- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Merhaba,
37. Haftalık hamileyim oğlumuz geldi gelecek nasipse ama hala bir isim koyamadık.
Artık rüyalarıma giriyor uykularım kaçıyor.
Konunun yeri burası değil ama lütfen bi süre taşınmasın daha çok fikir gelsin .
Tek isim olsun istiyoruz , çok eski demode olmayan anlamı güzel bi isim olsun istiyoruz.
Daha önce üstüne durup vazgeçtiklerimiz
Çınar , poyraz , Ali , bora tarzı isimlerdi ama doğa olayları tek başına anlamsız geldiğinden tek isim olarak koymak istemedik.
Ve de çınar ve poyraz inanılmaz fazla koyuluyor beğensekte ileride sınıfında 4 5 kişinin adı aynı olabilir dedik.
Sizler evlatlarınıza hangi ismi verdiniz .
İsmin anlamı çok önemli diyorlar buda beğendiğim isimleri takmakta beni engelliyor diyebilirim.
Lütfen bu yazdığım seçeneklere göre bana tavsiyede bulunur musunuz ?
İsim konusu yüzünden oğlumun heyecanını yaşayamaz oldum
37. Haftalık hamileyim oğlumuz geldi gelecek nasipse ama hala bir isim koyamadık.
Artık rüyalarıma giriyor uykularım kaçıyor.
Konunun yeri burası değil ama lütfen bi süre taşınmasın daha çok fikir gelsin .
Tek isim olsun istiyoruz , çok eski demode olmayan anlamı güzel bi isim olsun istiyoruz.
Daha önce üstüne durup vazgeçtiklerimiz
Çınar , poyraz , Ali , bora tarzı isimlerdi ama doğa olayları tek başına anlamsız geldiğinden tek isim olarak koymak istemedik.
Ve de çınar ve poyraz inanılmaz fazla koyuluyor beğensekte ileride sınıfında 4 5 kişinin adı aynı olabilir dedik.
Sizler evlatlarınıza hangi ismi verdiniz .
İsmin anlamı çok önemli diyorlar buda beğendiğim isimleri takmakta beni engelliyor diyebilirim.
Lütfen bu yazdığım seçeneklere göre bana tavsiyede bulunur musunuz ?
İsim konusu yüzünden oğlumun heyecanını yaşayamaz oldum