ALLAHIM SENI KORUSU .. GÜL YÜZLÜ KANATSIZ MELEGIM ..
Selam Teyzo$larii..
Efe pa$amiz cumartesi sabahi saat 10:00 da dünyaya merhaba dedi..
Dogum hikayeme gelince..
bu kadar zor oldugunu bilseydim sezeryan olurdum naniknanikkorkutmak gibi olmasinda :)))
Cuma sabahi doktor kontrolümde sanci tespit edilmisti ..ama ben bu sancilaRI uzaktan yakidan hissetmiodum ..bütün günümü sancilarimi dinlemekle gecirdim .. hisseder gibi oluyodum ..böyle adet sancisi gibi.. sonra paranoya yaptigimi düsündüm ..
ama ne olursa olsun gece hastaneye giderim .. acilma varmi ögrenirim diordum..
gece 23 te hastaneye gittim nst ye baglandim .. ve düzensiz araliklarla sanci tespit edildi yine..yine hissetmiodum ama :)))
neise lafi fazla uzatmayim ..
acilma yok ama burda kal dediler..bende haftasonunu hastanede gecirmek istemedigim icin eve gidicem dedim ..
eve geldim yattim uyudum ..
sabah 4 te hafif bir sanciyla uyandim..sonra yine uyumusum ..
tekrar bir sanciyle uyandigimda saat e baktim..acaba 5 dakkada mi gelio die..
yattigim yerde birden bir sicaklik hissettim..bi baktim carsafimda pembemsi bir su ..
hemen esimi uyandirdim .. pc yi actim :)) size haber vermeden gidermiyim yaniii:icecream:
sancilar daha hastaneye giderken 5 dakikaya düstü..gittigimde 3 santim acilma varmis .. su da dogum yapmak istiyordum ve yaklasik 1 saat sonra beni banyoya soktular ..cok rahatti ve sancilarim hafiflemisti ki bizim maymun suyuna kakasini yapmis ..
bu yüzden su dan cikmak zorunda kaldim.. ve normal bir dogum oldu..
dogum ANI nin detaylarina cok fazla inmicem :)) daha dogurmayanlar var aramizda :)))
EFE mi dogar dogmaz gögüsüme koydular o kadar halsizdimki .. aglayamadim bile .. sadece bir elimle kafasini bir elimlede poposunu tutuyodum ..gözlerime bakiyodu..yumusacik islak sicacik bisey..
benim mi simdi bu dedim ..
Bütün acilarimi.. sancilarimi.. hamileligim boyunca cektigim sikintilarimi herseyi sildi bir baki$i ..
E$im yanimdan hic ayrilmadi.. ve dogum esnasinda cok destek cikti .. ona zaten asiktim .. simdi dahada bi cok seviyorum ..
onunla o ani paylasmak ap ayri biseydi kizlar..
esinizi dogum aninda yaninizda olmasi cok güzel bisey,
simdi son olarak kisa detaylar verip sonlandirayim ..karma karisik bise oldu sanirsam yazim .. uzatmicaktim uzadi neise :lepi:
6 diki$im olmasina ragmen .. dogumdan 4 saat sonra ayaklandim ..
bebegimle kendim ilgilendim .
dogumda 6 kilo gitmis..
ve bugün 5 gün sonra hala maalesef oturamiyorum ..
veee i$tee yavru aslanimm :