Yok yok öyle düşünme..gayet güzel olur..eğer açma işleminde saçın çok açıldıysa altın karamelden 2 tık daha koyu boyamanı tavsiye ederim..
canım ne yaptın merak ettim keşke yüzde 6 lık oksidan koysaydın..9 luk olanı koydun diye bence bukadar açılmıştır..
bende siyahtan karamele dönmek isteyenlerdenim kuaföre masraf yapmayayım derken 1 aydan beri nerdeyse haftada iki kere boyadımdün kozmetik marketine gidip profösyönel açıcılardan aldım mağaza sahibinin tavsiyesi üzerine ama ne yaparsam yapayım istediğim gibi açılmıyor ama bakımını hiç ihmal etmedim o sebeple yıpranma olmadı size resimleri ekleyeyim en son dün açıcı ile açmaya çalıştım ama yinede fark yok yani istediğim renk dore sarı ama tutmuyor bir türlü simsiyahtan sonra en son elde ettiğim renk bu:
Eki Görüntüle 323080 Eki Görüntüle 323081
Gayet güzel görünüyor bence.
En başta açıcı kullanmalıydın. Boya açmıyor ki saçı. Belki taş çatlasa 1 ton değişim olur.
Bu markayı hiç kullanmamıştım hep palet kullanırım aynı ürün diye güvenerek aldım ama yanılmaya başladım..Palette de aynı işlemi bi çok yaptım diplerimi açmadım 1 cm bırakıp saçımı açıp üzerine altın karamelini boyadım ve o 1 cm koyu kalan kısımın rengi bile değişmişti hemen boya işlemişti renk farkı olmamıştı..Ama bunda hala diplerim siyah siyah duruyor,saçımsa hala açık bakır-sarı arası bekliyor..Bir saat olduneden böyle oldu anlamadım yıkamaya korkuyorum açıkçası..İşe gitmeseydim sorun yapmazdım ama yarın iş var Umarım güzel olur bi beş dk daha bekleyip yıkayacağım.. Açık turuncu oldu
Koyu almak istemedm sonuçta açma işlemi yapacağım diye ama yanlış yaptım kapanmadı hiçBi iki gün sonra tekrar boyayayım olmazsa..
Tepelerdeki turunculuk biraz daha fazla görünüyor buradan..
Bence bu tonlar hoş..içine sinen bir boyayla daha hoş karamelimsi bir renk yapabilirsin..
Ayrıca açma işlemin başarılı olmuş bence..Saçın çok yıpranmamış görünüyor..
Canım o turunculuklar her yerde var tek tepemde değil
Yani alalı beleli oldu eminim ikinci yıkamamda iğrenç bi sarı turuncu olacak.. Açma işleminde çok yıpranmış tatlım saçlarım ıslakken lastik gibiydi tararken sakız gibi uzuyor..Gitti güzelim saçlarım çok üzgünüm ama olan oldu..Evde iki kutu koyu saç boyası vardı tekrar boyasam mı koyuya diye şeytan dürtüyor ama sabırla ikinci boyamamı bekleyeceğim..Rengi yine oturmazsa bi hal çaresine bakacağım..
Benim bu yarım aklımla yine bi işe girdim ya dur bakalım hayırlısı
Simsiyah saçlarımı iki kutu röfle seti boyasıyla açtım..Buna sanırım deli cesareti diyorlar,akşam üstü esti aklıma syoos'un altın karamelini aldım iki kutu da kolestonun röfle setini aldım..Önce açma işlemini yaptım bi gün saçımı dinlendirip yarında altın karameli boyayacağım..Eski resimlerime şöyle bi baktım siyah saçla pek güzelmişim napıım sıkıldım sarı karamel olmak istiyorum işin kötü yanı pazartesi işe gideceğim boyayacağım rengin muhakkak tutması lazım yoksa yandım
Altın karameli boyayan ve memnun olmayan var mı aranızda kızlar ?
Eki Görüntüle 323131 Eki Görüntüle 323132
Bu şimdiki hali..
Eki Görüntüle 323133
Buda siyah hali
Memnun kaldım mı boyadan hayır..Bu boya koyu renk saça boyanmaz tutmaz,açık renge boyanınca da sadece cila niyetini görüyor..Bi daha boyarmıyım sanmıyorum yarınlık beni idare etsin yeter
bence gayet hoş olmuş güle güle kullan. bende syoss altın karamele boyuyorum. ben tarçın bakır üstüne uyguladım. bide sarıyla karıştırıyorum, o yüzden daha biras daha açık benimkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?