Benim için en büyük dert oldu :(

Sizin fikriniz tabii saygı duyarım da ben bir ismi çok beğensem bu isimden çok var diye koymamazlık yapmam.
Yani farklı olacak diye kasmam yani.
Zaten Ahmet,Mustafa,Kemal gibi klasik isimleri sevdiğimden evladım olsa sınıfında en az bir,iki tane olur diye tahmin ediyorum.
Allahım sağlıkla,huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Sizin fikriniz tabii saygı duyarım da ben bir ismi çok beğensem bu isimden çok var diye koymamazlık yapmam.
Yani farklı olacak diye kasmam yani.
Zaten Ahmet,Mustafa,Kemal gibi klasik isimleri sevdiğimden evladım olsa sınıfında en az bir,iki tane olur diye tahmin ediyorum.
Allahım sağlıkla,huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Belki de haklısınız bu kararsızlıkla bu zamana da kadar isim bulamadım sanırım..

Amin teşekkür ederim

Benim oğullarımın ısımlerı Ege-Deniz
Egeli oldugum için koydum
Bunların hariçinde Kemal, Kerem ısımlerınıde cok begenıyorum

Bende çok beğeniyorum ancak su an her 3 kişiden biri çevremde çınar koydu o yüzden soğudum açıkcası ..

Defne ismi de çok güzel geçen gün bir topicte kadının biri kızını 1. Sınıfa yazdırmış sınıfta 7 tane defne varmış düşünebiliyor musunuz.
O yüzden geleceği de düşünmek gerekiyor.

Belki sizin evladınız olduğunda daha az tercih edilir bu isimler gçnül rahatlığıyla koyarsınız :)

offf 7 defneee :110: sanırım bende düşünsem iyi olur :)

Merhaba,
37. Haftalık hamileyim oğlumuz geldi gelecek nasipse ama hala bir isim koyamadık.
Artık rüyalarıma giriyor uykularım kaçıyor.
Konunun yeri burası değil ama lütfen bi süre taşınmasın daha çok fikir gelsin .

Tek isim olsun istiyoruz , çok eski demode olmayan anlamı güzel bi isim olsun istiyoruz.
Daha önce üstüne durup vazgeçtiklerimiz
Çınar , poyraz , Ali , bora tarzı isimlerdi ama doğa olayları tek başına anlamsız geldiğinden tek isim olarak koymak istemedik.
Ve de çınar ve poyraz inanılmaz fazla koyuluyor beğensekte ileride sınıfında 4 5 kişinin adı aynı olabilir dedik.

Sizler evlatlarınıza hangi ismi verdiniz .
İsmin anlamı çok önemli diyorlar buda beğendiğim isimleri takmakta beni engelliyor diyebilirim.

Lütfen bu yazdığım seçeneklere göre bana tavsiyede bulunur musunuz ?
İsim konusu yüzünden oğlumun heyecanını yaşayamaz oldum :KK43:
Ata
Hem kısa hem öz...
Oğlumun adı :)

Düşündüğünüz ismi kendi soyisminizle birlikte sesli söyleyin.Soylemesi zor bir hal alıyorsa o ismi koyarken iki kez düşünün.Bir de ismiyle ona sokakta seslendiğinizi hayal edin.Cocuk olarak yakışıyor mu? Büyük olunca ismi yakışıyor mu ? Meslek sahibi birisi olsa oğlunuz ismi ona yakışıyor mu? Ben kizimda çok kararsız kalmış bu yöntemle karar vermiştim .Deniz'e...bir de bebek de ismini seçiyor diye düşünüyorum ben:emir_bebek:

Merhaba,
37. Haftalık hamileyim oğlumuz geldi gelecek nasipse ama hala bir isim koyamadık.
Artık rüyalarıma giriyor uykularım kaçıyor.
Konunun yeri burası değil ama lütfen bi süre taşınmasın daha çok fikir gelsin .

Tek isim olsun istiyoruz , çok eski demode olmayan anlamı güzel bi isim olsun istiyoruz.
Daha önce üstüne durup vazgeçtiklerimiz
Çınar , poyraz , Ali , bora tarzı isimlerdi ama doğa olayları tek başına anlamsız geldiğinden tek isim olarak koymak istemedik.
Ve de çınar ve poyraz inanılmaz fazla koyuluyor beğensekte ileride sınıfında 4 5 kişinin adı aynı olabilir dedik.

Sizler evlatlarınıza hangi ismi verdiniz .
İsmin anlamı çok önemli diyorlar buda beğendiğim isimleri takmakta beni engelliyor diyebilirim.

Lütfen bu yazdığım seçeneklere göre bana tavsiyede bulunur musunuz ?
İsim konusu yüzünden oğlumun heyecanını yaşayamaz oldum :KK43:

Ali Eray oğlumun adı. Daha genç kızken Eray olacak oğlum diyordum. Ali de iki dedemizin adı. Çok beğenerek severek koydum oğlumun adını. Şimdi 19 yaşında.

Buyuk kizim Deniz:KK200:kardeşi Defne...

Adıyla yaşasınlar. Ömürleri sıhhatli ve uzun olsun, iyi insanlar çıksın karşılarına
Benim oğlumun adı da Deniz
2.'yi yapamadan boşadım adamı şimdi ki aklım olsa ahhhh ahhhh Denizimi kardeşsiz bırakırmıydım :)

Bende henüz maymunumun cinsiyetini bilmiyorum göstermiyor :KK22: ama erkek olursa Kemal istiyorum . Hem çok hoşuma gidiyor , hem de rahmetli babamın adı :KK200:
Yeni moda isimler bir zamandan sonra gerçekten çok anlamsız oluyor tabii ki herkesin kendi fikri :)
Beğendiğim bir kaç erkek ismi ;
Görkem, Ozan ,Ömer,Kaan :) insan böyle çok buluyor ama kendi bebeğine beğenemiyor hemen :)
Yine de keyfini çıkarın gebeliğinizin , geri gelmeyecek maalesef . :nazar:

şimdi baktım da kayra olabilir kız versiyonu da meyra :halay:
Kayra türk mitolojisinde bir tanrı adıymış
Lütfen isim koyarken gerçek anlamda araştırmanız
Internette manasını çok farklı okumuştuk ve yeğenime kayra ismini koyduk, sonradan çok üzüldük
Ve sürekli itham altında kalıyoruz çünkü herkes manasını bilerek mi koydunuz diye imali imali soruyor

Back
X