Benim nacizene evim...

sağlıkla, huzurla oturun canım.
odalarınızı da bebişler doldursun ınşallah..

canımm evin çk güzelmiş ya özellikle puanlı perdelerine bayıldım ama benım de bir takıntım var ütülemeden evde kimseye perde astırmam jilet gibi durucak camda.annem çok kızar bu huyuma ama napıyım ütülenmemiş perde asılınca kendimden utanıyorum :KK70::KK70:

kız makbuş renkler süper
bebişli otur inşallahhhhhhhhhh
amin kayancım sağoll renkler eşimin zevki bana kalsa daha koyu alırdım kaydirigubbakcemile3
sağlıkla, huzurla oturun canım.
odalarınızı da bebişler doldursun ınşallah..
sağol civcivimmmmmm a.s.
canımm evin çk güzelmiş ya özellikle puanlı perdelerine bayıldım ama benım de bir takıntım var ütülemeden evde kimseye perde astırmam jilet gibi durucak camda.annem çok kızar bu huyuma ama napıyım ütülenmemiş perde asılınca kendimden utanıyorum :KK70::KK70:
canım bende de var aynı takıntı ama perdeler organze olduğu için ütüleyemiyorum
canım çok güsel evın güle güle sağlıkla,huzurla oturun canım
sağol canım aminn

Son düzenleme:
canım güle güle otur evinde mutlulukla
bu arada gelin duaklarımızda aynı seninle :)

ilk bakınca benimde vitrin gözüme çarpmıştı gerçi herkes dile getirmiş ama benim söylemek istediğim biraz farklı.
vitrine tabak bardak koymak yerine biblo, süs eşyaları koymanız daha hoş bir görünüm verir.
güle güle iyi günlerde oturun. inşallah bebişiniz olunca onunda odasını eklersiniz.

haklısın canım ama buraya geldiğimde nasıl dizildiyse öyle duruyor açıkçası pekte vaktim olmadı uğraşmaya..yorumun için teşekkür ediyorum canım

sanki ufak tefek çok şey var biblo vs..

onlar kalksa çok daha ferah olur bence..

güle güle kullanın..

kalite ayrıntıda gizlidir....bu sözü çok sewerim ben
eviniz çok güzel güle güle sağlık, mutlulukla oturun inş.
salon perdelerine ve pembe koltuklra bayıldım.sehpalar we vitrinde çok uyumlu.. halıyı değiştire bilirsin bence.daha sade düz acık renk olabilir sehpadaki örtüler süper vazo ve üzerindeki çiçek hoşuma gitmedi bnm. vitrini içini sadeleştirirsen tmm.......az ama bir iki kıymetli biblo kullan bak ozaman nasıl güsel olacak..mutfak ve banyo dolaplarında çok güzel.... dediğim gibi allah mutlulukla oturmak nasip etsin......

cicika sağol canımm beğenmenize sevindim normalde kullandığım halım o değil zaten yazın farklı seriyorum beğenmenize çok sevindim

canım evın ve esyaların cok guzel ama kucuk bıblolar falan cok karmasık olmus onların hepsını kaldır bence yada bırazını ben bıbloyu hıc sevmem sankı evı dagınık gosterıyo

Biblolar ve vitrin konusunda arkadaşlara aynen katılıyoruma.sbu arada eviniz güzel güle güle oturun a.s.

gule gule otur evinde canim ama bi arkadasda demis vitrin cok goz yoruyor biraz bosaltsan daha iyi olur ama onemli olan senin keyfin

X