benim Minnak Evim buyurun :))

evin çok güzel canım çok şık ve sade göz yormuyor hazırladığın masanda çok güzel ayrıca güle güle otur

çok beğendim evini çok güzel çok zevklisin heryerini beğendim...güle güle oturun ağız tadıyla kavgasız gürültüsüz mutlu bir ev olsun inşallah...

çok beğendim evini çok güzel çok zevklisin heryerini beğendim...güle güle oturun ağız tadıyla kavgasız gürültüsüz mutlu bir ev olsun inşallah...

ayy canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için de çok çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun canım benim:16::16::16::16::16:

kahve tonlarını ve ahşabın sıcaklığını sevdiğim için favorim yatak ve yemek odanız .modellerini ve renklerini gerçekten çok beğendim.Mor köşe takımını çok beğendim.mutfak halısı dolaplarla aynı renk olmasına rağmen yer karolarıyla boğucu olmuş onu beğenmedim.mutfak kasvetli durmuş bence bu nedenle.hasırlı sebzeliği çok beğendim çok işlevsel.Kırmızı tuzluklara da bayıldım .benden bu kadar ..Allah huzurla oturtsun mutlulukla yaşayın güzel ve bence minik olmayan evinizde

kahve tonlarını ve ahşabın sıcaklığını sevdiğim için favorim yatak ve yemek odanız .modellerini ve renklerini gerçekten çok beğendim.Mor köşe takımını çok beğendim.mutfak halısı dolaplarla aynı renk olmasına rağmen yer karolarıyla boğucu olmuş onu beğenmedim.mutfak kasvetli durmuş bence bu nedenle.hasırlı sebzeliği çok beğendim çok işlevsel.Kırmızı tuzluklara da bayıldım .benden bu kadar ..Allah huzurla oturtsun mutlulukla yaşayın güzel ve bence minik olmayan evinizde

mutfak konusunda sana katılıyorum ama mutfağa açık renk halı koymak benim için çok büyük sıkıntı yaratabilirdi kirlenmesi açısından aslında canlı görsen o kadar da boğmadığını görürdün :)) beğendiğin ve beğenmediğin herşey için çok teşekkür ederim yorumun yeter canım benim :16::16::16::16:

gerçekten içtenlikle söylüyorum 4+4 lük şahane bir ev ayrıca eşyalar çok zevkli kim seçmişse güle güle oturun :16::6::nazar:

Back
X