Benim iin dua eder misiniz?

Çok şükür.:dance:

İnşallah tekrar aramızda olur, zıpkın gibi, fişşek gibi.:içelim:

Çok şükür :Saruboceq:ne güzel bir haber en yakın zamanda tekrar aramızda olman temennisiyle :sm_cool:

allah yardımcın olsun....
inşallah sonuçlarda iyi çıkar ameliyatta iyi geçer hadi hayırlı haberleri bekliyoruz.....

Anuşum ,bitaneciğim
herşey güzel olacak
çok geçmiş olsun
kocaman öpüyorum

Ablacım çok geçmiş olsun
dualarımız seninle inşallah temiz çıkacak sonuçların :1hug:

Ağız tadıyla bir müjde vereyim dedim, bir de baktım ki caducuğum vermiş bile... İlginize tekrar teşekkür ederim. Şu teşekkür butonu kaldırılmasaydı teşekkür etme rekoru kırabilirdim.
Evet, şimdi kısaca özetleyeyim durumu:
Çocukları Antalya'ya bırakıp doğru İzmir'e gittik eşimle. Bir kaç tane doktor adı almıştık, başladık onları dolaşmaya... Ben ille de doktora kanım kaynasın, bana güven versin istiyorum; ama bir türlü öylesine denk gelemedim.
Bu arada iç çamaşırcıları falan dolaşıp sol tarafı silikonlu sütyenler falan soruyorum. Eşim de yan yan yüzüme bakıyor, "Kafayı mı yedin?" diye soruyor. Oysa ben durumumu kabullenmenin huzuru içindeyim. Biliyorum ki dünyada tek memeli (Onun adı göğüs değil meme) bir çok kadın var ve bu dünyanın sonu değil. Ne mutlu bana ki tedavisi mümkün olan bir hastalığa sahibim. Artık insanlar meme kanserinden ölmüyor çok şükür.
Neyse uzatmayayım, en ünlü doktoru en sona saklamıştık, gittik görüştük. Adam önce bir sürü soru sordu, sonra muayene etti. Perşembe günü olduğum ameliyat yerini görünce de dehşete düştüğünü söylemeliyim. Bu tip kesikler meme ucuna paralel olurmuş. Benimki ise dik kesilmiş. Bunun ne sakıncası olduğunu sorduğumda doktor bana estetik açıdan kötü olduğunu, meme başının şeklinin bozulacağını söyledi. Ben durur muyum, "Aman doktor bey "dedim, "o meme belki bir kaç gün sonra orada olmayacak, şekli bozulsa ne olur, bozulmasa ne olur?"
Doktor da "Dur bakalım, daha konuşacağız" dedi ve başladı anlatmaya...
Bu tip küçük tümörler için artık meme alınmıyormuş. Henüz birinci evredeymiş ve aynı yerden tekrar açarak bir temizleme operasyonu yapacakmış. Bu arada koltuk altındaki lenflere de bakılacakmış. Lenfler temiz ise -ki öyle olduğunu düşünüyor- kemoterapiye bile gerek kalmayacakmış. Ancak ameliyattan üç hafta kadar sonra 30 seans radyoterapi almam gerekecekmiş.
Bunu duyana kadar her şey iyiydi. Ama bu haber biraz da olsa tedirgin etti beni. Çünkü ben Denizli'de yaşıyorum ve radyoterapiyi İzmir'de görmem gerekiyor. Bu konuda DEÜ'nin çok iyi olduğunu biliyorum. Hemen eşimin yüzüne baktım. Çocuklar var, İzmir'de bir buçuk ay yaşamak var...
Eşim hiç düşünmeden "Tamam, olur, tutarız bir ev, idare ederiz." dedi. O kadar kesin konuştu ki "Emin misin?" diye soramadım bile.
Sonunda cuma günü için randevu alındı ve ben aynı gün Denizli'ye döndüm.
30 Ocak günü saat 17.30'da Karşıyaka Kent Hastanesinde ameliyat olacağım. Sonra da bir süreliğine İzmir'de yaşayacağım.
Mutlu muyum? Evet...
Kendimi çok şanslı hissediyorum. İnsanları her haliyle seviyorum, sevildiğimi de biliyorum. Bundan gayrısı boş...
Sizlerle ancak pazar günü görüşebileceğim. Hem de iki memesi olan bir kadın olarak inşallah.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize ve bir kez daha söylüyorum ki"Sizi seviyorum..."

geçmişte annem de bu durumların aynısını yaşadı
tabii biz de onunla beraber
çok şanslıydı ki ona her zaman sevgiyle destek olan bir ailesi vardı,bizler vardık
siz de böylesine güzel bir aileniz olduğu için çok şanslısınız
göreceksiniz onların ve bizim desteğimizle,dualarımızla herşey çok güzel olacak
bir gün tüm bu yaşananlar geçmişte kalan tatsız ve tamamen bitmiş bir anı olarak kalacak
aynı bizde de olduğu gibi
hepsi bu
annemin de çok selamı var size
allah beraberinizde olsunŞeniz

Tekrar geçmiş olsun anuşkamız..Umarım her şey gönlünce olur. Hepimiz bu kadarla atlatmana sevindik canım.. Geldikçe bilgilendir, bizi merakta bırakma

Biz de seni seviyoruz

Talinciğim, sana ve anneciğine çok teşekkür ederim. Allah hiç birimizi sevdiklerimizden mahrum etmesin...

Canim ablam ya cok güzel haberler bunlar cok sevindim o kadar güzel yazmissin ki duygularini iki memeli anuska ablam evet seni cok seviyoruz :asigim:Şeniz
Artik kisa devre izmirli oluyorsun demek izmir grubu baslasin artik bulusmalar düzenlemeye izmir grubu anuska ablamiza iyi bakin :içelim:

Tekrar geçmiş olsun anuşkamız..Umarım her şey gönlünce olur. Hepimiz bu kadarla atlatmana sevindik canım.. Geldikçe bilgilendir, bizi merakta bırakma

Biz de seni seviyoruz

Sağol can dostum. Ben de çok mutluyum.
Bu arada Cüvcüv mesaj atmış, ona gidiyormuşsunuz. Benim için de kaynatın e mi?

cok cok gecmis olsun anuskacigim
umarim hersey cok güzel giderde gögsün alinmaz
dualarim seninle

Vallahi aklımdan geçen buydu Kuzeyciğim. Görelim bakalım şu İzmirlileri. Geçici hemşehrilerini nasıl ağırlayacaklar bakalım.
Çok teşekkür ederim bu arada...

Değerli öğretmenimiz çok şükür sağlıkla aramıza dönecek ( memeli olarak:)))) Canım benim çok güzel bir haber. Hepimizin gözü aydın. Eniştemizede bizim yerimize teşekkür edermisin eşini desteklediği ve düşündüğü için. Dualarımız hep seninle olacak hiç merak etme Ameliyat sonrası tekrar sağlıklı haberlerini bekliyoruz. Öptüm canım . Seni seviyorum , seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…