- 1 Ekim 2013
- 8.002
- 16.342
- 448
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır için dağıtmanızı destekliyorum, tabiki hepsini değil ama başınızın gözünüzün sadakası olur en azından, o da lazım.Değerli arkadaşlar,yapıcı yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.Kararlıyım.Herşeyi göze aldım.Uzunca bir süre sancılı geçecek ama sonu güzel olacak inşallah.
Ben ev hanimiyim robot supurgenin varligina hergun sukrediyorum tum aileme aldim alldirdim bugun misafir gelecekti ben mutfakta birseyler hazirlarken sabahtan actim o supurdu. Hem siler hem supurur. Bu makineyi aldiktan sonra zaman kazandigimi anladim. İnsan gucu yoruluyor sartlar eskisi gibi degil yaş geciyor cevre yoruyor insanlae yoruyor is yoruyor cocuk yoruyor heleki anlamayan bir es toksik bir es varsa omuzlarindaki yul sadece mecazi anlam olmaktan cikiyir. Sikintili hassas insanlaea dikkat ederseniz boynu omuzlari hep kitlenmis vaziyettedir hep agiriri. Kasilmaktan. İlk robot makineyle basladim sonra kurutma makinesi aldim. Camasi kurutma asma derdi de bitti.. hamur yogurma makineside alip pogaca borek herseyi yapip buzluga atiyirum misafir geldiğinde direk cikariyorum. Genelde misafir almayida kabul etmem cok nadirdir. Ben beni yoran herseyi hayatimdan cikardim cok mutluyum sizede tavsiye ederim. Bu makineler tembel kadin isi diyenlere bakmayin siz. Aptal cahil sozler bunlar. Neden o zamani kendime kitap okuyarak cocuklarima zaman ayirmayayim. Esinize diyecek lafim yok cimri adamin ne oldugunu bilirim.tek fark ben maas asla vermezdim vermedim de. Hep kendime harcardim. Onada konusurdu ha o konusmus ha evdeki lambader simdi cocuk icin alisverise basladik herseyi ona aldiriyorum onun gozunun onunde de kendime alisvervies yapiyorum meryem ana degilim sonucta onun cocugu alsin isi neMerhabalar,
Ben eşim ikimiz de memuruz.Ayda ortalama 100 bin gelirimiz var.Borcumuz yok.Evimiz arabamız var.Ben maaş alınca kendime bir miktar para alıp kalanı eşime gönderiyorum.Mutfak masrafı ,faturalar,arabanın giderleri karşılıyor.bense maaşımdan kendime ayırdığım 10 bin tl ile 2 kızımın ihtiyaçlarını (kıyafet ,harçlık) ve kendi şahsi ihtiyaçlarımı karşılıyorum.Eşim böyle bir düzen kurdu ve ben hiç sorun etmedim.Fakat bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı.Ya da hep böyleydi ben artık tolere edemiyorum.20 yıllık evliyiz belki 10 yıldır mutfak masasını değiştirmek istiyorum ama bunu gereksiz görüyor.buna benzer başka şeyler..para birktirmrk artık onda amaç oldu.halbuki para sadece araçtır.
Ev için istedim herşey ona israf geliyor bumu tutumluluk sanıyor halbuki cimrilik..söyleyince de günlerce surat asıyor.çocuklar etkileniyor.En son arabayı değiştirelim artık dedim.arabaız da 20 yaşında..benim hevesim yok diyor.gençken sağlıklıyken alıp binelim dedim.yine bir sürü kavga işittim.Artık kesinlikle onunla market alışverişine gitmiyorum.liste yapıp vermiyorum da.çünkü her yağtığım listeye oooo doldurmuşsun diye tepki veriyor.benim artık bunun şakasına bile tahammülüm yok.Sanki kendime istiyorum.Yıllardır robot süpürge istiyorum.belki olmayan ev kalmadı benim hala yok.çalışmayan ev hanımı arkadaşlarım bile benden çok daha konforlu yaşıyor.Bu zamana kadar aman ikilik olmasın aman ayrı gayrı olmasın dedim ama artık ben bittim.bu ayın 15 inde maaaşımı göndermicem.Masrafları karşılarım her ay istediklerimi alıcam yavaş yavaş.kalanı da hayıra dağıtıcam.Ama bunu eşime daha söylemedim.maaş günü söylerim diye düşünüyorum ama uykularım kaçıyor kıyamet kopacak.Artık para birktirmek istemdiğimi söylicem.20 yıldır kurduğu düzene uydum ama artık dayanamıyorum cimriliğine.Hastalık olduğunu asla kabul etmiyor.Doğrum yaptığımı sizlerden de duyarsam ya da başka nasıl yapabilirim yok gösterirseniz çok sevinicem.
Iyi kazanan erkek genelde kadının parasini çok önemsemiyor, az kazanan erkekler için geçerli diye düşünüyorum. Benim çalıştığım kendime mesela, oğlanın ihtiyaçlarını vs alıyorum ama okul ücreti vb. babasinda. Arabamın yakıtı bende ama bakımları, sigortası gibi maliyetli kalemler eşimde. HGS bile eşimin kartindan ödeniyor.Konu sahibinde bağımsız, bazı kadınlar maalesef parayı erkeği yanıda tutmak için kullanıyor. Adamlara para verirse, yada evin bütün yükünü üstlenirse sevilecegini düşünüyor.
Siz bunu 20 yıldır neden yaptınız koskoca 20 yıl kime çalıştınız böyle adam umarım sizden gizli birikim yapmamıştır ki bence yapmıştır daMerhabalar,
Ben eşim ikimiz de memuruz.Ayda ortalama 100 bin gelirimiz var.Borcumuz yok.Evimiz arabamız var.Ben maaş alınca kendime bir miktar para alıp kalanı eşime gönderiyorum.Mutfak masrafı ,faturalar,arabanın giderleri karşılıyor.bense maaşımdan kendime ayırdığım 10 bin tl ile 2 kızımın ihtiyaçlarını (kıyafet ,harçlık) ve kendi şahsi ihtiyaçlarımı karşılıyorum.Eşim böyle bir düzen kurdu ve ben hiç sorun etmedim.Fakat bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı.Ya da hep böyleydi ben artık tolere edemiyorum.20 yıllık evliyiz belki 10 yıldır mutfak masasını değiştirmek istiyorum ama bunu gereksiz görüyor.buna benzer başka şeyler..para birktirmrk artık onda amaç oldu.halbuki para sadece araçtır.
Ev için istedim herşey ona israf geliyor bumu tutumluluk sanıyor halbuki cimrilik..söyleyince de günlerce surat asıyor.çocuklar etkileniyor.En son arabayı değiştirelim artık dedim.arabaız da 20 yaşında..benim hevesim yok diyor.gençken sağlıklıyken alıp binelim dedim.yine bir sürü kavga işittim.Artık kesinlikle onunla market alışverişine gitmiyorum.liste yapıp vermiyorum da.çünkü her yağtığım listeye oooo doldurmuşsun diye tepki veriyor.benim artık bunun şakasına bile tahammülüm yok.Sanki kendime istiyorum.Yıllardır robot süpürge istiyorum.belki olmayan ev kalmadı benim hala yok.çalışmayan ev hanımı arkadaşlarım bile benden çok daha konforlu yaşıyor.Bu zamana kadar aman ikilik olmasın aman ayrı gayrı olmasın dedim ama artık ben bittim.bu ayın 15 inde maaaşımı göndermicem.Masrafları karşılarım her ay istediklerimi alıcam yavaş yavaş.kalanı da hayıra dağıtıcam.Ama bunu eşime daha söylemedim.maaş günü söylerim diye düşünüyorum ama uykularım kaçıyor kıyamet kopacak.Artık para birktirmek istemdiğimi söylicem.20 yıldır kurduğu düzene uydum ama artık dayanamıyorum cimriliğine.Hastalık olduğunu asla kabul etmiyor.Doğrum yaptığımı sizlerden de duyarsam ya da başka nasıl yapabilirim yok gösterirseniz çok sevinicem.
O paradan evden arabadan olmamak için boşanmak bile istemez bu cimrilikten.. siz yeter ki dik durun..Bu yorum mutlu etti beni,umarım ben de kolaylıkla aşarım.Eşim çok inatçı,boşanmaya bile gidebilir gibi geliyor.benden böyle birşey beklemiyor çünkü
Iyi kazanan erkek genelde kadının parasini çok önemsemiyor, az kazanan erkekler için geçerli diye düşünüyorum. Benim çalıştığım kendime mesela, oğlanın ihtiyaçlarını vs alıyorum ama okul ücreti vb. babasinda. Arabamın yakıtı bende ama bakımları, sigortası gibi maliyetli kalemler eşimde. HGS bile eşimin kartindan ödeniyor.
Çok doğru ve yerinde bir karar. İtiraz ederse sürat aşarsa da hiç taviz vermeyin. 20 yıl ben seni baktım gikim çıkmadı 20 yılda sen beni bak gikin çıkmasın diyin :)Merhabalar,
Gençliğinizde yemediğinizi,yaşlılığınızda bakım parasımı yapacakmış.Herşeyiniz varmış zaten gönlünüzce eksiklerinizi alın .Kıyamet te koparsa kopsun. Artık dur demenin zamanı gelmişMerhabalar,
Burada konu sahibinin eşi de az kazanmıyor. En azından ikisinin maaşının toplamı az bir para değil buna rağmen kadının parasını ondan esirgiyor.
Kesinlikle boşanmak istemez. En fazla karısını korkutmak için blöf yapar. Boşansa evin arabanın birikimin yarısını kaybedeceği gibi bir de nafaka ödemek zorunda kalacak. Memur adam asla kaçamaz nafakadan. Aklı çıkar aklı bu ihtimalin gerçekleşmesinden.O paradan evden arabadan olmamak için boşanmak bile istemez bu cimrilikten.. siz yeter ki dik durun..