Benım ıcın onemlı bır konu bakarmısınz??

bircocukannesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
1.121
1.229
658
Arkadaşlar Merhaba bunu nereye yazacagımı bılemedım. sızlere bısey sormak ıstıyorum. bır tanıdıgımı cok uzun zamandır gormuyorum (eskı bır arkadasım) sımdı burda degil. aynı sehırde deılız. ınternetten bu ınsanın evlenıp evlenmedıgını ogrenebılırmıyım acaba?? boyle bıseyvar mı ? bılgısı olan varsa cvp verebılır mı ?? cok acele lazımda bana..

facebooktan bak ben üye filan değilim kullanımıda bilmiyorum ama

orda yazıyolar diye duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama face de yok kı. Kımlık bılgılerınden bakmak gıbı bır durumum yok mu ınternetten bunu bılmek ıstıyorum ben boyle bır sıte var mı ???????

Kişilerin özelini internetten bulamazsınız. Yani nüfus bilgileri öyle herkese açık değildir. Çünkü bu bilgilerle her türlü fetbazlık yapılabileceği için böyle bir sistem yok.
Ayrıca iyiki de yok.
Çok merak ediyorsanız aradaki tanıdıklara sorun, olmadı o kişiye sorun. Niye bu kadar merak ediyorsunuz ki.

Ama face de yok kı. Kımlık bılgılerınden bakmak gıbı bır durumum yok mu ınternetten bunu bılmek ıstıyorum ben boyle bır sıte var mı ???????

tc no sorgula kimlik bilgileriniz biliyorsan önce bekar diye bak sonra evli diye hangisi tutarsa

Ya nosunu bılsem arayıp sorucam ama yok. Tanıdık kımsede yok. O yuzden sordum sızlere de..

nosunu kim bilcek ki.......kk dan birimi.......
oyleyse nıck neydı onu yaz .....balki bilen biri çıkar......
ama kk dışından biri ne bilsin nosunu yada başka bilgilerini........kafamçokkarıştı

Ohooooo telefon numarasını bile bilmediğinize göre bayaa uzaktan bir arkadaşınız olsa gerek..
Bence boşverin ya,gereksiz insanların medeni durumları ile aklınızı meşgul etmeyin..:hulya:

Bulamazsınız uğraşmayın...

Sadece nüfus müdürlüğünde tanıdığınız varsa oraya gidip isim ve soyisimle medeni durumunu öğrenebilirsiniz bence ama tanıdığınız varsa:)

Ya aslında nosunu bılıyorum ama aramaya cekınıyorum. Arkadasımın annes acar telı annesıyle de ıyı degılım. Sormaktan cekınıyorum acıkcası.. Ssk nodan sorgulama yaptım calısıyor gorunuyor. Sadece bıldıgım bu..

canım sen en iyisi bir nufus müd. git doğum tarihini fln biliyorsan baba adını fln.. sadece evlenmiş olup olmadığını öğrenebilirsin belki başka bişi değil ama yeterli olurmu acaba sana ... yada özel msj at yardımcı olmaya calışrım..nufusta calıştım daha önce belki bir yardımım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…