• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Benim kadar çılgını yoktur.. :) Siyahtan sarıya dönüş..

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.896
4.109
658
Benim bu yarım aklımla yine bi işe girdim ya dur bakalım hayırlısı:1:

Simsiyah saçlarımı iki kutu röfle seti boyasıyla açtım..Buna sanırım deli cesareti diyorlar,akşam üstü esti aklıma syoos'un altın karamelini aldım iki kutu da kolestonun röfle setini aldım..Önce açma işlemini yaptım bi gün saçımı dinlendirip yarında altın karameli boyayacağım..:1: Eski resimlerime şöyle bi baktım siyah saçla pek güzelmişim napıım sıkıldım sarı karamel olmak istiyorum işin kötü yanı pazartesi işe gideceğim boyayacağım rengin muhakkak tutması lazım yoksa yandım :57:

Altın karameli boyayan ve memnun olmayan var mı aranızda kızlar ?

Benim bu yarım aklımla yine bi işe girdim ya dur bakalım hayırlısı:1:

Simsiyah saçlarımı iki kutu röfle seti boyasıyla açtım..Buna sanırım deli cesareti diyorlar,akşam üstü esti aklıma syoos'un altın karamelini aldım iki kutu da kolestonun röfle setini aldım..Önce açma işlemini yaptım bi gün saçımı dinlendirip yarında altın karameli boyayacağım..:1: Eski resimlerime şöyle bi baktım siyah saçla pek güzelmişim napıım sıkıldım sarı karamel olmak istiyorum işin kötü yanı pazartesi işe gideceğim boyayacağım rengin muhakkak tutması lazım yoksa yandım :57:

Altın karameli boyayan ve memnun olmayan var mı aranızda kızlar ?

iyi cesaret. inşallah istediğin gibi olur. hatta paylaşırsan bakmak isterim. merak ettim :)

iyi cesaret. inşallah istediğin gibi olur. hatta paylaşırsan bakmak isterim. merak ettim :)

Cnm şu an aynaya bile bakamıyorum saçlarımı açtığım için rengi çok iğrenç oldu yarısı sarı yarısı bakır :17: Sabah kahvaltıya nası oturacağım bilmiyorum herkesin göz zevkini bozacağım kesin :55:
Bakalım yarın boyayacağım umarım yanıltmaz boya beni çünkü ilk defa bu marka ve bu rengini aldım eğer tutmazsa yandım ki ne yandım pztesi işe gideceğim çünkü :50: İnşallah istediğim gibi olur resim eklerim cnm:34:

Cnm şu an aynaya bile bakamıyorum saçlarımı açtığım için rengi çok iğrenç oldu yarısı sarı yarısı bakır :17: Sabah kahvaltıya nası oturacağım bilmiyorum herkesin göz zevkini bozacağım kesin :55:
Bakalım yarın boyayacağım umarım yanıltmaz boya beni çünkü ilk defa bu marka ve bu rengini aldım eğer tutmazsa yandım ki ne yandım pztesi işe gideceğim çünkü :50: İnşallah istediğim gibi olur resim eklerim cnm:34:

Siyahtan hemen nasıl açıldı kuaförler bile oryal kullanmamız lazım siyah zor açılan bir renk diyor

Siyahtan hemen nasıl açıldı kuaförler bile oryal kullanmamız lazım siyah zor açılan bir renk diyor

Kollestonun röfle seti boyası var onu boya şeklinde saçıma sürdüm yarım saat bekletip yıkadım açıldı cnm

çok merak ettim saçını senin olursa bende yaparım bende evde açmak istiyorum benim saç koyu kahve boyalı.

senin yaptığının aynısını bende yaptım canım simsiyah saçtan sarı karamele döndüm ama ben kuaförde yaptırdım sen kendin iyi cesaret etmişsin :)

Kızlar acaip heycanlıyım olmazsa yandımm :9: Saçım hala açılı durumda yeni kalktım başıma da bere taktım babam görmesin diye çünkü hiç sevmiyor böyle cıyak sarı saçı..Kahvaltıdan sonra boyayacağım inşallah güzel olur resim ekleyeceğim merak etmeyin ama tek korkum çok koyu tutması..Eğer koyu tutarsa boşa açmış olacağım saçımı..kullananlar yüzde kaçlık peroksit kullandı acaba bilginiz var mı

Açıldıktan sonraki halini de ekleseydiniz keşke
Yarısı turuncu yarısı sarı olduysa boyadan sonra alacalı bir renk olur

Canım walla iyi cesaret.Ben en son siyaha boyayalı 7 ay oldu cesaret edemiyorum:(
Bende merak ettim açılmış halini

Ekleyeceğim hepsin..Umarım güzel olur..
İçinden 6 lık peroksit çıktı iki kutu boya aldım ikisini de koydum kaba..İçinede bi altılık bide dokuzluk peroksit koydum ne açık ne koyu tutsun diye..Böyle olabiliyor mu yani iki farklı derecede peroksit dökebiliyormuyuz bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

İyi de sarıya dönemezsin ki zaten. Ancak dediğin gibi altın karamel olacak.
Yoksa siyah saçı sarıya döndürmek aşırı yıpratır tek seferde.

resim ekle bizde bakalım canım bende syoSS altın karameline boyamak istiyorum şuan saçım çok akmış garip bir bakır karamel karışımı
acaba olcakmı bilmiyorum bi cesaret edebilsem
resim eklersen bizede fikir olur öncesi ve sonrasını

İyi de sarıya dönemezsin ki zaten. Ancak dediğin gibi altın karamel olacak.
Yoksa siyah saçı sarıya döndürmek aşırı yıpratır tek seferde.

Ben sapsarı olacak demedim zaten boyadığım renk belli :)
r
Simsiyah bi saçı açıp karamel yapmaktan bahsediyorum karamel zaten sarının bi koyusu..Ayrıca sarı bile yapabilirdim aslında çünkü açıcıyı çok az tuttum kafamda yıpranmasın diye bi on dk daha fazla tutsaydım platin sarısı olacaktı..Saçım az maz ama dayanıklı yanmıyor fazla..

resim ekle bizde bakalım canım bende syoSS altın karameline boyamak istiyorum şuan saçım çok akmış garip bir bakır karamel karışımı
acaba olcakmı bilmiyorum bi cesaret edebilsem
resim eklersen bizede fikir olur öncesi ve sonrasını

Cnm valla bende merakle bekliyorum olacakmı diye..Bi arkadaş boyayı sürünce kahverengi oluyor korkmayın sakın yazmıştı ama benim hala açık sarı duruyor rengi değişmedi bi yerde hata mı yaptım acaba :17: Dip boyası fln uğraşmadım direk sürdüm saçıma..Dün açıcıyı çok dipten yapmadığım için diplerim siyah kaldı..Kopmasından korkmuştum..İnşallah olur olmazsa yandım yarın işe gideceğim..Resim eklerim olursa canım.. Ama tutmayacak gibi görünüyor keşke 9 luk peroksidi koymasaydım..:17:

Saç boyama konusunda kendimden çılgınını tanımam :1:
Neredeyse her renk yaptım, albümümde de var..
Ve çok ta uzman değilimdir hani..Tüm renkler de tam istediğim gibi tuıttu, kuaföre hiç gitmedim :1::1:

Tebrik ederim canım, eğer şuan saçında her hangibir yıpranma yoksa rengi zamanla oturtursun...
Bakım uygulamayı unutma ama saçına, en azından bir kaç hafta:34:

Saç boyama konusunda kendimden çılgınını tanımam :1:
Neredeyse her renk yaptım, albümümde de var..
Ve çok ta uzman değilimdir hani..Tüm renkler de tam istediğim gibi tuıttu, kuaföre hiç gitmedim :1::1:

Tebrik ederim canım, eğer şuan saçında her hangibir yıpranma yoksa rengi zamanla oturtursun...
Bakım uygulamayı unutma ama saçına, en azından bir kaç hafta:34:

Cnm moral verdin bana bi çılgınlık yaptım ama pişmanım sanki,biraz önce siyah saçlı resimlerime baktım içim gitti :53:

Keşke hiç girişmeseydim böyle bi işleme of of olmayacak gibi bi his var içimde..:17:

Cnm moral verdin bana bi çılgınlık yaptım ama pişmanım sanki,biraz önce siyah saçlı resimlerime baktım içim gitti :53:

Keşke hiç girişmeseydim böyle bi işleme of of olmayacak gibi bi his var içimde..:17:

Yok yok öyle düşünme..gayet güzel olur..eğer açma işleminde saçın çok açıldıysa altın karamelden 2 tık daha koyu boyamanı tavsiye ederim..

Back