Benim nacizene evim...

canım bence ütü masanı, dolabını, komodinlerini çekmek yerine odaların gemiş açıdan fotoğraflarını çek.
yani dolap ve perde yerine tüm odaları çek.
diğer başlıklara bakıp, örnek alabilirsin.
ben bir şey anlamadım çünkü böyle..a.s.

canım bence ütü masanı, dolabını, komodinlerini çekmek yerine odaların gemiş açıdan fotoğraflarını çek.
yani dolap ve perde yerine tüm odaları çek.
diğer başlıklara bakıp, örnek alabilirsin.
ben bir şey anlamadım çünkü böyle..a.s.
odalarım dar olduğu için ancak öyle alabildim ve ilk defa resim yüklüyorum o kadarda olsun artık...

çok güzelmiş datluuuuuuuuuuuuuum güle güle otur

Makbuşum evin çok güzel allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kuzum

oy oy oy benim güzel arkadasım evini de eklermişşşş...canım evin ve eşyaların çok güzel bitanem.perdeler,koltuklar mobilya hepsi çok güzel canım iyi günlerinizde saglıkla oturun tatlım benim...
ALLAH bu güzel evinde sana daha da neşe getirecek çok tatlı bir evlat nasip etsin...

aminnn derinim beğenmene çokk sevindim inş tatlım Allahım seninde bebişinle evime gelmeni nasip eder inşallahhhhh canım arkadaşımmmmmmmmmmm :))

sende mi boncuumm yaa aslına bakarsan eve eşyalarım geldiğinde nasıl yerleştiyse öyle duruyor vaktimde olmadı hiç düzenlemeye

canm benim evin cok güzel temizz pril pril mutfagin yatak odan cok güzel koltuklarinda cok güzel benmde tr de oturum odam bunun cingene pembesi bide pembe hali yapmistim grcekten cok seviyorum bu koltuklarii gtrebilme imkanim ols agtrcem ama yok..güle güle kullan canm kislara katiliyorum vitrinin biraz kalabalik biraz kaldr fazlalik olanlari sade yapp düzenle ayni renk olsun ici karisik olmasin tamam cnm..

perdelerine bayıldım ben oturma odan çok hoşuma gitti güle güle otur

ilk önce mutluluklar dilerim canım...
ama bencede biraz daha sadeleştirirsen çok daha güzel olucak eminim buna..
sende benim gibi mutfaktasın laptap,ınla .....
he birde cidden daha detaylı çeksen fotoları oda daha güzel olur..
mutfaktan filan pek anlıyamadınm bende.....

X