BeniM KücüK SevgiLim..

Allah bağışlasın analı babalı buyutsun ıns evladını..
geçmiş olsun... darısı bızım basımıza..

canım maşallah allah analı babalı büyütsün yeni resimlerini bekliyoruz efecikin

kız hilmiş anne oldun sende sonunda ..
ne güzel bir duygu dimi..
sende bebeginde cok güzelsiniz..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

bu arada bizim oğluşlar benziyor sanki :)))

evet kizzzz .. esimede gösterdim ana gercekten beziyo diyo :))) msnde bi cam acalim yan yana koyalim bakalim :roflol:

canım nasıl efe bebek nasıl bugün nasıl gidiyor annelik.........................

ilgin icin tskler canim benim .. allahima sükürler olsun bebegim cok saglikli ve uslu .
annelik cok güzel ama tadini cikarmam icin agrilarimin gecmesi lazim .. gögüslerim iltihap oldu cok canim yaniyor.. allah bütün herkesin yardimcisi olsun .. annelik gercekten cok zormus:1hug:

askitocuuum maşallah oğluşuna ve sana
çok yakışıklı tombiş efe miz

YAVRU ASLAN HOŞGELDİ ARAMIZA :))
SANA DA GEÇMiŞ OLSUN CANIM.
EN GÜZEL GÜNLERİN GERiDE, YAŞADIKÇA ANLAYACAKSIN :))
YAKIŞIKLI OĞLUŞUNA BENDEN BİR NAZAR BONCUĞU

canım çok tatlı görünüyosunuz, Allah analı babalı büyütsün inşallah, bu arada çok güzelmişsin ee minik sevgilinin yanında güzel olman gerek dimi

Canım ya gözün aydın. Evet kesinlikle çektiğimiz tüm sıkıntılara değdi. O kadar güzeller ki... Bakmaya kıyamıyor insan. Allah hepsine sağlıklı uzun ömür verir inşallah...

Oy yerim onu ben sosis niyetine, ne kadarda yakismis sapkasiyla patikleri... ALLAH bagislasin...
Ben icinde öp kücük prensi...

saolun kizlar
darisi olmayanlarin basina insallah.
kuzum 6 aylik oldu simdi arkamda hoppalasinda zipliyor :)
topigimin tekrar gündeme gelmesine sasirdim
ve cok sevindim
ilginiz icin tskler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…