Dövme benim martılarım:)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

boortlenli_recel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
158
6
bunlar da benim martılarım $martilar1.jpg

iyileşeli epey oldu ama ben foruma giremedim yeni ekliyorum ortadakinde biraz değişme olacak ama büyük olana bayılıyorum.

sanırım ilerde dövmelerinizi ben yapacağım ona göre hazırlıklı olun :) eğitime başladık

beğenmenize sevindim bende büyük olana çok bayılıyorum diğer ikisi üstünde biraz değişiklik yapıldı iyileştiklerinde eklerim :)

ben dini açıdan pek sakıncalı oldugunu hiç düşünmedim bugüne kadar sanırım bu dövmeye gelene kadar bize verilmiş bu cana ruha verdiğimiz okadar çok zarar varki..

beğenmenize sevindim bende büyük olana çok bayılıyorum diğer ikisi üstünde biraz değişiklik yapıldı iyileştiklerinde eklerim :)

ben dini açıdan pek sakıncalı oldugunu hiç düşünmedim bugüne kadar sanırım bu dövmeye gelene kadar bize verilmiş bu cana ruha verdiğimiz okadar çok zarar varki..

evet çok haklısın dövmeye gelen kadar işlediğimiz günahların haddi hesabı yok ama yinede bile bile yapamam galiba amaa gerçekten bayılıyorum dövmeye.yaptırcak olsam yüzük parmağıma eşimin adını yazdırırdım.

bunlar da benim martılarımEki Görüntüle 372664

iyileşeli epey oldu ama ben foruma giremedim yeni ekliyorum ortadakinde biraz değişme olacak ama büyük olana bayılıyorum.

sanırım ilerde dövmelerinizi ben yapacağım ona göre hazırlıklı olun :) eğitime başladık

dövmelerin ksinlikle harika olmuş yeni fotoyuda bekliyorum bende yaptırcam bi tane son 2 aydır sövmeyle yatıp dövmeyle kalkıyorum inş başarıcam yaptırmayı modelim bu nasıl sizceEki Görüntüle 375897

Cok güzel... :KK69:
Basligi okuyunca klasik marti dövmelerinden sandim ama degil, orjinal ve gercekten cok güzel.
Güle güle tasi... :KK31:
Izmir'deymissin, nereden aliyorsun acaba egitimi?

dövme solarmı die korkanlara bilgi amaçlı yazıyorum arkadaşlar ilk bir ay güneş görmemesi gerekiyor.daha sonrasındada güneş kremi sürerseniz üzerine siyah dövmeleriniz ömürlük olur yeşil renge dönmez.renkli dövmeler ise en az 6 sene dayanır

dövme solarmı die korkanlara bilgi amaçlı yazıyorum arkadaşlar ilk bir ay güneş görmemesi gerekiyor.daha sonrasındada güneş kremi sürerseniz üzerine siyah dövmeleriniz ömürlük olur yeşil renge dönmez.renkli dövmeler ise en az 6 sene dayanır

katılıyorum bileğimde yazı var sanki gittikçe koyulaşıyor gibi bile geliyor
iyi bakmak önemli

dövme olayının kötü yanı bi süre sonra yaptırdıklarınızın yetmiyor olmasıymış sanırım benim martılar öyle sade kalamıycak :)

Cok güzel... :KK69:
Basligi okuyunca klasik marti dövmelerinden sandim ama degil, orjinal ve gercekten cok güzel.
Güle güle tasi... :KK31:
Izmir'deymissin, nereden aliyorsun acaba egitimi?

teşekkür ederim evet biraz farklı olsun uzaktan bakıldıgında martı oldukları anlaşılsın istedim yapan arkadasımın basının etini yedim :)

isim vermiyim şimdilik hocam oldun sen dedigi zaman söylerim :)

X