Benim nacizene evim...

allah ağız tadıyla oturmanızı nasip ettsin güle güle oturun...........

Evin çok sade ve hoş iyi günlerde oturun.

ay inanmıyorum bu kadar olur...koltukların ve mutfak dolapların aynı benimkilerden.. benim kahverengiler biraz daha koyu ve beyaz ağırlıklı...

güle güle otur canım.. Allah huzurunuzu bereketinizi eksik etmesin...

amin maibeyaz Allahım senin de huzurunu bereketini eksik etmesin inşallah zevklerimiz uyuşuyor demekki canım :)

oy oy oy pembiş pembiş koltuklar perdeler,aşk battaniyesi:asigim:,herşeyin çok hoş ama bunlar bi ayrı hoşuma gitti inş. o ütü odasınıda bebiş odası olunca görürüz :emir_bebek: Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın Canım hep mutlu sağlıklı olun inş.:nazar: a.s.a.s.

Mutlulukla huzurla güle güle otur canım.özellikle yatak odanın eşyaları çok güzel

Arkadaşım güzel evinde iyi günlerde otur renk uyumunu güzel yapmışsın. Mutluluklar

evet bende vıtrının ıcı cok dolu doyecektım arkaadas demıs ama koltukların ve tv lıgın guzlemıs ıyı gunlerde kullan canım

canım salonunun renklerine bayıldımm
yatak odanda ayrı bi hoş ağır bi havası cok güzel şık
ALLAH huzuru eksik etmesin yuvandan sağlık hiç eksik olmasın inşlh

Salondaki perdelerin cok güzel..Cok hoşuma gitti...
Nerden aldın acaba?

seninde evinde benim gibi çok incik boncuk var temizlik yapması çok zor oluyor.. Anladığım kadarı ile yeni evlisin.. Benim evin her yerindede senin gibi düğünden kına gecesinden esintiler var.. Çok huzurlu bir ev.. allah nazarlardan saklasın.

X