benim Minnak Evim buyurun :))

yorumlarla bana destek olan arkadaşlara çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız :)) her yorum beni çok mutlu etti size fikir verebildiysem ne mutlu bana sizi seviyorum kk kadınları :)))))

canım evin çok güzel kullanışlı sade dingin tam benim tarzım ben mütfağındaki zebraları sormak istiyorum nasıl memnunmusun tam senin tezgah üzerinndeki pencereden bende de var ve perde konusunda bu çift sistem storlara bakıyorum şimdilerde de ama bu zebrayı da merak ediyorum nasıl kullanışı karartıyomu tam olarak kapandığında yani mermerin üzerine indirdiğinde tam olarak gündüzleri kararıyo mu mutfak?

minnacık evini çok beğendim.ferah huzurlu bir ev gibime geldi. ne güzel çok doldurmamışsın evi.mor rengide saviyorsun sanırım.hoş olmuş morlar. balkonda mor minderlerin üstünde çay içmek isterdim açıkcası. Allah sevgiyle huzurla oturmayı nasip etsin.

canım evin çok güzel kullanışlı sade dingin tam benim tarzım ben mütfağındaki zebraları sormak istiyorum nasıl memnunmusun tam senin tezgah üzerinndeki pencereden bende de var ve perde konusunda bu çift sistem storlara bakıyorum şimdilerde de ama bu zebrayı da merak ediyorum nasıl kullanışı karartıyomu tam olarak kapandığında yani mermerin üzerine indirdiğinde tam olarak gündüzleri kararıyo mu mutfak?

evet zebra çooook rahat kullanımı kolay ben hiç sona kadar indirmedim mutfak olduğu için orta kararda bıraktım temizliği de kolay bezle siliyorum gerçi en son yağ sıçrattım geçmedi iz kaldı yıkatmaya verecem müsait bi zamanım olduğunda tavsiye ederim yani.

minnacık evini çok beğendim.ferah huzurlu bir ev gibime geldi. ne güzel çok doldurmamışsın evi.mor rengide saviyorsun sanırım.hoş olmuş morlar. balkonda mor minderlerin üstünde çay içmek isterdim açıkcası. Allah sevgiyle huzurla oturmayı nasip etsin.

gel şekerim buyur gel içelim çayımızı :)) mor rengine bayılıyorum. iyi dileklerin için çoooook teşekkür ederim :))))

Minnaktan kasıt sevimlilik olsa gerek yoksa gayet büyük ve ferah bir ev.... zevkle de döşenmiş mutlulukla oturun canımm:16::16:

Canım güle güle otur.Ben çok begendim ama minik bi eve benzemiyo:)Bende evlilik hazırlığı yaptıgım için sorum olacak sana.Mobilyalarını nerden aldın?Birde el emeği dediğin pembe çiçekli havluyu ethaminden mi işledin?Çok begendim o motifleri sanki kanevçe dergisinde gördüm.

Minnaktan kasıt sevimlilik olsa gerek yoksa gayet büyük ve ferah bir ev.... zevkle de döşenmiş mutlulukla oturun canımm:16::16:

aynen öyle burda evler genelde 155m2 filan benim evim 135m2 odalarım aslında küçük( salon hariç) odalarımı olduğundan geniş ve ferah tutmaya çalıştım o yüzden büyük geldi size :)) çok teşekkür ederim beğenmene sevindim canım:)

Canım güle güle otur.Ben çok begendim ama minik bi eve benzemiyo:)Bende evlilik hazırlığı yaptıgım için sorum olacak sana.Mobilyalarını nerden aldın?Birde el emeği dediğin pembe çiçekli havluyu ethaminden mi işledin?Çok begendim o motifleri sanki kanevçe dergisinde gördüm.

mobilyalarımı muzaffer mobilyadan aldım canım :) evet havluyu etaminle işledim motifi nerden aldığımı hatırlamıyorum dergilerden almış olabilirim :D

evin çok güzel maşallah huzurla oturun :nazar: koridordaki aynalarını nerden aldığını öğrenebilir miyim

Back
X