Benim nacizene evim...

eviniz güzelmiş renk uyumlarıda güzel
huzurunuz mutluluğunuz eksik olmasın inşallah
vitrin konusunda arkadaşlara katılıyorum evini dağınık gibi göstermiş
biraz boşaltsan daha ferah görüneceka.s.

kuşummmmm çok güzel bi evin var ben yeni gördümm yüklediğini güle güle sağılık ve mutlulukla oturun inşallahhhhhhhhhhhh

makbercim pembe hastası biri olarak perde ve koltuklarına bayıldım
senin gibi sıcacık ve tatlı bir yuvan var,rabbim ağız tadı ile oturmak nasip etsinŞeniz

evin güzelmiş cnm güle güle otur yatak odanın duvarları iki renk galiba benimde oturma odam öyle güzel duruyor...

güle güle otur cnm..evin çok güzel bence...yalnız tek sorun benimde yatak odası takımım aynen seninki gibi ve ben çok pişmanım siyah renk aldıgıma çok çabuk tozlanıyo en ufak lekeyi belli ediyo....keşke açık renk alsaydım...

güle güle ve huzur içinde otur canım..perdelerin benimkine benziyo yanlızca benim puantiyelerim dore.ve gerçekten çok begeniliyo...

kuşum evin çok güzel ağız tadıyla güle güle otur .pembiş pembiş çok tatlı tüllerinede bayıldım maşallah .ömür gelsede o düzenli evini bir dağıtsa :Saruboceq:canım allahım tez zamanda ömürünle ve eşinle beraber mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin..

haklısın canım bende çok çekiyorum şimdiki aklım olsa kesinlikle açık renk alırdım.ama nedense koyu renk mobilyalar daha bi güzel görünüyor :)))
güle güle ve huzur içinde otur canım..perdelerin benimkine benziyo yanlızca benim puantiyelerim dore.ve gerçekten çok begeniliyo...
evet canım bende perdelerimi çok beğeniyorum çok hoş duruyor..
bitanemmm Allah razı olsun canım sağoll..yeterki gelsin ömürüm varsı heryeri dağıtsın ben onada razıyım...:1hug:

canım evin çok şirin özelliklede koltuklarına bayıldım allahım huzurla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…