BeniM KücüK SevgiLim..

şimdi bu minişin fotograflarını goruyorum annesı...ne gıydın topıgındekı fotolardan...
zaman nasıl da cabuk gecıyor oyle degıl mı...

evet öyle gercekten ..:)
hayat ne kadar kisa..
daha dün ben cocuktum.. simdi cocugum var.. yarin onunda cocugu olur insallah .. bizede o günleri görmek nasip olur..

amın ınş canım...hepimize gormek nasıp olur ıns evlatlarımızın mutlu gunlerını....,
sevgıler..

ayyyyyyy çok duygulandım balım yaaaaa. uyuss insan şööle detaylıca anlatırdı. o ne ööle özet geçmişsin yarım yamalak. doğum hikayesi bu. ahaah ben olacaktım ki destan yazardım valla. okumayı bırakıp bir yerede gidemezdiniz , o kadan sürükleyici olurdu yanee:)))))))sempatiksalakcinni

şaka bir yana. çok güsel duygular değil mi bunlar. allah olmayalara değilde. annelik vasfına uygunolan insanlara yaşatsın anneliği. bilhassa özlemciğime innnşallah.

maymun ne kadan çirkinler doğduklarında:))))))))) şimdi çapkın herüf oldu çıktı başımıza sıpa:)))))))

ikiniz de çok tatlısınız ilk resminizde...Allah sizi ömür boyu ayırmasın, sağlıkla sıhhatle mutlu yaşayın inşallah:)

merhaba hanimlar,

Allah anali babali büyütsün insallah... sagliklu hayirli uzun ömür versin.

Benim tüm bu hikayelerden anladigim bisey var hanimlar, normal dogumda olsa - sezeryan´da olsa illa ki biz kadinlarin bir yerlerini kesiyorlar ve dikiyorlar . Alttan dikis olanlar oturamiyor, sezeryan olanlar ayaga kalkerken zorlaniyor.. yani ne yapsak kesilmekten ve dikilmekten kacamiyoruz

Allah bana ve tüm bebis isteyenlere nasip etsin insallah, ve hayirli dogumlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…