• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Benim kadar çılgını yoktur.. :) Siyahtan sarıya dönüş..

Beğendiğinize sevindim kızlar msjlarınız için çok teşekkür ederim :16: Bi iki gün sonra tekrar boyayacağım inşallah o zaman bende beğenirim :17:

Bence siyahtan sonra açılmasına rağmen hoş bir ton olmuş. tabi resimle canlısı farklıdır. Bravo valla ben olsam cesaret edemezdim:1::1:

ben çok beğendim saç rengini canım bence hiç bozma ..insanlar bu tonu yakalamak için kuaförlere tonla para döküyor mesela ben :) ama hala tutturamadılar nedense .bende alıp boyucam altın karamele hafta sonu
ama içindeki yüzde 6 lıkla yapıcam 9 luk baya açar çünkü
sen ikinci boyanda 6 lıkla yapsan hem renk oturur hemde daha çok hoş bi ton olur bence hiç dokunma saçına boyalar mahvediyo saçı çünkü

Bitek migrosta bulabildim bu boyayı dün tekrar almaya gittim ama kalmamış çok üzüldüm..Saçımın rengi aktı sarı oldu tekrar boyamam lazım ama nerden bulacağım bilmiyorum:37:

Bugün boya alacağım bi kaç gün içinde de tekrar boyamayı düşünüyorum kızlar ama aynı renge değil..Gizemli kahve düşünüyorum aranızda boyayan var mı bu renge ?

Ben tekrar gittim koyu kumral boya aldım evde 6 kutu boya var :30: koyu kumral ve altın karamel..Hala benim bu salak kafam karar veremedi açık renkle mi devam etsem yoksa koyulaştırsam mı diye :50: Ben ne kadar kararsız bi insanım yaaaaaaaaaa:30:

Brawo walla mükemmel açmışsınız:nazar:

Tekrar koyulaştırma kararı aldım çok teşekkürler canım evet o kadar uğraşıp açtım ama yine koyu saçlara gitti aklım dayanamayıp koyu kumrala tekrar bugün boyamayı düşünüyorum..Yaz geliyor açık renkler daha güzel olacak ama kalbim koyu yap diyor sürekli :30:

merak etme canım saçını önceden açıcıyla açmış olduğun için koyu kumral boyasan bile kısa zamanda akar açık kumrala döner o tabi boyanın markasına da bağlı biraz ama açılacaktır yinede

canım beyaz tenliysen siyah daha güzel olur :) ben kaç senedir siyah boyuyorum gözlerim de mavi, biraz sert bi ifade veriyor ama çok çekici duruyor :) koyu renkler benim de her zaman tercihim olmuştur :)

Back