- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
- Konu Sahibi cokguzelolsun
Şimdi sevgili kadın arkadaşlarım benim canımdan çok sevdiğim abim var çok sevdiğim bir eşi var kendisinin, kısmetse 2 ay sonra bebekleri olacak, ne takmalıyım bu 1.soru, yengeme bir şey takmalı mıyım 2.soru, çocuğun mevlüdü yapılırken yine birşey takmalı mıyım ilk takının değerini ona göre mi belirlemem lazım. 3.soru..
maddi durumuna göre tak içinden geleni demeyin lütfen yolu yordamı nedir bu işin, büyüklere soruyorum herkes çeyrek de çeyrek tutturmuş, kendi arkadaşlarıma soruyorum birinin çok fazla dediğine diğeri çok az diyor,size de sorayım bilgilendirin beni.
çalışıyorum iyi de kazanıyorum Allah a şükür.Rahat olun yani fikir konusunda,siz ne taktıysanız da söyleyin lütfen.
şimdiden teşekkürler.
maddi durumuna göre tak içinden geleni demeyin lütfen yolu yordamı nedir bu işin, büyüklere soruyorum herkes çeyrek de çeyrek tutturmuş, kendi arkadaşlarıma soruyorum birinin çok fazla dediğine diğeri çok az diyor,size de sorayım bilgilendirin beni.
çalışıyorum iyi de kazanıyorum Allah a şükür.Rahat olun yani fikir konusunda,siz ne taktıysanız da söyleyin lütfen.
şimdiden teşekkürler.