Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evin çok güzel kullanışlı sade dingin tam benim tarzım ben mütfağındaki zebraları sormak istiyorum nasıl memnunmusun tam senin tezgah üzerinndeki pencereden bende de var ve perde konusunda bu çift sistem storlara bakıyorum şimdilerde de ama bu zebrayı da merak ediyorum nasıl kullanışı karartıyomu tam olarak kapandığında yani mermerin üzerine indirdiğinde tam olarak gündüzleri kararıyo mu mutfak?
minnacık evini çok beğendim.ferah huzurlu bir ev gibime geldi. ne güzel çok doldurmamışsın evi.mor rengide saviyorsun sanırım.hoş olmuş morlar. balkonda mor minderlerin üstünde çay içmek isterdim açıkcası. Allah sevgiyle huzurla oturmayı nasip etsin.
Evet karşınızda ss nisan yapı konutları :) güle güle oturun
Minnaktan kasıt sevimlilik olsa gerek yoksa gayet büyük ve ferah bir ev.... zevkle de döşenmiş mutlulukla oturun canımm![]()
Canım güle güle otur.Ben çok begendim ama minik bi eve benzemiyo:)Bende evlilik hazırlığı yaptıgım için sorum olacak sana.Mobilyalarını nerden aldın?Birde el emeği dediğin pembe çiçekli havluyu ethaminden mi işledin?Çok begendim o motifleri sanki kanevçe dergisinde gördüm.
Cok begendim evinizi gule gule oturun hersey cok duzenli cok zevklisiniz.
çok çok beğendim tam benim tarzım salon faforim
evin çok güzel maşallah huzurla oturunkoridordaki aynalarını nerden aldığını öğrenebilir miyim
Evinizi çok zevkli döşemişsiniz güle güle oturun.