• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kizimda artik kendi odasinda

ELXIXFNAZ

Meleklerim
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
3.353
14
118
İstanbul
KIZLAR ARKADAŞLARDAN CESARET ALIP BENDE MELEĞİMİN ODASINI AYIRDIM İKİ GÜNDÜR KENDİ ODASINDA UYUYOR sositosositoİLK GÜN GAZ SIKINTISI VARDI SIK UYANDI AMA DÜN GAYET İYİYDİ ODASI BİZİM ODANIN HEMEN YANI, TEKLİ KOLTUĞUN BİRİNİ DE KIZIMIN ODASINA KOYDUM ŞİMDİLİK Bİ SORUN YOK ŞÜKÜR:nazar: UMARIM BÖYLE DEVAM EDER TELSİZ VAR AMA OLMASADA SESİNİ RAHAT DUYUYORUM :lepi:

zor olur ya,içim almaz o yan odada ben kendi odamda uzmanlar 1 yaş diyo inşalllah o yaşa gelince ayırabilirim :)

Merhabalar canım..
Bebısın ne kadarlık?
Bu ayrı oda meselesı oldukca hassas ve yavrumuzun ruhunu psıkolojısını dırekt etkıleyen bır olay..
O yuzden ıyı dusunup sartlar eslıgınde dogru karar verılmelı..
Bazı dogru bılınen yanlıslar var..
Yaygın olarak..
Erkenden ayırmanın getırısı degıl goturusu olur daha cok.
1 yas hatta 2 yasa kadar uzatılabılır...
SEVGILER dılıyorum

Merhabalar canım..
Bebısın ne kadarlık?
Bu ayrı oda meselesı oldukca hassas ve yavrumuzun ruhunu psıkolojısını dırekt etkıleyen bır olay..
O yuzden ıyı dusunup sartlar eslıgınde dogru karar verılmelı..
Bazı dogru bılınen yanlıslar var..
Yaygın olarak..
Erkenden ayırmanın getırısı degıl goturusu olur daha cok.
1 yas hatta 2 yasa kadar uzatılabılır...
SEVGILER dılıyorum

bebeğim 6 aylık ne gibi sorunlar olur acaba 3 gündür odasında ve her ağladığında yanındayım ama bebeğimi etkileyecekse 1 yaşına kadarda uzatabilirim ama dediğim gibi hiç sorun da yaşamadık CADIARZU

ben 2 yaşın geç olduğunu düşünüyorum o zaman aklı erecek ve annemler beni odadan attılar diye düşünecek oysa şu an hiçbirşeyin farkında değiller ve ayrı bir odada uyuyarak büyüyecekleri için ileride bunu olağan bir durum olarak karşılayacaklar.
ben ayırdım mı ayırmadım ama en kısa zamanda 7-8 aylık olmadan düşünüyorum

evet canım zaten 2 yaşına kadar hiç beklemem benim halamın kızı ayırmadı şimdi çocuk ilkokul 3 e gidiyor ve hala yanlız uyuyamıyor 2 bana görede geç 1 olabilir belki ama oda geç geldi bana sonuçta ozamanda herşeyin farkına varacak şimdi gece ağladığı anda yanında olduktan sonra bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ki bazı doktorlarda ki benim dr. da dahil bebeklerin gece uyanmaması için 4-5 gün annenin bebeği hemen almamasını ve emzirmeyerek ağlamasına kulak tıkayarak alıştırılmasını söylüyor ben yapamadım bir kere deneyeyim dedim kız apartmanı inletti çalışan bi annede olmadığım için gece emzirmelerine devam ediyorum benim için sorun değil yani her dr. da bir değil benim internetten araştırmalarıma görede 4. aydan itibaren ayırabilirsiniz diyor yani aslında anne yine burda içgüdüsüyle hareket etmeli bence çünkü bende bebeğim konuşana kadar ayırmayı düşünmüyordum şimdi ayırdım odasını gece lambasız kızı yatıramam uyanırsa karanlığa uyanmasın diye dün gece lambası kullanmadım

ben de süreyi uzatmanın yanlış olduğunu düşünüyorum..
aklı cok ermeden ayırmak lazım odasını..

yoksa asla ayrılmak istemiyorlar anne baba yanından...
eltim hala oğluyla uyuyor,cocuk 4 yaşına girecek neredeyse:bbo:
eşiyle yatmayı unutmuş resmen..
berbat bi durum bence...

zor olur ya,içim almaz o yan odada ben kendi odamda uzmanlar 1 yaş diyo inşalllah o yaşa gelince ayırabilirim :)

bende ayrilmak istemedim kizimdan 2 yasinda ayirdim odasini ve hic rahatsiz olmadi ben onsuz uyuyamam diyordum ama rahat oluyo aslinda bebek yaninda durdukca kokuna alisiyo ve ilerde zorlaniyorsunuz bebekte anne kokusuna alistigi icin cabuk uyana biliyo en iyisi 40 ciktiktan sonra odasini ayirmakta kiyamiyoruz bebislere a.s.

Kesinlikle doğru bir karar vermişsin bebeğin kendini birey olarak hissetmesi için 6 ay zaten dönüm noktası hem her istediğinde seni yanında buluyor yokluğunu hissettirmiyorsun bile beraber yatmanın bi manası yok TEBRİKLER...

6 ay süper olmuş benimki odasını ayırdığımdan beri maşallah geceleri daha az kalkar oldu babasının horultusundan kurtuldu bebecik ne de olsa:)

:roflol:
6 ay süper olmuş benimki odasını ayırdığımdan beri maşallah geceleri daha az kalkar oldu babasının horultusundan kurtuldu bebecik ne de olsa:)

sırnaşık şey:roflol::sm_cool::dance:süperdi valla..bizimkininde pırtından uyanırdı heralde aynı yerde olsalar..biz anne oğlıuş ayrı odalarda yatıyoruzz...Pırt korkusuna ( şaka tabiki))

kızım doğduğundan beri kendi odasında yatıyor. odalar yan yana zaten ağlarsa kalkıyorum. sabahları uyandığında kendi kendine oynuyor. uyku setindeki resimlerle konuşuyor aguu gugu... sabah 7.5 gibi bizim yatağımıza alıyorum aramızda oyun oynuyor. bazen hep beraber uyuyakalıyoruz... böyle çok rahat. sadece bi kere hepimiz yatak odasında yattık, ondada kimse uyuyamadı. bizim kızın ıkırtısı kıkırtısından biz uyuyamadık.. öyle işte.

benim kızım da 11 aya yaklaştı,3 gündür ben de ayırdım ve çok rahatım,yattığı park yatak dar geliyo,rahatça dönemiyodu ve biz gece sahura kalkınca o da uyanıyodu ama şimdi odasına kocaman yer yatağı yaptık,rahat rahat döne döne yatıyo,düşme korkusu da yok,sabah da kalkıp oyuncaklarıyla oynuyo bi süre,en ufak sese uyanıyorum zaten hiç sorun olmuyo çok şükür,bence 1 yaş ideal,1 yaşı geçmemeli,sonra gerçekten çok zor olur...

Back