fikrinize saygı duyarım ama benim için özel günlerde giyilen kıyafet ayakkabı v.s hepsi çok önemlidir daha şık özenli olmayı tercih ederim..bu da sizin seçiminiz ama saygı duyarım

çok yakışmış bence canım evde nişan için gayet güzel bi seçim evde öle abartıya gerek yok :) Mutluluklar :)

Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim. elbise size yakışmış ancak evde bile olsa kıyafetiniz kendi nişanınız için pek hoş olmamış, sıradan ve basit bir seçim bence.

muhakkak fikir ve zevk ayrımları vardır yine de sağolun yorum için ben çok severek özenerek ve beğenerek aldım

fikrinize saygı duyarım ama benim için özel günlerde giyilen kıyafet ayakkabı v.s hepsi çok önemlidir daha şık özenli olmayı tercih ederim..bu da sizin seçiminiz ama saygı duyarım

yorumunuz kırıcı en özel gününde kimse özensiz davranmaz saygınız için de teşk . ederim evde olduğu için benim ortamım bunu gerektirdi

m kıyafetin ev için gerçekten çok hoş ve sade güsel tercih yapmışsın ayakkabıların çok tatlı yaa...çok yakışmış cnm gerçekten ...

bende nişan iiçin uygun bulmadım şahsi fikrim tabiki allah tamamıne erdirsin mutluluklar darısı başıma :1:

çok zarif olmuşsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
ayakkabılarında çok tatlı bu arada:34:
düğün fotolarını da bekliyoruz:34:

evde olduğu için nişanın çok abartılı elbise olmazdı. kişilik olarakta sade bir insana benziyorsun.mutluluklar. bu arada çokda zarif olmuşsun.:34:

cok zarif olmuşsun canım. renkler sana cok yakısmıs
nişanlınlada cok yakısmıssınız ömür boyu mutluluklar :nazar::nazar::nazar:

Back