:teselli::teselli:ben de bu illettle iki yıl önce tanıştım canım çok acı çektim ama ümidimi asla yitirmedim hep güzel günleri düşündüm ve öylede oldu sana bir sır vereyim aynı doktorun hastalarıyız bende DEÜ'de tedavi oldum aynı prof tarafından ameliyat edildim canım bu yüzden kader arkadaşımsın tüm yazdıklarını sonuna kadar okudum bravo seni tebrik ederim herşeyi içine atmadan paylaşman ne güzel ben de öyle yapmıştım eşim dostlarım bana çok destek oldu ben de onlara ben değil memem kanserdi alındı ve bitti dedim hep alındı derken tümörü kastediyorum güzelim benim koltukaltı lenflerimin hepsi alındı artık kolumu hiç kullanamıyorum çocuğumu bile kaldıramıyorum yoksa şişiyor buda çok acı veriyor bu nedenle lenf ödem kolluğu aldım bütün koluma takıyorum yatarken çıkarıyorum biraz sıksada şişliği indiriyor acıda azalıyor canım seninde böyle bir durumun varsa tavsiye ederim artık ikinci hayatımı yaşıyorum daha mutluyum yaşantımda herşeyimi değiştirdim evimi bile saçların nasıl çıktı merak ediyorum benim zaten kıvırcıktı yine aynı bu arada sanırım beş yıl tamoxifen kullanıcaksın benim göbekten yapılan iğnem bitti şimdi sadece hap kullanıyorum ama hala menopozdayım çok sıkıntılı oluyor çakma bülent diyorum kendime elimden yelpazem düşmüyor ağutos ayı kontrol ayımdı filmler tahliller mamaografi derken çok yoruldum ama allaha şükür hepsi temiz çıktı artık altı ayda bir gidiyorum kontrole hayata daha anlamlı ve güzel bakıyorum güzelliklerini keşfediyorum gerçekten mutluyum şimdi anı yaşıyorum canım güzel olan ne varsa senin olsun allahın yardım eli üzerinde olsun soracağın şeyler olursa eğer beklerim opuyorumnanaktan
çok çk geçmiş olsun.o kötü ve acılı günler gitsin birdaha da hiççç gelmesin inşallah.hayata bağlanışınız beni çok etkiliyo.sizi tebrik ederim.her şey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan