Benim iin dua eder misiniz?

canım ablam
topiği yeni gördüm ama mevzuyu biliyordum...
umarım ameliyat çok başarili geçmiştir, iyisindir...
dualarımız seninle
Rabbim seni eskisinden daha dinç daha sağlıklı olarak görmeyi nasip eder inşallah hepimize....

He he he, ben yine geldim...
Şu an hastane yatağımda kucağımda laptopum, tek elle size bir şeyler yazmaya çalışıyorum. Allahtan kullanamadığım kolum soldaki ...
Dün hastanede yatarken, ameliyattan önce kapı çaldı. Çok hoş bir bayan başını uzatıp içeriye baktı. Önce tanıyamadım ama sonra bir de baktım ki Nazlı imiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Sanki Çin'e gitmiş de orada memleketlimi görmüş gibi oldum. Nazlıcığımın varlığı bana çok güzel moral oldu. Sağolsun, hem dünya tatlısı oğluşunu getirmiş hem de bir sürü selam ve sevgi dilekleri getirmiş bana...

Gelelim benim durumuma... Çok kötü, sancılı bir gece geçirdim. Sabaha kadar inledim durdum. Ama şu an fena değilim doğrusu. Sol kolumu kullanamamak dışında tek sorunum, koltuk altımdan sallanan diren. 1 hafta kadar direnle yaşamam gerekiyormuş. Göğsümün içi temizlendikten sonra lenflerde de kanserli hücreye rastlandığı için işin içine bir de kemoterapi girdi.
Bundan sonra bizi biraz sıkıntılı günler bekliyor.
Yine de bu kadarla kurtulduğum için çok mutluyum.
Sevgiler...

Allah acil şifalar versin . umarım kemoterapiyi rahatlıkla atlatırsın .. geçmiş olsun .

Allah acil şifalar versin . umarım kemoterapiyi rahatlıkla atlatırsın .. geçmiş olsun .

Teşekkür ederim. Bu olayın başından beri ilk kez korkuyorum. Kemoterapi beni korkutuyor. Umarım kolay atlatabilirim...

canım ablam
herşey cok güzel olacak
güzel Allahım koruyacak seni adım gibi eminim :asigim:
çok daha sağlıklı olarak döneceksin aramıza :lepi:

Ablacığım dualarım seninle, bir an önce sağlığına kavuşman dileğim. kendine çok iyi bak

çok çok geçmiş olsun.....
ALLAHIM tez zamanda kolaylıkla atlatmanızı sağlasın...
dualarımız sizinle....
GEÇMİŞ OLSUN..

rabbim şifalar versin ablam.. daha kötülerinden sakınsın seni..
inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun...

:1hug:
Ben yazmakta daha geç kaldım özür dilerim ama ablamlar geldi bütün gün onlarla ilgilendim eve şimdi girebildim.Bende hastaneye gittiğimde kapıyı ilk çaldığımda bir melekle karşılaştım okadar güçlüki inanamazsınız.Bana göre o gücüyle çevresine muhteşem güç saçan enerjisi ve topladığı sevgiyle(ailesi,çocukları ,anneleri,dostları)bu hastalıktan zerre kalmayacak üzerinde.
Yani herkeze moral dağıtmaktan yoruluyor canım benim:)Geçecek elbetteki :Saruboceq:bunu onu gördüğümde çok inandım.Üstelik sözümde var buraya gelecek Doğamla Anuşka teyzesini bol bol gezdireceğim :1hug:

Birde dualarımıza devam görüyorsunuz ki birlikten kuvvet doğuyor Allah hepimizin sesini birden duyuyor.Daha çabuk iyileşicek:Saruboceq:

Seni tanıdığım için çok mutluyum.Dualarım seninle.Herzaman yanındayız.Çok selamlar:1hug:ŞenizŞeniz

Sağol bir tanem. İnan ki hiç üzgün ve sıkkın değilim. Aksine öylesine bir rehavet içindeyim ki anlatamam. Ne iştahım kesildi, ne uykularım kaçtı.
Allah insana böyle yardım ediyormuş demek ki...

işte bu cnm ablacım allah yardım ediyor gerçekten de geçtiğimiz yıl eşimin böbreğinde tümör olduğu için alındı ve ben kendimi çook güçsüz sanan ben öyle bir güç verdiki rabbim tüm gücümle eşimin yanında çocuklarımın başında oldum rabbim bir daha yaşatmasın,sende atlatıcaksın yazılarından güçlü bir anne olduğunu hissettim ,abla dedim sana çok sevdiğim bi ablamda senin durumunu geçen yıl yaşadı, kemoterapi,radyoterapi hepsini yaşadı gözümün önünde az çok biliyorum allahım gücüne güç katsın,acil şifalar nasip etsin çok öpüyorum seni dualarım seninle rabbim yavrularının başında yaşlanmanı nasip etsin,sevgiler...

Tekrar merhaba...

Bu kez evimden yazıyorum size. Kolum biraz daha iyi sanki. Az çok oynatabiliyorum. Kol altı ve sol göğüs tamamen hissiz. Zaten kolumun altı pek kalmamış.İçini oymuşlar; ama bade koymamışlar. O nedenle içine göçmüş durumda. Garip garip ağrılar, iğne batmaları dışında iyiyim.

İki gündür arkadaşlarım gelip gidiyor. Oyalanıyorum onlarla. Solumdan sallanan hortumları belime dolayıp evin içinde geziniyorum. zaman zaman nükseden nikotin krizlerini de iki nefes sigarayla savmaya çalışıyorum. Bununla başetmek gerçekten zor. Şu günlerde bir de sigarayı bırakmakla uğraşmak oldukça ağır geldi bana. Bu nedenle koyverdim gitti. Canım çekince yakıp bir nefes çekip söndürüyorum.

Genel anlamda iyiyim. Perşembe günü İzmir'de kontrolüm var. Hem patoloji sonuçlarım belli olacak hem de tedavi programım belirlenecek. O güne kadar da dört dönüm bostan, yan gel Osman şeklindeyim. Mümkün oldukça da aranızda olmaya çalışacağım.

Görüşmek üzere...

Çok geçmiş olsun ve Rabbim şifa versin inş. Haddim değil belki ama söylemeden edemeyeceğim nolur sıgaradan uzak durun. Bir nefes alıp söndürdüğünüzü belirtmişsiniz ama yine de gönlüm tümden uzak durmanızı arzu etti ne yalan söyleyim.
Bu enerji ve yüksek moralle kısa sürede herşeyin normale döneceğine inanıyorum.
Herşey gönlünüzce olsun, kucak dolusu dua ve sevgilerle.....

Seni gayretlerinden ve sabrından dolayı kutluyorum. Bize bile kendinle ilgili moral veriyorsun sen harikasın.
Bunlar geçecek ve sen rahatlayacaksın canım benim. Acil şifalar diliyor, yanaklarından öpüyorum... Uzat uzat yanağını ohhhh! Şimdi oldu
Nazlıya selâmlar... Dostluklar bu günler için, işte sana dost

gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesirsin ve bunlar kötü bir rüya gibi kalır
sigarayı söylemisin bosver canım ben hamileyken bırakmaya calısmıstım kabus gibi oluyor allaha sükür simdi icmiyorum ama böyle dönemlerde bırakmak cok zor bence bu alıskanlıgından bu zorlu dönemi atlatınca yeniden denersin pekte kafaya takma
ve moralini hep böyle yüksek tut doktorlar ve tedaviler kadar buda insanın iyilesmesinde büyük rol oynuyor
yeniden gecmis olsun

hoşgeldin anuşkacım tekrar geçmş olsun burda olduğunu görünce dayanamadım yazıverem dedim allah acil şifa versin ,bu moralle hastalık senden korkar hiç merak etme tekrar geçmiş olsun,nikotini bırakması zor eşimden biliyorum,ama iradesi güçlü bi kadın var karşımızda sen onuda bırakırsın eminim,sakaryadan kokkulu öpücükler yolluyorum sana sağlıkla ve sevgiyle kal cnm...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim sizlere. Beni tanımadan bana güvenen insanlar olduğunu görmek şaşırtıcı doğrusu.
Sigara konusunda sıkı bir tiryaki olarak söyleyeceklerim var:
Sigaranın savunulacak hiç bir yanı yok. Tadı kötü, kokusu kötü, sağlığa zararlı, vesaire vesaire. Bunlara itirazı olan yoktur sanırım. Ancak bir gerçek var ki o da bağımlılık yapan bir madde olması. Yani sıkı bir irade ile de olsa bırakmak çok zor.
Yapacak başka hiç bir işim olmasa, kendimi sadece sigarayı bırakmaya endekslesem olabilir, bırakabilirim. Ama öyle değil ki... Şu anda bin tane tilki var kafamda. tedavim, çocukları, onlardan ayrı geçireceğim bir kaç ay...
Güçlü olabilirim ama o kadar da değil. Bu karmaşada bir de sigarayı bırakmaya kalkarsam kafayı bozarım diye korkuyorum. Ben bu meredi bırakacağım ama şimdi değil.
Beni düşündüğünüz ve destek olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.

Antalya ve Sakarya kokulu öpücüklerinizi aldım, içime çektim. inanın çok iyi geldi.
Bu gece evde yalnızım. Eşim, son zamanlarda ilgilenemediği işleriyle ilgileniyor malum.
Ben de böyle takılıyorum işte. Tek elle yazmak ve uzun süre oturmak yoruyor. Bu nedenle ara ara yazabiliyorum. Her fırsatta aranızdayım ama... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…