Benim iin dua eder misiniz?

Bu arada İzmirli arkadaşlara seni emanet ediyoruz. El üstünde tutacaklarından hiç şüphemiz yok. Buluşma resimlerini sabırsızlıkla bekleyeceğiz:)))))

Sağol canım arkadaşım. Şeniz
Mesajın İzmirliler'e ulaştı mı acaba?:jeyyar:

Bu arada, babama bir türlü söyleyememiştik durumu. Annem nihayet anlatmış. Az önce babam aradı, sesi gayet iyiydi. Bana bol şans diledi.
İnanın ki böyle durumlarda insan kendi derdini unutup sevdiklerini düşünüyor. Annem ne der, babam üzülür, kayınvalidem kahrolur, kayınpederimin tansiyonu çıkar diye düşünmekten harap oluyor. Onlar karşısında öyle bir rol yapmışım ki bir süre sonra mutlu olduğuma kendim de inandım...

anuşkacım çok geçmiş olsun.ama kusura bakmazsan 13 sayfayıda okuyamadımda.nasıl oldun biyopsi sonucun ne çıktı merak ettim cnm...

anuşkacım çok geçmiş olsun.ama kusura bakmazsan 13 sayfayıda okuyamadımda.nasıl oldun biyopsi sonucun ne çıktı merak ettim cnm...

Biyopsi sonucunda sol memede 1cm çapında tümör bulundu canım. Henüz birinci evrede olduğu için o bölge ve lenflerin temizlenmesi için bir ameliyat daha olacağım. Sonrasında da radyoterapi alacağım ve Allah'ın izniyle bitecek...

anuska canım Rabbim acil sifalar versin sana
insallah en kısa zamanda saglıgına kavusacaksın ailene vede aramıza doneceksın
dualarım senınle canım

amaaannn 1 cmde neymiş canııım
sen hiç canını sıkma anuşum nasıl geldiyse öylede gidicek o illet kötükedihüso
sen yeterki morelini yüksek tut en güzel ilaç odur
iyi haberlerini bekliyoruzŞeniz
seni seviyoruz :asigim:
dualarım seninle ablacım:Saruboceq:

Sağol bir tanem. İnan ki hiç üzgün ve sıkkın değilim. Aksine öylesine bir rehavet içindeyim ki anlatamam. Ne iştahım kesildi, ne uykularım kaçtı.
Allah insana böyle yardım ediyormuş demek ki...

ablacım pozitif olman daha ılımlı olman ne güzel açıkçası ben olsam senin gibi olurmuydum bilmiyorum maşallah diyorum sana her zaman eminim defolup gidecek bu illet dualarımla yanındayım :1hug:

anuşka ablacım dualarımız seninle...
inşallah eski sağlığına kavuşursun....
moralini hep yüksek tut.......

Yarın senin için Yasin okuycam canım benim. Tam 17.30 da dua edicem sana.

anuşka ablacım dualarımız seninle...
inşallah eski sağlığına kavuşursun....
moralini hep yüksek tut.......

Sağolasın canım benim. Moralim iyi çok şükür. Az sonra da alışverişe çıkıp biraz daha moral depolamaya çalışacağım...:))

Yarın senin için Yasin okuycam canım benim. Tam 17.30 da dua edicem sana.

Et Kuzucuğum et. Duaya çok ihtiyacım var. Her şey için çok teşekkür ederim...

Sağol canım arkadaşım. Şeniz
Mesajın İzmirliler'e ulaştı mı acaba?:jeyyar:

Canım msjın ulaştı:1hug: Yardıma herzaman hazırım.Bana bir haber iletmen yeterli.Olur birşeye ihtiyacınız olur ne bileyim herhangi birşey yetiştirmeye çalışırım .Hiç birşey olmasa bile yanında olmak isterim.Hastanede bile kalabilirim yanında yeterki iyi ol canım. Haberleri bu konundan takip ediyorum.İstediğin varsa hemen söyle elimden ne kadarı gelirse.Şimdilik sevgiyle öpüyorum seni.Ve dualarımız seninle.ŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Ben bu topiği yeni gördüm ya, kusura bakma ablacım biraz geç oldu...
Yazdığın gelişmeleri teker teker okudum, göğsünün alınmamasına çok sevindim.
Umarım en kısa sürede iyileşirsin. Dualarım seninle...:Saruboceq:
Kordon boyu, fener altı bizi bekliyor. Yaza kol kola girip gezeriz artık.a.s.

gecmis olsun insallah allah bir daha yaşatmaz ve dualarımız seninle her zaman

Teşekkür ederim Nazlıcığım, düşünmen bile yeter. Ameliyatım yarın. Hemen cumartesi günü de taburcu olacağım Allah'ın izniyle. 1 ay kadar sonra da uzun bir süre İzmir'de kalacağım. Umarım görüşme fırsatımız olur. Her şey için teşekkürler...

Sağol Şimal. Umarım yaza kadar sağlığım düzelir de bir buluşma gerçekleştirebiliriz.

gecmis olsun insallah allah bir daha yaşatmaz ve dualarımız seninle her zaman

Canım, çok teşekkür ederim.

Küçük bir operasyon olan onur üyemiz Anuşka İzmir Çiğlideki Özel Kent Hastanesi 3117 numaralı odada yatıyor. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…