- 21 Şubat 2012
- 758
- 35
-
- Konu Sahibi Shostakovich
canim diger konunda da dedimya tas attikca üstüne sicriyorlar... aynisni ben de yaptim görüyosun söyle böyle uydurmuyorum ya neden haksizliga sesini cikarmiyosun dedikce, adam ailesine daha cok baglandi.. annesi tuttu, cocuk olmadan aile olamazsiniz dedi, kocam simdi biz aile degiliz gibisinden laflar ediyor.. sanirim üstüne gittikce ters tepki yapiyor ve daha cok baglaniyorlar... yani biraz kendini geri cekmeyi denesen???? ben su an öyle yapiyorum ama bende ise yariyor mu henüz bi cevap veremicem... gitmedigim icin laf ediyor bu aralar esim bana daha cok yükleniyor.. zamanla gecer ve araya sogukluk girer diye bekliyorum.. sen de böyle bir sey yapsan, nasil bi tepki alirsin tahminen???
arkadaslar konu acmaya doyamiyorum...
zaten gecmis konularimi okuyanlar sorunlarima derman olanlar bilirler cektiklerimi...
esimle sorunum su ki kv bana yaptiklarini bilmesine ragmen anasina ses edemiyor...
ses etsin demiyorum ama bari biraz olsun tavir koysun...
bana yuaptiklarini kameraya cekip izlettim bile esime...
o zaman inandi ama yine de aradan bir ay falan gecti ben daha ustumden atlatamadim kv nin yaptiklarini o her gun ariyor soruyor...
cok guzel neseli konusuyor...
insanin hic ici sizlamaz mi karisina sucsuz yere bazi seyleri yapan babam da olsa sogurum...
ama benim esim takmiyor... beni mutlu etmek icin diyorki anam haksizdi canim sen haklisin diyor...
ama degisen bir sey yok...sanki bana annesi kufur etmemis bogazima sarilmamis kirmamis...
hatta bugun aradi evde yoklardi yine bir saat sonra aradi...
sinirime dokunuyor arkadaslar...
dayanamiyorum artik sonra halasi cikti telefona amca oluyorsun dedi eltim hamile ya iste...
yine moralim bozuldu bizim tedavi olmamiz lazim cunku kendiliginden olmadi 3 senedir...
uzuluyorum kendime mani olamiyorum...
esim de boyle iste... ailesine cok bagli
sizlere sorum da su esimin her hareketi bana batiyor... konstre olamiyorum isime gucume... sinirleniyorum hemen ona karsi...
o da biraz degisik beni kizdirmaktan zevk aliyor cogu zaman annesi gibi...
ne yapayim da esimin ailesine duskunlugunu takmayayim ve esimin her hareketine sinir olmak istemiyorum
sadece kendimi tuketiyorum, o kadar...
haydi hanimlar akil akildan ustundur mutlaka yasayanlar vardir bana tavsiye verebilir misiniz...
simdiden tesekkurler hepinize...