• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BeniM KücüK SevgiLim..

kız hilmiş anne oldun sende sonunda ..
ne güzel bir duygu dimi..
sende bebeginde cok güzelsiniz..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

:nazar: :nazar: :nazar:

bu arada bizim oğluşlar benziyor sanki :)))

Anaaaam cok tatlı kııs Askitoom gozun aydın Allah analı babalı buyutsun sansı kısmeti bol olsun Efeciğin.
Bu arada amma cok dikiş atmıslar yaa naptın sen oyle yaw o 6 olan iç dikişle birlikte oyledir askito yaa?..

Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün allahim ayirmasin sizi mutlu uzun ömürler nasip etsin Binkere masallah bebisine canim cooooooooookkkkk öpüyorum ikinizide canimmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyy

sabısızlıkla beklıyorduk vallahı

nerde kaldı bu kız dıe çok tatlı maaşallah Allah nazarlardan saklasın bebegını

Aşkitocum gözün aydın sonunda sende kavuştun oğluşuna Allah uzun ömürler versin bebeğine güle güle büyüt onu....

aşkitocum okurken inan gözlerim doldu.:a015:allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versinn.a.s.seni ve bebeğini öpüyorum canımmmmmmmmmmm.Şenizmaşallahhh ne tatlı bi oğluşun var.allah nazarlardan korusunnn:nazar:

Canim oğluşun çok tatli allah anali babali büyütsün her doğum hikayesi okuduğumda acaba sezeryanmi olsam diyedüşünmekten kendimi alamiyorum allah yardimcimiz olsun

Maşşallah bebişine canım ya Allah ım analı babalı büyütsün inşallah,Allah ım bebek bekleyen herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun....

hayırlısı olsun cnm allah analı babalı büyütsünn çok sewindim..

canım alah analı babalı büyütsün. doğmucak bu derken bak doğdu işte paşan yanında kollarında. öp oğlunu benim için.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay canim ne kadar tatli bir bebk bu boyle allahim hayirlisiyla banada kucaklamayi nasip et bi an once,allah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin,dogum hikayeni bi nefeste okudum,ayrintilari anlatmadigin iyi olmus:D:D:D:D:malum benimde normal gorunuyor suan,
sevgiyle kalin

allah nazarlardan korusun maşallahh cnmm :nazar::nazar::nazar: çok tatlı çıkmışsınızz çok şekersiniz allah bir ömür mutluluk versin size inşşş cnmm yaa coksekeriremsu darısı başımıza artık

Back