**Benim Kocam Bir Melek Yarışması**

hepsi birbirinden beter seçmece adam çay getirir ayran ister biri enerji içeceği ister buldular kamerayı döktürüyolar maşallah..kötükedihüso

bu proğramı izleye izleye hatunlar sizler kafayı yiyeceksunuz daaaaaaaa
bırakın izlemeyin gitsin
gidin tom ve jerriyi izleyin kaydirigubbakcemile3

bu proğramı izleye izleye hatunlar sizler kafayı yiyeceksunuz daaaaaaaa
bırakın izlemeyin gitsin
gidin tom ve jerriyi izleyin kaydirigubbakcemile3
biz 7/24 caillou izliyoruz kızımla tv de yetmiyor pcden actırıyor bazen kaaaaaaa kaaaaaaaa diye tuturuyor bende eğitici diye beraber izliyoruz tavsiye ederim:roflol::roflol:

bu güler denen kadın konuşuyo konuşuyo ben öyle bişey demedim diyo:mymeka:sinir dünkünede baktım şimdide zıkkım yesinler diyo:1shok:yav kamera varken bari kaba küfürlü konuşma bari rezil etti kendini

bu yarışmada kalktı dimi, meydan tamamen cennet mahallesine kaldıkaydirigubbakcemile3
zaten sevmemiştim programı yemekteyizi taklit gibi olmuş başarsız bi program bence:umursamaz:

ay gene başlıyomuş bu program, pazartesi 9 daakannehirakannehir
sabah bu akşam yemekteyiz
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yeni sezonu başlamış sabah şöyle bi baktım gene berbattı yani program:olmaz:

ay yazık tarkana ya bu programında dış sesi olmuşkaydirigubbakcemile3

bu programın dış sesi tarkanmı???
Burda daha farklı çıkıyor sesi sanki...

valla canım sırf bugun bunun için bitişteki kayan yazıya baktım, hakketen tarkan değilmiş, valla ben o sanmıştım
:sm_confused:

kulakların keskinmiş vallakaydirigubbakcemile3

valla canım sırf bugun bunun için bitişteki kayan yazıya baktım, hakketen tarkan değilmiş, valla ben o sanmıştım
:sm_confused:

kulakların keskinmiş vallakaydirigubbakcemile3

Ama ses tonları çok yakın canım, nerden buldularsa iyi seçim, az da olsa izzettiryor kendini...

Back
X