haklısın canım bende çok çekiyorum şimdiki aklım olsa kesinlikle açık renk alırdım.ama nedense koyu renk mobilyalar daha bi güzel görünüyor :)))güle güle otur cnm..evin çok güzel bence...yalnız tek sorun benimde yatak odası takımım aynen seninki gibi ve ben çok pişmanım siyah renk aldıgıma çok çabuk tozlanıyo en ufak lekeyi belli ediyo....keşke açık renk alsaydım...
evet canım bende perdelerimi çok beğeniyorum çok hoş duruyor..güle güle ve huzur içinde otur canım..perdelerin benimkine benziyo yanlızca benim puantiyelerim dore.ve gerçekten çok begeniliyo...
bitanemmm Allah razı olsun canım sağoll..yeterki gelsin ömürüm varsı heryeri dağıtsın ben onada razıyım...:1hug:kuşum evin çok güzel ağız tadıyla güle güle otur .pembiş pembiş çok tatlı tüllerinede bayıldım maşallah .ömür gelsede o düzenli evini bir dağıtsa :Saruboceq:canım allahım tez zamanda ömürünle ve eşinle beraber mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin..
aminnn canım Allah razı olsuna.s.canım evin çok şirin özelliklede koltuklarına bayıldım allahım huzurla oturmayı nasip etsin
aminnnnnnnnnnn inşallah canımm sağolguleguleotur canım bbeiş kokusuyla dolsun evniz inş
sağol canım daha güzelleri senin olsuna.s.evin çok güzelmiş canım oturma grubunun ve perdelerin rengi çok güzelmişş