• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BeniM KücüK SevgiLim..

CANIM GECMIS OLSUN ÖNCELIKLE. ALLAH BAGISLASIN BÜYÜK ASKIN EFE BEY COOOOK TATLI MASALLAH:nazar::nazar:
ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, GÜLE OYNAYA BÜYÜMEK NASIP ETSIN. ÖPÜYORUM IKINIZI, BENIM YERIMEDE KOKLA YAVRUNU HILMIYECIM...a.s.

çok tatlı oğlun var canım...
Allah analı,babalı büyütsün,gözün aydın...
her türlü sancıyı,eziyeti çekip normal doğuramamış biri olarak doğum konusunda seni anlıyorum ve tebrik ediyorum

aynı günn aynı saatlede doğurmuşuzz hilmiyecimmm....
bende saat 10 da cumartesii doğuma girdimm....
tebrikk ederimm canımmm çokk tatlıı maşallahh efe paşamızz...
allah uzun ömürler versin inşallah....

Canim sen de kavuştun yavruna pardon yavru aslanina çook şeker allah nazarlardan saklasin sana da geçmiş olsun bi ara detaylari da paylaşirsin artik...allah anali babali büyütsün cnm...

yeyim ben o cikini yaws masallah nazar degmesin efe pasaya masallah
kiz ne seker cikmisiniz ole
evet esin yanina olunca daha bi guzel oluyor destek falan cikmasi ne guzel benim esimde hep yanimdaydi insallah gene yanimda olcak allah anali babali buyutsun canim cok tatli masallah
hele bi de gsli olunca baska ama:asigim::nazar::teytey:

askitocum canım sonunda bebeğini aldın kucağına allah analı bablı büyütsün tatlımm..çok şeker efe bey..bu arada kaç kılo doğdu..ayrıntılarıda ver barııı....

tskler kizlar.. walla yarim yamalak ayakta yazmaya ugrastim ..unutmusum .. 3400 gram 54 santim dogdu efe .. doktor en son 10 gün önce 3500 gram 51 santim demisti ..

icim gidiyo yazilanlari okumak .. ne olmus ne bitmis bakmak icin ama oturamiyorum senağlamasenağlama
en kisa zamanda araniza döncema.s.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş. Sende kurtuldun sıra bize gelio artık. Bende bugün doktordaydım 3 kilo 500 gram dedi ama demek pekde güvenmemek lazım bu ultrosona. Kilolu felan dedi ama daha da kanala inmemiş baskı yapmıo dedi ama benim sancım oluyor kasıklarımda baskı da hissediom nasıl iş bu anlamadım nts de de sancı çıkmadı daha beklicem heralde nese sağlıkla hayırla doğsun da inş..

gözün aydın canım ... darısı bizlere artık:)) allahım analı babalı büyütsün bebişini:)

kızzz masallah aslanına inan hegün aklıma geldin sonunda kurtuldun cok şükür kendine gelde dön aramıza canım öp efe beyi bizim için annesi:nazar::nazar::lepi::nazar::nazar:

gecmis olsun askito Allah anali babali büyütsün ins .hayirli evlatlar nasip etsin rabbim herkese senin dogum biraz zor olmus galiba baksana alti dikis diyon benim ilkde öyleydi ikincide yokdu dikisim sende ikinci düsünürsen emin ol daha kolay olur bak benim ücüncü yolda rabbim herkese kolaylik versin

cnm gözün aydın .. aslanın da çok tatlı maaşallah .. Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü olsun..

canım allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin...efe paşa maşallah çok tatlı...

askito canim Allah anali babali buyutsun hayirli bir evlat yapsin onu size insallah...cok duygulandim yaaaaaaa....

ayy nihayet geldiniz..gözün aydın canım geçmiş olsun..rabbim bundan sonrada sağlıklı mutlu güzel günler geçirmenizi nasip etsin inşallah..

Allah analı babalı büyütsün canım.hayırlı olsun.darısı hayrılısıyla bizim başımıza..

Back