Benim iin dua eder misiniz?

:çok üzgünüm: Sevgili anuşka sonucun kötü çıkmış üzüldüm.. Allah bir an evvel şifa versin diyor ve şunu eklemek istiyorum... benimde canım kadar sevdiğim bir arkadaşım aynı dertten muzdaripti... 2 yıl evvel ameliyat oldu...sadece kitle ve o taraftaki lenf bezleri alındı...bu durumlarda en önemlisi MORAL MORAL MORAL...arkadaşımın hayat sevincine bayılıyorum...hayata bağlılığı ile hastalığı atlattı diyebilirim.. şimdi işine döndü çalışıyor:)...seninde hayata sımsıkı bağlanman iyileşmeni kolaylaştıracaktır... herşey bizler için...tüm kadınlar kulubü seninle.. dualarıyla ...sevgiler...:Saruboceq: yerimseniben

sevgili arkadaşlarım,

mesajlarınızın tamamını okudum ve çok mutlu oldum. Bugün sizlerle iyi haberler paylaşmayı ne kadar çok istediğimi tahmin edersiniz. Ama her şey biz insanların elinde değil malesef...
Sonuçlarım kötü çıktı. Sol göğsümden alınan parça kanserli. Henüz birinci evrede olduğu söyleniyor.
Yarın izmir'e gidiyorum. önümde iki ihtimal görünüyor.
Ya ilerlememiş olduğu için kitlenin bulunduğu yer temizlenecek ya da sol göğsüm alınacak. Ikisine de hazırım. önemli olan, bundan sonraki hayatım, ailem, çocuklarım.
Tek sorunum bunu henüz eşim dışında hiç kimseyle paylaşamamış olmam.
Sizlere tekrar teşekkür ediyorum ve sevgilerimi iletiyorum. Dualarınızı esirgemeyin benden....
anuşka hiç kötüye yorma her şey iyi olacak allahın izniyle düzelirsin duamız yanıda ve ailenle paylaş derim ben
sağlıkla kal aeo amin

canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.çabucak atlatırsın inşallah.dualarımız seeninle.

anuşkacım dualarımız seninle... ben inanıyorumki çok ufak bir operasyonla atlatacaksın...
moralini çok yüksek tut.. Rabbim yardımcın olsun..

Sevgili arkadaşlarım,

Mesajlarınızın tamamını okudum ve çok mutlu oldum. Bugün sizlerle iyi haberler paylaşmayı ne kadar çok istediğimi tahmin edersiniz. Ama her şey biz insanların elinde değil malesef...
Sonuçlarım kötü çıktı. Sol göğsümden alınan parça kanserli. henüz birinci evrede olduğu söyleniyor.
Yarın İzmir'e gidiyorum. Önümde iki ihtimal görünüyor.
Ya ilerlememiş olduğu için kitlenin bulunduğu yer temizlenecek ya da sol göğsüm alınacak. İkisine de hazırım. Önemli olan, bundan sonraki hayatım, ailem, çocuklarım.
Sizlere tekrar teşekkür ediyorum ve sevgilerimi iletiyorum. Dualarınızı esirgemeyin benden....

benim annem meme kanseri
daha doğrusu kanseriydi
18 sene önce bu illet bizi bulduğunda henüz 11 yaşındaydım
annem sadece parça alınarak ilk müdahelede rahatlamıştı
ama 8 sene önce tekrar kötü günler geldi ve maalesef annemin memesi alındı
8 senedir çok şükür kontrollerinde birşey çıkmıyor annemin:nazar:
doktor kisti farkettiğimizde henüz 1 haftalık bu demişti
erken teşhis çok önemli

içimde en ufak bir kötü düşünce yok benim
sizin için en hayırlısı neyse dilerim o olur
dualarım sizinlea.s.

acil şifalar dilerim ablacım :Saruboceq: umarım en yakın zamanda eski sağlığnıza kavuşursunuz a.s.

dualarımız sizinle inş atlatacaksınız moralinizi yüksek tutun allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum

canım ablam ALLAH ım sağlık sıhat şifa versin inşallah herşey çok güzel olacak sen sıkma o tatlı canınıŞeniz

canım ALLAH en kısa zamanda acil şifalar versin.ilk evrede oldugu için tedavin çok kolay olur.moralini yüksek tut.dualarımız seninle...:1hug:a.s.

canım anuşkacım güzel yüzlü gülen gözlü arkadaşım
Allah acil şifalar versin seni, seni sevenlere ve bizlere bağışlasın güçlü ol canımın içi dualarımız seninle hiç merak etme a.s.

canım geçmiş olsun Allah acil şifa nasip etsin demiştim ya benim ailedede çok var diye benim de teyzemin gögsü alındı onun ama şu an çok ii diğerlerindede ameliyatla parçalar alındı hepsi iiler Allah sanada şifalı günler göstersin herşey takdiri ilahi sen ben ii olucam demeye devam et sakın moral bozma en büyük ilaç moral çünkü...

Canım geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsın dualarımız seninle erken teşhis edilmesi iyi olmuş en önemli olan moral bununda sende olduğunu gördüm ve çok sevindim.
En kısa zamanda yanımızda görmek istiyor ve acil şifalar diliyorum.

Sevgili arkadaşlarım,

Mesajlarınızın tamamını okudum ve çok mutlu oldum. Bugün sizlerle iyi haberler paylaşmayı ne kadar çok istediğimi tahmin edersiniz. Ama her şey biz insanların elinde değil malesef...
Sonuçlarım kötü çıktı. Sol göğsümden alınan parça kanserli. henüz birinci evrede olduğu söyleniyor.
Yarın İzmir'e gidiyorum. Önümde iki ihtimal görünüyor.
Ya ilerlememiş olduğu için kitlenin bulunduğu yer temizlenecek ya da sol göğsüm alınacak. İkisine de hazırım. Önemli olan, bundan sonraki hayatım, ailem, çocuklarım.

Ablacım şükürki ilerlememiş. Lütfen bu konuyu çocuklarına da söyle. Onlardan gizleme. Küçücük çocuk değilki onlar artık. Desteklerini hissedersin. Bu da senin tedavin için önemli bir adım. Dualarım seninle. Dilerimki en kısa zamanda atlatırsın bu illeti. Sen ondan değil, o senden korksun.a.s

anuşkam ne yazıkki bu konuyu biraz geç gördüm geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşip yine aramıza dönersin acil şifalar dilerim

çok geçmiş olsun sonucunuzun iyi çıkacağını ümit etmiştik allah yardımcınız olsun inş herşey çok güzel oalcak

Anuska abla Rabbim en kisa zamanda seni eski sagligina kavustursun Insallah..Cok büyük gecmis olsun..

Anuşkamla görüştüm az evvel gögsünü almiyorlarmişhihoyyyt
kitleyi temizleyip birakcaklar ameliyatla uçtum havalara uçtumdelikafadulden
çok sevindim ablacim çok seni çok seviyom biliyosun:sm_cool:
Rabbim yar ve yardimcin olsun dünyalar güzelimŞeniz

Back