Benım kocam ısını cok ıyı bılıyor arkadaslar!

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
arkadaslar konu acmaya doyamiyorum...

zaten gecmis konularimi okuyanlar sorunlarima derman olanlar bilirler cektiklerimi...

esimle sorunum su ki kv bana yaptiklarini bilmesine ragmen anasina ses edemiyor...

ses etsin demiyorum ama bari biraz olsun tavir koysun...

bana yuaptiklarini kameraya cekip izlettim bile esime...

o zaman inandi ama yine de aradan bir ay falan gecti ben daha ustumden atlatamadim kv nin yaptiklarini o her gun ariyor soruyor...

cok guzel neseli konusuyor...

insanin hic ici sizlamaz mi karisina sucsuz yere bazi seyleri yapan babam da olsa sogurum...

ama benim esim takmiyor... beni mutlu etmek icin diyorki anam haksizdi canim sen haklisin diyor...

ama degisen bir sey yok...sanki bana annesi kufur etmemis bogazima sarilmamis kirmamis...

hatta bugun aradi evde yoklardi yine bir saat sonra aradi...

sinirime dokunuyor arkadaslar...

dayanamiyorum artik sonra halasi cikti telefona amca oluyorsun dedi eltim hamile ya iste...

yine moralim bozuldu bizim tedavi olmamiz lazim cunku kendiliginden olmadi 3 senedir...

uzuluyorum kendime mani olamiyorum...

esim de boyle iste... ailesine cok bagli

sizlere sorum da su esimin her hareketi bana batiyor... konstre olamiyorum isime gucume... sinirleniyorum hemen ona karsi...

o da biraz degisik beni kizdirmaktan zevk aliyor cogu zaman annesi gibi...

ne yapayim da esimin ailesine duskunlugunu takmayayim ve esimin her hareketine sinir olmak istemiyorum
sadece kendimi tuketiyorum, o kadar...

haydi hanimlar akil akildan ustundur mutlaka yasayanlar vardir bana tavsiye verebilir misiniz...

simdiden tesekkurler hepinize...

canim diger konunda da dedimya tas attikca üstüne sicriyorlar... aynisni ben de yaptim görüyosun söyle böyle uydurmuyorum ya neden haksizliga sesini cikarmiyosun dedikce, adam ailesine daha cok baglandi.. annesi tuttu, cocuk olmadan aile olamazsiniz dedi, kocam simdi biz aile degiliz gibisinden laflar ediyor.. sanirim üstüne gittikce ters tepki yapiyor ve daha cok baglaniyorlar... yani biraz kendini geri cekmeyi denesen???? ben su an öyle yapiyorum ama bende ise yariyor mu henüz bi cevap veremicem... gitmedigim icin laf ediyor bu aralar esim bana daha cok yükleniyor.. zamanla gecer ve araya sogukluk girer diye bekliyorum.. sen de böyle bir sey yapsan, nasil bi tepki alirsin tahminen???

canim diger konunda da dedimya tas attikca üstüne sicriyorlar... aynisni ben de yaptim görüyosun söyle böyle uydurmuyorum ya neden haksizliga sesini cikarmiyosun dedikce, adam ailesine daha cok baglandi.. annesi tuttu, cocuk olmadan aile olamazsiniz dedi, kocam simdi biz aile degiliz gibisinden laflar ediyor.. sanirim üstüne gittikce ters tepki yapiyor ve daha cok baglaniyorlar... yani biraz kendini geri cekmeyi denesen???? ben su an öyle yapiyorum ama bende ise yariyor mu henüz bi cevap veremicem... gitmedigim icin laf ediyor bu aralar esim bana daha cok yükleniyor.. zamanla gecer ve araya sogukluk girer diye bekliyorum.. sen de böyle bir sey yapsan, nasil bi tepki alirsin tahminen???

evet canim dogru diyorsun ben de annem babam olmadigi icin bazen kiskaniyorum itiraf edicem.. ama esim de cok haksiz bazi konularda bana karsi...

tepki nasil olur bilmem ama kotu olacagini sanmiyorum

kameraya çekmek benim fikrimdi vay be yapmışsın ve işe yaramadıysa boşuna uğraşmayayım ben:KK1: bu durumumuzun değişeceğini hiç sanmıyorum canım çocuk olunca da değişmiyor, ancaakk çoookkk yıllar geçecek yaşlancaz da o zaman haklıydın diycekler, o da mecburiyetten ozaman da kıymeti olur mu olmaz mı bilmem artık:KK14:

Canım her şeyden önce Allah sabır versin ve yardımcın olsun.Hiç böyle sorunlarım olmadı çok şükür.işin çok zor.ama ne yapılabilir ki bu durumda.bide eğer çok özel olmazsa çocuk olmuyor demişsin ya senden mi kaynaklanıyor yoksa eşinden mi?yani bazen erkekler bunu kadında bir kusur gibi görüp böyle hak etmediği şeyler yapıyorlar.

hic kimse gormek istemeyen kadar kor degildir arkadasim esin kararli gormeyecek ikrar etmeyecek sanirim yapilacak birsey yok onunla ilgili fakat sen elinden geldince umursamamaya takmamaya calis evrenin dandik kurali su ki neye ihtiyacin varsa o senin olmaz iste bu yuzden umursama bekledigin seyler sen artik onlari beklemediginde gerceklesir hep....allah gani gani yardimcin olsun

Size hak veriyor diye ailesini silmesini falan mı bekliyor yada istiyorsunuz ?
Ben geçmiş konularınızı bilemiyorum haklısınızdır kayınvalideniz size çektirmiştir bilemem ama size haklısınız demiş ailesini silmelimiydi yani ?
Bencillik ediyorsunuz kusura bakmayın.

annesi sana küfür etti ve boğazına mı sarıldı? o da neşeyle gülerek konuşuyor hala annesiyle?? böyle adamlar niye evleniyor anlamıyorum, karılarına sahip çıkamayan, pasif insaların eşlerinin hayatlarında ne işi var.Konunu bilmiyorum ama İnsanda utanma olur, herşeyi unutup gittiler öyle mi..? olan sana oldu yani, onlar hiçbişey olmamış gibi yüzsüzce devam ediyorlar .Tabiiki tavır koyacak resti çekicek, benim karımı saymayanı ben de saymam diyecek, kocan sana değer verip saygı duymadıkça kimse saygı duymaz

arkadaslar konu acmaya doyamiyorum...

zaten gecmis konularimi okuyanlar sorunlarima derman olanlar bilirler cektiklerimi...

esimle sorunum su ki kv bana yaptiklarini bilmesine ragmen anasina ses edemiyor...

ses etsin demiyorum ama bari biraz olsun tavir koysun...

bana yuaptiklarini kameraya cekip izlettim bile esime...

o zaman inandi ama yine de aradan bir ay falan gecti ben daha ustumden atlatamadim kv nin yaptiklarini o her gun ariyor soruyor...

cok guzel neseli konusuyor...

insanin hic ici sizlamaz mi karisina sucsuz yere bazi seyleri yapan babam da olsa sogurum...

ama benim esim takmiyor... beni mutlu etmek icin diyorki anam haksizdi canim sen haklisin diyor...

ama degisen bir sey yok...sanki bana annesi kufur etmemis bogazima sarilmamis kirmamis...

hatta bugun aradi evde yoklardi yine bir saat sonra aradi...

sinirime dokunuyor arkadaslar...

dayanamiyorum artik sonra halasi cikti telefona amca oluyorsun dedi eltim hamile ya iste...

yine moralim bozuldu bizim tedavi olmamiz lazim cunku kendiliginden olmadi 3 senedir...

uzuluyorum kendime mani olamiyorum...

esim de boyle iste... ailesine cok bagli

sizlere sorum da su esimin her hareketi bana batiyor... konstre olamiyorum isime gucume... sinirleniyorum hemen ona karsi...

o da biraz degisik beni kizdirmaktan zevk aliyor cogu zaman annesi gibi...

ne yapayim da esimin ailesine duskunlugunu takmayayim ve esimin her hareketine sinir olmak istemiyorum
sadece kendimi tuketiyorum, o kadar...

haydi hanimlar akil akildan ustundur mutlaka yasayanlar vardir bana tavsiye verebilir misiniz...

simdiden tesekkurler hepinize...

sana diyeceğim tek bir şey var istediklerini elllerine veriyorsun demekki.düşmanla mücadele etmenin tek kuralı onlara istediği cevabı vermemek ve onlara onlar gibi davranmak.ben sana yaşadığım bir olayı anlatayım bizimkide bana 1 iftira 2 iftira derken baktım ardı arkası gelmiyor.ben hiç umursamıyorum zaten ama aslında sinirleniyorum da onlara belli etmiyorum.evde tekken bir gün aradım ve dedimki eğer bir daha hakkımda olur olmaz iftiralar atarsan hak ettiğin cevabı alırsın dedim ve iftiranın alasını görürsün kendini aklaman için ömrün yetmeyebilir dedim.kapattım telefonu yüzüne.aslında sadece kuru sıkıydı benimkisi.iftiranın allah katındaki yerini biliyorum çünki.1.sen nasıl oluyorda kendine vurduruyorsun 2.boğazına kadar yakınlaşmıs sana.ben kim olursa olsun buna müsade etmem.dayağın alasını gösteririm ona bu benim için geçerli tabi seni bilemem.ama mantıklı olan baş edeceksen eğer sessiz sessiz ilerle bence.eşine şikayetleride bırak şikayet etmek insanı alçaltır.şikayetten vazgeç umursamıyormus gibi yap eşinin yanında.eşinin gönlünü feth et önce.arkadaşım.

X