• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Benim kadar çılgını yoktur.. :) Siyahtan sarıya dönüş..

Yok yok öyle düşünme..gayet güzel olur..eğer açma işleminde saçın çok açıldıysa altın karamelden 2 tık daha koyu boyamanı tavsiye ederim..

Bu markayı hiç kullanmamıştım hep palet kullanırım aynı ürün diye güvenerek aldım ama yanılmaya başladım..Palette de aynı işlemi bi çok yaptım diplerimi açmadım 1 cm bırakıp saçımı açıp üzerine altın karamelini boyadım ve o 1 cm koyu kalan kısımın rengi bile değişmişti hemen boya işlemişti renk farkı olmamıştı..Ama bunda hala diplerim siyah siyah duruyor,saçımsa hala açık bakır-sarı arası bekliyor..Bir saat oldu :( neden böyle oldu anlamadım yıkamaya korkuyorum açıkçası..İşe gitmeseydim sorun yapmazdım ama yarın iş var :17: Umarım güzel olur bi beş dk daha bekleyip yıkayacağım.. Açık turuncu oldu :50:
Koyu almak istemedm sonuçta açma işlemi yapacağım diye ama yanlış yaptım kapanmadı hiç:14: Bi iki gün sonra tekrar boyayayım olmazsa..

canım ne yaptın merak ettim keşke yüzde 6 lık oksidan koysaydın..9 luk olanı koydun diye bence bukadar açılmıştır..

canım ne yaptın merak ettim keşke yüzde 6 lık oksidan koysaydın..9 luk olanı koydun diye bence bukadar açılmıştır..

Kesinlikle öyle canım..Ben 6 lık koyacaktım ama yorumlarda 9 luk koyanlar çok olmuş ve daha güzel olduğunu söylemişler bende 9 luk koydum çok koyu olur belki diye..Biliyosun renk kutudakinden daima koyu tutuyordu..Bu boyayı ilk defa kullandığım için cahilliğime geldi..Birazdan yıkayacağım 1 saati geçti hala renk aynı bi işe yaramadı yani :17:

bende siyahtan karamele dönmek isteyenlerdenim kuaföre masraf yapmayayım derken 1 aydan beri nerdeyse haftada iki kere boyadım :1: dün kozmetik marketine gidip profösyönel açıcılardan aldım mağaza sahibinin tavsiyesi üzerine ama ne yaparsam yapayım istediğim gibi açılmıyor ama bakımını hiç ihmal etmedim o sebeple yıpranma olmadı size resimleri ekleyeyim en son dün açıcı ile açmaya çalıştım ama yinede fark yok yani:31: simsiyahtan sonra en son elde ettiğim renk bu:

$07012012407.jpg $07012012401.jpg

Son düzenleme:
bende siyahtan karamele dönmek isteyenlerdenim kuaföre masraf yapmayayım derken 1 aydan beri nerdeyse haftada iki kere boyadım :1: dün kozmetik marketine gidip profösyönel açıcılardan aldım mağaza sahibinin tavsiyesi üzerine ama ne yaparsam yapayım istediğim gibi açılmıyor ama bakımını hiç ihmal etmedim o sebeple yıpranma olmadı size resimleri ekleyeyim en son dün açıcı ile açmaya çalıştım ama yinede fark yok yani:31: istediğim renk dore sarı ama tutmuyor bir türlü :( simsiyahtan sonra en son elde ettiğim renk bu:

Eki Görüntüle 323080 Eki Görüntüle 323081

Gayet güzel görünüyor bence.
En başta açıcı kullanmalıydın. Boya açmıyor ki saçı. Belki taş çatlasa 1 ton değişim olur.

Gayet güzel görünüyor bence.
En başta açıcı kullanmalıydın. Boya açmıyor ki saçı. Belki taş çatlasa 1 ton değişim olur.

teşekkür ederim canımm dediğin gibi boyalar açsa açsa bir ton açtı saçlarımı:31:
ama açıcıda pek fark ettirmedi yani
oryelle açmaya çalışsam sence daha çok açılır mı bi o kaldı çünkü uygulamadığım:1:

Bu markayı hiç kullanmamıştım hep palet kullanırım aynı ürün diye güvenerek aldım ama yanılmaya başladım..Palette de aynı işlemi bi çok yaptım diplerimi açmadım 1 cm bırakıp saçımı açıp üzerine altın karamelini boyadım ve o 1 cm koyu kalan kısımın rengi bile değişmişti hemen boya işlemişti renk farkı olmamıştı..Ama bunda hala diplerim siyah siyah duruyor,saçımsa hala açık bakır-sarı arası bekliyor..Bir saat oldu :( neden böyle oldu anlamadım yıkamaya korkuyorum açıkçası..İşe gitmeseydim sorun yapmazdım ama yarın iş var :17: Umarım güzel olur bi beş dk daha bekleyip yıkayacağım.. Açık turuncu oldu :50:
Koyu almak istemedm sonuçta açma işlemi yapacağım diye ama yanlış yaptım kapanmadı hiç:14: Bi iki gün sonra tekrar boyayayım olmazsa..

canım ben ilk uygulamamı renk açıcıyla boyayı karıştırıp yapmıştım:1: tuhaf bir yöntemdi tabi..
Neyse hoş bir bakır olmuştu..

Sonraki uygulamamı ise şu şekilde yaptım, 1 kutu syoss altın karamel, 1/3 exicolor açık bakır akaju(8.45), yarım kutu exicolor karamel(8.7) ve yarım kutu exicolor açık bal sarısı(8.73) oksidan olarak 1.5 şişe 9, 1 şişe de 6 lık oksidan kullandım..

şuan rengim avatarımdaki renk..avatarımdaki renk geçmiş senelere ait..bu rengi bozduğuma çok pişman olmuştum ama yakaladım yine..

yani syosstan memnun kaldığımı söyleyebilirim..palet bende hep koyu düşmüştür..o yüzden karışım yaptığımda az miktar kullanıyorum bazen..

Bu arada belirteyim, bu kadar fazla boya karıştırmak doğru bir şey midir bilemem..boya uzmanı değilim, fakat yıllardır saçlarımı kendim boyarım ve istediğim renkleri böyle karıştırarak elde ederim..Hani bu kadar çok boyayla işlem yapmak yanlış olabilir..O yüzden yanlış yönlendirnmek istemem, sadece yaptığımı paylaştım:34:

Kızlar saçımı yıkadım kuruttum fönümü çekip resim ekleyeceğim lütfen iyi yada kötü yorum yaparsanız sevinirim çünkü benim için önemli..Siyah saçlı resmimi de ekleyeceğim :54:

tamam canım merakla bekliyorum ben bakalım nasıl oldu bende syoss altın karamele boyucam çünkü

$Fotoğraf0179p.jpg $Fotoğraf0186p.jpg

Bu şimdiki hali..

$26p.jpg

Buda siyah hali

Memnun kaldım mı boyadan hayır..Bu boya koyu renk saça boyanmaz tutmaz,açık renge boyanınca da sadece cila niyetini görüyor..Bi daha boyarmıyım sanmıyorum yarınlık beni idare etsin yeter :53:

Tepelerdeki turunculuk biraz daha fazla görünüyor buradan..
Bence bu tonlar hoş..içine sinen bir boyayla daha hoş karamelimsi bir renk yapabilirsin..
Ayrıca açma işlemin başarılı olmuş bence..Saçın çok yıpranmamış görünüyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepelerdeki turunculuk biraz daha fazla görünüyor buradan..
Bence bu tonlar hoş..içine sinen bir boyayla daha hoş karamelimsi bir renk yapabilirsin..
Ayrıca açma işlemin başarılı olmuş bence..Saçın çok yıpranmamış görünüyor..

Canım o turunculuklar her yerde var tek tepemde değil :36:
Yani alalı beleli oldu eminim ikinci yıkamamda iğrenç bi sarı turuncu olacak.. Açma işleminde çok yıpranmış tatlım saçlarım ıslakken lastik gibiydi tararken sakız gibi uzuyor..Gitti güzelim saçlarım çok üzgünüm ama olan oldu..Evde iki kutu koyu saç boyası vardı tekrar boyasam mı koyuya diye şeytan dürtüyor ama sabırla ikinci boyamamı bekleyeceğim..Rengi yine oturmazsa bi hal çaresine bakacağım..:17:

Canım o turunculuklar her yerde var tek tepemde değil :36:
Yani alalı beleli oldu eminim ikinci yıkamamda iğrenç bi sarı turuncu olacak.. Açma işleminde çok yıpranmış tatlım saçlarım ıslakken lastik gibiydi tararken sakız gibi uzuyor..Gitti güzelim saçlarım çok üzgünüm ama olan oldu..Evde iki kutu koyu saç boyası vardı tekrar boyasam mı koyuya diye şeytan dürtüyor ama sabırla ikinci boyamamı bekleyeceğim..Rengi yine oturmazsa bi hal çaresine bakacağım..:17:

Hadi ya :( Yıpranmasına üzüldüm ama onun çaresi var..Keratin bakımla çok güzel toparlarsın..
Ben de saçlarımla çok oynarım..Ve artık gerçekten çok kötü bir hal almışlardı..Brezilya fönü yaptırdım ve saçlarımı inanılmaz toparladı..
şanslıydım ki bana kullandıkları iyi bir keratinmiş..
2. uygulamamı kendim yaptım..burada konusu var belki görmüşsündür..
Gayet başarılıydı o da..şu an saçlarım ipek gibi..onca boyamama, açmama, v.s rağmen..
eğer çok kötüyse sen de böyle bir çözüm düşünebilirsin..

hemen koyuya boyama bence..karamel tonlarında boya ki şu yaptığına değsin canım..şuan saçını ne renge boyarsan boya eminim ki tutar..

demekki syoss altın karamelin "altın" ı biraz fazla :) bunu öğrenmiş olduk..

Benim bu yarım aklımla yine bi işe girdim ya dur bakalım hayırlısı:1:

Simsiyah saçlarımı iki kutu röfle seti boyasıyla açtım..Buna sanırım deli cesareti diyorlar,akşam üstü esti aklıma syoos'un altın karamelini aldım iki kutu da kolestonun röfle setini aldım..Önce açma işlemini yaptım bi gün saçımı dinlendirip yarında altın karameli boyayacağım..:1: Eski resimlerime şöyle bi baktım siyah saçla pek güzelmişim napıım sıkıldım sarı karamel olmak istiyorum işin kötü yanı pazartesi işe gideceğim boyayacağım rengin muhakkak tutması lazım yoksa yandım :57:

Altın karameli boyayan ve memnun olmayan var mı aranızda kızlar ?

o cılgınlıgı yapanlardan bırı de benım cnm :) sımsıyahtı sacalrım hınt kınasıyla boyamıstım beyaz tenlı oldugum ıcın yakıstıramadım dıplerımden cok az gelınce gıttı kuafore ıstedıgım sarıyı yaptırdım sonra o sarı acıldı acıldı bı kac ay sonra sapsarı oldu o da hosuma gıtmedı bu sefer de hortlak gıbı olmustum sonra gıttım kuafore kahve yaptım acılcanı bıldıgımden o da acıldı ve karamel oldu :52: cok hos bı renk oldu arkadaslarım bayılmıstı ama ben sıkılmıstım bu sefer ve su an sac rengım avatardakı renk yarın da dıp boyası yaptırcam dıpler cok cıktı ve de ılk kez dıp boyası yaptırcam yanı kendıme en yakıstırdıgım renk bu ılk kez ıcıem sınen bı renk yaptım :) ıkısene falan okul bıtımıne kadar bu renge devam cnm :52: bu arada ben evde acma ıslemıne cok karsıyım cnmya :(

2 hafta sonra syossun altın karameline boyucam saçlarımı ama ben saçlarını beğendim cnm yaa çok hoş olmuş siyah saçtan sonra alışman zaman alır .Alışveriş merkezinde bi kız söylediçok beğenmiştim saçlarını sordugumda syoss altın karamel ve alıx açık sarı karıştırıp boyamış gerçekten süper bir renk çıkmıştı .Şuanki saç rengin bakır renk renkten nefret ettim hemen tekrar karamele dönmeliyim

Eki Görüntüle 323131 Eki Görüntüle 323132

Bu şimdiki hali..

Eki Görüntüle 323133

Buda siyah hali

Memnun kaldım mı boyadan hayır..Bu boya koyu renk saça boyanmaz tutmaz,açık renge boyanınca da sadece cila niyetini görüyor..Bi daha boyarmıyım sanmıyorum yarınlık beni idare etsin yeter :53:

bence gayet hoş olmuş güle güle kullan. bende syoss altın karamele boyuyorum. ben tarçın bakır üstüne uyguladım. bide sarıyla karıştırıyorum, o yüzden daha biras daha açık benimkisi.

bence gayet hoş olmuş güle güle kullan. bende syoss altın karamele boyuyorum. ben tarçın bakır üstüne uyguladım. bide sarıyla karıştırıyorum, o yüzden daha biras daha açık benimkisi.

Bi dahakine bende karıştırıp boyayacağım canım altın karamelle açık kumralı karıştıracağım..Bu renkle böyle gezemem resimlerde koyu çıkmış daha daha açık sarı şu an..2 yıkamamda süpürge gibi olacak..Tarçın bakırla paletin altın karameli süper oluyor bi sene boyunca onu kullandım ve çok beğeniyordum..Siyahtan dönünce bi tuhaf hissettim kendimi umarım alışırım..:17:

bence hemen koyu renk boyama hazır saçı bu kadar açmışken açık tonlarda farklı bir boyayla mesela karamel gibi boyayabilirsin.

Beğendiğinize sevindim kızlar msjlarınız için çok teşekkür ederim :16: Bi iki gün sonra tekrar boyayacağım inşallah o zaman bende beğenirim :17:

Back