**Benim Kocam Bir Melek Yarışması**

_vanilla_

o bir anne:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
5.512
9
156
Antalya
BENIM KOCAM BIR MELEK

Dünya tersine dönüyor, erkekler bir kadin gibi ev islerine soyunuyor. Temizlik, çamasir, bulasik ve yemek yapmak evde artik erkegin isi oluyor
“Benim Kocam Bir Melek” adli yarisma programi her hafta bir evli çifte 10.000 Türk Lirasi ödül kazandiriyor.Evli çiftlerin basvuruda
bulundugu program Ağustos ayinda Show Tv'de baslayacak. 5 evli çiftten erkekler haftaiçi eslerini evden yollayarak yarismaya baslayacak.
Erkek yarismacimiz için haftanin sadece bir günü, kadin yarismacimiz içinse haftanin bes günü “Benim Kocam Bir Melek” yarismasina
vakit ayirmasi gerekecek. Erkek evden esini yolladiktan sonra belirli kurallar çerçevesinde temizlik ve yemek hazirligina girecek.
Her erkek yarismacimizin, yaristigi gün saat 14:00'e kadar vakti olacak. O sirada bes kadin yarismacimiz, o günün yarisan erkek yarismacisiyla
ilgili röportaji yapilacak. Saat 14:00 oldugunda hünerlerini sergileyen beyefendi evde kadinlari agirlayacak. Çesitli dallarda erkek yarismacimiz
diger 4 yarismaci kadin tarafindan puanlanan sistemi ile denetime tabii tutulacak. Ertesi gün yarismaya katilan diger erkek yarismacimiz ayni sekilde
ter dökecek. Böylelikle haftaiçi 5 yarismaci da yarismis olacak. En çok puani alan bir yarismaci evli çiftimiz 10.000 Türk Liralik ödülü kazanacak.

Tanıtımda çok eğlenceli bir yarışmaya benziyor, sıradışı bi yarışma olmuş gerçekten..
Yemekteyiz kadar tutarmı bilmem, ama ev ortamları ve yarışmacılar çok doğal gibi...

bence uzun omurlu olmaz bu yarısma.bu tur yarısmalar bana cok sacma gelıyor.kocam sıze emanette vardı sanırım kaldırıldı yayından.aıle ozelıne dayanan yarısmaları sevmıyorum

Şu Zeliha mıdır ne karın ağrısıdır.. biri benim elime verse şu kadını da bi güzel pataklasam nası iyi gelir şu saatte te allam yalebbim yaaaa....

Şu Zeliha mıdır ne karın ağrısıdır.. biri benim elime verse şu kadını da bi güzel pataklasam nası iyi gelir şu saatte te allam yalebbim yaaaa....

Katılıyorum canım;ama diğeri de fena.Onların ikisi yarışmanın sonunda artık birbirlerini parçalar..kaydirigubbakcemile3

Ben yarışmayı acaip saçma buldum;ama maalesef TV'de birşey bulamadığım için o saatte izledim.Ben tutacağını sanmıyorum yarışmanın..

Katılıyorum canım;ama diğeri de fena.Onların ikisi yarışmanın sonunda artık birbirlerini parçalar..kaydirigubbakcemile3

Ben yarışmayı acaip saçma buldum;ama maalesef TV'de birşey bulamadığım için o saatte izledim.Ben tutacağını sanmıyorum yarışmanın..

Bana da öyle geliyor, bakma ben de aynı senin gibi uykusuzluktan zaplarken denk geldim. Gayet seviyesiz ve saçma buldum ben de. O hanımlar KK'da olsa hemen banlanırlardı vallah :roflol: ayyy bi daha da seyretmem zaten...

ay bu ne terbiyesizliktir ya özellikle güner akkoyun mudur nedir o kadın nasıl konuşuyor bence geç yayınlanmasının sebebi o kadındır... karşısındaki kadına atı gibi terliyor falan diye hitap ediyor...çok ayıp ya kendilerini tüm türkiyeye rezil ediyorlar...

Bana da öyle geliyor, bakma ben de aynı senin gibi uykusuzluktan zaplarken denk geldim. Gayet seviyesiz ve saçma buldum ben de. O hanımlar KK'da olsa hemen banlanırlardı vallah :roflol: ayyy bi daha da seyretmem zaten...

Ayyyy dün yine denk geldim de o kapalı kadın ne biçim konuşuyorrrrrrrrrrr:bbo:

Hele diğeri kesin onlar yarışanın son günü girecekler birbirlerinekaydirigubbakcemileSırf kavga için izlenir dermişim:roflol:

Gerçekten cicim burda olsa dakka 1 gol 1 deyip hemen ban yerlerdi:roflol:

ay allah aşkına şu güler midir ne karın ağrısıysa sustursunlardelikafaduldendelikafadulden gerizekalımıdır nedir görgüsüz dengesiz zavallı yaratık
delirdim valla ya :mymeka::oklava:kötükedihüso

ay kızlar bir alemsiniz he izleyip sinir oluyorsunuz
neden kendinizi yıpratıyorsunuz ya
bırakın izlemeyin morellerinizi ve sinirlerinizi tavana çıkarmayın canlar

o güler denen şahsa bende gıcık oldum görgüsüz kültürsüz kaba mızmız bide sinsi fesat ayyy o göz kırpıştırması yokmu deli ediyor benikötükedihüso

Igrenc bi yarısma, bunun yerine Faik'li Yemekteyizi izlemeyi tercih ederim, rezillik ötesi :olmaz:
Hele o kapalı yarısmacı , kendi tabiriyle cadı karı, yok mu aman aman düsmanımın basına gelmesin onun gibisi :mymeka:

Back
X