Benim iin dua eder misiniz?

:teselli::teselli:ben de bu illettle iki yıl önce tanıştım canım çok acı çektim ama ümidimi asla yitirmedim hep güzel günleri düşündüm ve öylede oldu sana bir sır vereyim aynı doktorun hastalarıyız bende DEÜ'de tedavi oldum aynı prof tarafından ameliyat edildim canım bu yüzden kader arkadaşımsın tüm yazdıklarını sonuna kadar okudum bravo seni tebrik ederim herşeyi içine atmadan paylaşman ne güzel ben de öyle yapmıştım eşim dostlarım bana çok destek oldu ben de onlara ben değil memem kanserdi alındı ve bitti dedim hep alındı derken tümörü kastediyorum güzelim benim koltukaltı lenflerimin hepsi alındı artık kolumu hiç kullanamıyorum çocuğumu bile kaldıramıyorum yoksa şişiyor buda çok acı veriyor bu nedenle lenf ödem kolluğu aldım bütün koluma takıyorum yatarken çıkarıyorum biraz sıksada şişliği indiriyor acıda azalıyor canım seninde böyle bir durumun varsa tavsiye ederim artık ikinci hayatımı yaşıyorum daha mutluyum yaşantımda herşeyimi değiştirdim evimi bile saçların nasıl çıktı merak ediyorum benim zaten kıvırcıktı yine aynı bu arada sanırım beş yıl tamoxifen kullanıcaksın benim göbekten yapılan iğnem bitti şimdi sadece hap kullanıyorum ama hala menopozdayım çok sıkıntılı oluyor çakma bülent diyorum kendime elimden yelpazem düşmüyor ağutos ayı kontrol ayımdı filmler tahliller mamaografi derken çok yoruldum ama allaha şükür hepsi temiz çıktı artık altı ayda bir gidiyorum kontrole hayata daha anlamlı ve güzel bakıyorum güzelliklerini keşfediyorum gerçekten mutluyum şimdi anı yaşıyorum canım güzel olan ne varsa senin olsun allahın yardım eli üzerinde olsun soracağın şeyler olursa eğer beklerim opuyorumnanaktan

çok çk geçmiş olsun.o kötü ve acılı günler gitsin birdaha da hiççç gelmesin inşallah.hayata bağlanışınız beni çok etkiliyo.sizi tebrik ederim.her şey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

Canim cok gecmis olsun..
Benim is arkadasim bundan 2 ay önce ameliyat oldu. Onun gögsünde kanser vardi ve tamamen aldirmak zorunda kaldi. Laboratuar sonuclarinda Kemoterapiye gerek duyulmadi. Su an cok saglikli ve cok mutlu.. Ameliyattan 2 hafta sonra eskisi gibi isine devam etti hicbir acisi yada skintisi olmadi..

Sende ameliyatini ol ve eski sagligina bir an evvel kavus :Saruboceq: Kendine iyi bak saglicakla..

canım inşallah herşey yolundadır
çok geçmiş olsun allah sağlık versin herşeyin başı sağlık allah iyilik versin canım

Ablacım günaydınlar,
uzun zamandır göremiyorum sizi,
iyi,keyifli,sağlıklı ve mutlu olduğunuzu
umarak,güzel haberlerinizi bekliyoruz...
sağlıklı ve sevgiyle kalın...

Bir süredir siteye sık giremiyorum arkadaşlar. Yokluğumda mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim.

Evet, görüşmeyeli hayatımda bir çok değişiklik oldu. Hemen kısaca sözedeyim:
En son kemoterapimin bittiğini söylemiştim. Ardından kontrollerim ve ilaçlarım başladı. Bu arada neden ilaç kullanmam gerektiğini de iyice bir öğrendim. Kistiklerin kitleye dönüşmesinde ösrojen hormonunun büyük bir etkisi varmış. Bizler gibi risk taşıyanlarda östrojenin baskılanması gerekiyormuş.
Kadınlarda, yumurtalıklar ve böbrek üstü bezlerinde salgılanıyor östrojen. Yumurtalıklardaki üretimi durdurmak için menapoza girmek gerekiyor. Kendiliğinden ya da kemoterapi ile giremiyorsan her ay göbekten vurulan bir iğne ile sokuyorlar menapoza. Ben ikinci iğnemi oldum ve en kısa zamanda rahim ve yumurtalıklarımı aldırmaya karar verdim. ığne çok canımı yakıyor. Madem ki menapozdayım, hiç olmazsa aldırayım da rahat edeyim.
Böbrek üstü bezlerindeki östrojen üretimini de günde iki kez ve beş yıl süreyle içilen bir ilaçla baskılıyorlar. Yani şimdilik işin bu ilaç kısmındayım.
Bu arada kontrol amacıyla çektirdiğim tomografide sağ akciğerimde 3 mm lik bir nodül görüldü. Doktorum sadece takip edilecek dediyse de bu aralar bu nodüle takmış durumdayım...

ışe de başladım ayrıca. Sekiz ay ev hanımlığı yaptıktan sonra zor gelir sanıyordum; ama hiç öyle olmadı. Aksine özlemişim okulumu, arkadaşlarımı. Çalışmak bana iyi geldi.

Temmuzdan beri başımda taşıdığım bandanamı da okul hayatımla birlikte bıraktım. Şimdi peruk takıyorum. Çeşit çeşit; ama hepsi uzun peruk aldım. Oldum olası uzun saç severim ve çok uzun bir süre saçlarım kısa kalacağı için uzun tercih ettim. Aslında yarım santim kadar çıktı saçlarım. Belki de bir kaç ay sonra kısa saçlı olarak dolaşmaya başlayabilirim, bilemiyorum.

Çok uzattım ama son bir şey daha:
Menapoza giren hanımların şu sıcak ve sıkıntı bastı laflarını çok abartılı ve gereksiz bulurdum. Sanırım çok kınamışım; çünkü abartı falan değilimiş. O sıcak bastığında bir anda tepeden tırnağa ıslanıyor insan. Ben hala klima açıyorum evde. Benim gibi düşünenlere duyurulur...

canim bem,konunu yeni gordum ve niye daha once gormedim diyede uzuldum,,
cok ama cok gecmis olsun,bu mubarek gunlerde bugunleride en kisa zamanda ve az zararla atlatmani YUCE RABBIMDEN DILIYORUM,,,kendine iyi bak,calisma hayatinda olsun ozel hayatinda olsun hep mutluluk vesagliklar dilerim canim sanaopuyorumnanaktan

canim bem,konunu yeni gordum ve niye daha once gormedim diyede uzuldum,,
cok ama cok gecmis olsun,bu mubarek gunlerde bugunleride en kisa zamanda ve az zararla atlatmani YUCE RABBIMDEN DILIYORUM,,,kendine iyi bak,calisma hayatinda olsun ozel hayatinda olsun hep mutluluk vesagliklar dilerim canim sanaopuyorumnanaktan

Canım, öyle kocaman bir aile olduk ki dertlerimiz de bitmiyor, sevinçlerimiz de...
Konuyu görmemiş olmanı normal karşılıyorum. Hangi birine yetişelim ki...
Güzel dileklerim için çok teşekkür ederim.

Anuşkam hoşgeldin:1hug:, özlettin kendini

İyi olmana çok sevindim, hep iyi haberlerini ver bizi olurmu.

İşe başlamanda çok güzel olmuş, fazla yorma ama kendini:teselli:

Anuşkacığım, bilgilendirmelerine teşekkürler. Kendine iyi bak, yine de sakın yorulma
iyi haberlerine her zaman ki gibi sevindim. Hepinizi öpüyor, selâmlar yolluyorum

Anuşkam hoşgeldin:1hug:, özlettin kendini

İyi olmana çok sevindim, hep iyi haberlerini ver bizi olurmu.

İşe başlamanda çok güzel olmuş, fazla yorma ama kendini:teselli:

Canım, çok teşekkür ederim. Yorulmamaya çalışıyorum tabii; ama pek mümkün olmuyor.

Anuşkacığım, bilgilendirmelerine teşekkürler. Kendine iyi bak, yine de sakın yorulma
iyi haberlerine her zaman ki gibi sevindim. Hepinizi öpüyor, selâmlar yolluyorum

Sağolasın birtanem.

çok geçmiş olsun...Rabbim yardımcınız olsun.

çok geçmiş olsun allahtan şifa dilerim..

Allah razı olsun arkadaşlar.

:Saruboceq:Dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla atlatacaksın ..Güzel haberlerini bekliyor olacağız

Çok çok geçmiş olsun ...
Dilerim her şey umduğunuz gibi devam eder bundan sonra....
Hanenize hastalık uğramaz inşallah...

:Saruboceq:Dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla atlatacaksın ..Güzel haberlerini bekliyor olacağız

Çok çok geçmiş olsun ...
Dilerim her şey umduğunuz gibi devam eder bundan sonra....
Hanenize hastalık uğramaz inşallah...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdilik atlattım. Umarım bir daha da yoluma çıkmaz bu hastalık...

Hastalık anuşkanın yanına gelme,kışt:olmaz:
Geçmiş olsun,sağlıklı bir hayat seninle olsun,her yerinden sağlık fışkırsın,grip bile olma bundan sonra inşallah:Saruboceq:
a.s.:1hug::nazar:

anuskam teyzem cok sevındım hep sağlıklı mutlu ol
ol ki bana güzel yazı yazma sanatını anlat
:1hug:

Bir süredir siteye sık giremiyorum arkadaşlar. Yokluğumda mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim.

Evet, görüşmeyeli hayatımda bir çok değişiklik oldu. Hemen kısaca sözedeyim:
En son kemoterapimin bittiğini söylemiştim. Ardından kontrollerim ve ilaçlarım başladı. Bu arada neden ilaç kullanmam gerektiğini de iyice bir öğrendim. Kistiklerin kitleye dönüşmesinde ösrojen hormonunun büyük bir etkisi varmış. Bizler gibi risk taşıyanlarda östrojenin baskılanması gerekiyormuş.
Kadınlarda, yumurtalıklar ve böbrek üstü bezlerinde salgılanıyor östrojen. Yumurtalıklardaki üretimi durdurmak için menapoza girmek gerekiyor. Kendiliğinden ya da kemoterapi ile giremiyorsan her ay göbekten vurulan bir iğne ile sokuyorlar menapoza. Ben ikinci iğnemi oldum ve en kısa zamanda rahim ve yumurtalıklarımı aldırmaya karar verdim. İğne çok canımı yakıyor. Madem ki menapozdayım, hiç olmazsa aldırayım da rahat edeyim.
Böbrek üstü bezlerindeki östrojen üretimini de günde iki kez ve beş yıl süreyle içilen bir ilaçla baskılıyorlar. Yani şimdilik işin bu ilaç kısmındayım.
Bu arada kontrol amacıyla çektirdiğim tomografide sağ akciğerimde 3 mm lik bir nodül görüldü. Doktorum sadece takip edilecek dediyse de bu aralar bu nodüle takmış durumdayım...

İşe de başladım ayrıca. Sekiz ay ev hanımlığı yaptıktan sonra zor gelir sanıyordum; ama hiç öyle olmadı. Aksine özlemişim okulumu, arkadaşlarımı. Çalışmak bana iyi geldi.

Temmuzdan beri başımda taşıdığım bandanamı da okul hayatımla birlikte bıraktım. Şimdi peruk takıyorum. Çeşit çeşit; ama hepsi uzun peruk aldım. Oldum olası uzun saç severim ve çok uzun bir süre saçlarım kısa kalacağı için uzun tercih ettim. Aslında yarım santim kadar çıktı saçlarım. Belki de bir kaç ay sonra kısa saçlı olarak dolaşmaya başlayabilirim, bilemiyorum.

Çok uzattım ama son bir şey daha:
Menapoza giren hanımların şu sıcak ve sıkıntı bastı laflarını çok abartılı ve gereksiz bulurdum. Sanırım çok kınamışım; çünkü abartı falan değilimiş. O sıcak bastığında bir anda tepeden tırnağa ıslanıyor insan. Ben hala klima açıyorum evde. Benim gibi düşünenlere duyurulur...
anuşka ablacım seni buluşma topicinde görünce çok sevindim,bu kadar gündür seni unutmuşum, onun içinde kızdım kendime,:kedi:
sağlığının iyiye gitmesine çok sevindim,işede başlamışsın hayırlısı olsun,a.s.:nazar:
bundan sonraki hayatın sağlık ve mutluluk dolu geçsin,kötülükler senden uzak olsun ,sevgileropuyorumnanaktan

Back