• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kutucuklarımmm :)

Miss2ce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
126
1
116
33
İzmir
selam kızlar bunlarda benim yaptıgım kutularım. çok kullanışlılar ve yapılışları çok basit :))) umarım beğenirsiniz :16:

çok teşekkür ederim :))

ilk olarak yüzük kutum cep telefonu kutusundan yaptım . dışını yapışkanlı folyolar oluyor renk renk desen desen.. ben begendiğim birini aldım ve kapladım. iç kısma gelecek olursak, bildiğimiz yumuşak süngerlerden (beyaz renk daha hoş durur) 2-3 cm şeklinde kutu boyutunda tek tek kestim yanyana yerleştirdim..herhangi bir yapıştırma yapmadım süngerler için. sıkı sıkıya durdular zaten. daha sonra süngerlerin yanyana gelen her bi aralıklarına yüzüklerimi yerleştirdim(umarım anlatabilmişimdir) :))

toka bilezik takı kutum ise.. kırmızı kutuyu hazır aldım içindeki bölmeli kumaş şeklindeki düzenleyicide hazır :) kutunun içine yerleştirdim bu kadar (en basiti bu oldu) :)

ruj-makyaj kutum ise.. içinde lokum satılan kutulardan yaptım çok sert ve dayanıklı oluyorlar. rujların bölmelerini şu videodan izleyip yaptım Organize Lipstick/gloss, Save the Planet! - YouTube
fondoten,diplenier ve rimel göz kalemi koydugum kutular ise magnum dondurma kutusu :))) kestim tasarladım yerleştirdim tam tamına sığdı :)))

Elinize saglık çok güzel olmuş.Bende arada ayakkabı kutularını sizin gibi süslüyorum zevkli bir ugraş ve kolay herkese tavsiye ederim

Ellerine sağlık . Bu tarz şeylerle uğraşmayı bende çok seviyorum . Ama pek vaktim olmuyor . Yanlız yüzükler için yaptığınız özellikle dikkatimi çekti . Çok fazla yüzüğüm var ve bir kısmının yeri yok . Bende yapmak istiyorum fakat süngeri nerden temin edebilirim ? :16:

çok teşekkür ederim kızlar :)) sünger olarak milyoncularda satılan yumuşak beyaz (bulaşık süngerinden büyük) süngerlerden aldım uzun uzun kesip yanyana koydum canım :)

Back