Benim bu yarım aklımla yine bi işe girdim ya dur bakalım hayırlısı
Simsiyah saçlarımı iki kutu röfle seti boyasıyla açtım..Buna sanırım deli cesareti diyorlar,akşam üstü esti aklıma syoos'un altın karamelini aldım iki kutu da kolestonun röfle setini aldım..Önce açma işlemini yaptım bi gün saçımı dinlendirip yarında altın karameli boyayacağım..Eski resimlerime şöyle bi baktım siyah saçla pek güzelmişim napıım sıkıldım sarı karamel olmak istiyorum işin kötü yanı pazartesi işe gideceğim boyayacağım rengin muhakkak tutması lazım yoksa yandım
Altın karameli boyayan ve memnun olmayan var mı aranızda kızlar ?
iyi cesaret. inşallah istediğin gibi olur. hatta paylaşırsan bakmak isterim. merak ettim :)
Cnm şu an aynaya bile bakamıyorum saçlarımı açtığım için rengi çok iğrenç oldu yarısı sarı yarısı bakırSabah kahvaltıya nası oturacağım bilmiyorum herkesin göz zevkini bozacağım kesin
Bakalım yarın boyayacağım umarım yanıltmaz boya beni çünkü ilk defa bu marka ve bu rengini aldım eğer tutmazsa yandım ki ne yandım pztesi işe gideceğim çünküİnşallah istediğim gibi olur resim eklerim cnm
Siyahtan hemen nasıl açıldı kuaförler bile oryal kullanmamız lazım siyah zor açılan bir renk diyor
İyi de sarıya dönemezsin ki zaten. Ancak dediğin gibi altın karamel olacak.
Yoksa siyah saçı sarıya döndürmek aşırı yıpratır tek seferde.
resim ekle bizde bakalım canım bende syoSS altın karameline boyamak istiyorum şuan saçım çok akmış garip bir bakır karamel karışımı
acaba olcakmı bilmiyorum bi cesaret edebilsem
resim eklersen bizede fikir olur öncesi ve sonrasını
Saç boyama konusunda kendimden çılgınını tanımam
Neredeyse her renk yaptım, albümümde de var..
Ve çok ta uzman değilimdir hani..Tüm renkler de tam istediğim gibi tuıttu, kuaföre hiç gitmedim
Tebrik ederim canım, eğer şuan saçında her hangibir yıpranma yoksa rengi zamanla oturtursun...
Bakım uygulamayı unutma ama saçına, en azından bir kaç hafta
Cnm moral verdin bana bi çılgınlık yaptım ama pişmanım sanki,biraz önce siyah saçlı resimlerime baktım içim gitti
Keşke hiç girişmeseydim böyle bi işleme of of olmayacak gibi bi his var içimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?