Benim iin dua eder misiniz?

bilmiyorum daha önce söyleyen oldu mu ama mutlaka papatya çayı için bu dönemde.. Ağız içinde oluşabilecek yaraları engeller a.s.

Anuşka ablacım Allah sende bu hastalığın zerresini bırakmasın...
Maşallah diyeyim buluşma resmini görmüştüm süper görünüyosun....Dualarımı esirgemiyorum....ınşallah son uğraşların oluyordur bunlar Allah'ın izniyle....

Ablacım bizde seni çok seviyoruz hepsi geçek bunalrın heşey çok daha güzel olacak :1hug:

Sağol Eylülcüğüm. Umarım bundan sonrası dediğin gibi çok güzel olur...

bilmiyorum daha önce söyleyen oldu mu ama mutlaka papatya çayı için bu dönemde.. Ağız içinde oluşabilecek yaraları engeller a.s.

Bunu bilimiyordum, teşekkür ederim Yağmurluk. Ben sadece bol bol fırçalıyorum ve karbonatlı su ile çalkalıyorum. Papatyayı da deneyeceğim.

Teşekkürler canım benim. Bu günleri atlatıp eskiya döneceğimi biliyorum da biraz zor atlatılıyor işte.
Süper görünmeye gelince, biraz takviye yapıyorum bu aralar. Örneğin peruk :))

allah acil şifalar versin daim yanında olsun inşallah

Teşekkür ederim canım.

Bugün üçüncü ilacımı aldım ve kendimi kötü hissediyorum. Şu mekanik mide bulantıları başladı. Önümüzdeki 3-5 günü atlattım mı normale dönerim inşallah. Aranıza fazla katılamayışım bu yüzdendir.

Anuşka gelmişsin, sevindim iyi olmana ....Arada uğra ve bizi merakta bırakma canım

Geldim canım, geldim. Biraz kısa bir tatil oldu ama annemi, babamı ve bir sürü arkadaşımı gördüm. Gelir gelmez ayağımın tozuyla da hastaneye gittim, tahlillerimi yaptırdım ve dün üçüncü ilacımı aldım.
ıyiyim desem yalan olur, aslında hiç iyi değilim. Sadece bunların geçici olduğunu bildiğim için biraz rahatım. Yarın daha kötü olacağım, sonra da düzelmeye başlayacağım. Çarşambadan sonra iyice normale döneceğim. Sonra ayın 28'ine kadar gayet normal bir hayat süreceğim. 28'inde son ilacı alınca yine kötü hissedip sonra yeniden normale dönmeyi bekleyeceğim. Tabii bu son olacak ve Allah'ın izniyle bundan sonra normal bir hayat süreceğim.
Ayrıca pazar gününden sonra Antalya'ya gelme planım var. Oğlum ve eşim gelmeyecek, ben kızımı alıp geleceğim. Kesinleşince sizi haberdar ederim. Sizleri görmeden olmaz çünkü.
En kısa zamanda görüşmek üzere inşallah, öptüm canım...

Anuşkacığım, geçecek hepsi ve sen hiç hatırlamayacaksın şu sıkıntılı geçen günleri

Geleceğine çok çok sevindim. Sıcak demez, ınşallah buluşup görüşürüz.
Haber bekliyor olacağım

çoook geçmiş olsun.inşallah en kısa zmanda eski sağlığına kavuşursun.allah şifalar versin.
dualarımız seninle .

SevgiliAnuşka ben neler kaçırmışım meğerse.Sana moral ve destek verenlerin arasında olmak isterdim.Senin yaşadıkların beni üzdü..Ama artık iyileşme yolunda uzun bir adımdan sonra,güzel günlerin başlangıcında olduğuna inanıyorum..Ve güzel haberlerini buraya da yazmanı rica ediyorum ki yolun başındakilere moral olsun....Geçmiş olsun canım...

Sağol arkadaşım. Kaçırdım diye üzülme; çünkü ben de bazen neler kaçırıyorum. Hepimizin başına gelebiliyor yani. Kocaman bir aileyiz ve her yere yetişemez olduk artık.
Ben şükür ki iyiyim. En azından iyileşme yolundayım. En zoru kemoterapiymiş ve ben de atlatmaya çalışıyorum. Son bir ilacım kaldı ay sonunda, ondan sonra kolaylayacağım inşallah.
İlgin için tekrar teşekkür ederim canım benim.

ben seni burda bekliyorum .buraya kızlarrr sağlıklıyım,mutluyum,güzelimm diye yazacaksın ve ben de seni öpeceğim muhahaha:roflol::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…