Benim için en büyük dert oldu :(

Amin güzelim.Allah tüm kuzularimizi kotuluklerden korusun. Herkes nasibinde ne varsa onu yaşar diye düşünüyorum.Sen ve oğlun çok mutlu olursunuz insallah

Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğü’ne göre Türkçe kökenli olan Kayra ismi , “büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan” anlamına gelmektedir.

Anlamı buymuş ama bilemedim buda mı gol değil

Hamza tarzı isimler çok ağır değil mi

Hamza tarzı isimler çok ağır değil mi
Bana ağır gelmiyor. Çünkü; çok sevdiğim Hamza adında bi öğrencim vardı. Şipşirin bi çocuk. Aklımda isimler karakterle kalıyor. E bide kendim anlam yükleyince kendi dünyamda epey güzel şeyler çıkıyor :)

Oğlunuzun isminin illa içinde evrenin gizli sırları, özel manalar falan içermesi mi gerekiyor ki?

O da içimizden biri olacak, strese falan girmeye gerek var mı? Yani peygamber falan doğurmuyorsunuz, kendi ideolojinize göre bir isim koyun gitsin.

Zaten farkındaysanız öneriler de hep ideolojilere göre geliyor.

İnşallah bir gün oğlum olursa adını Yavuz koyacağım. Çok güzel bir isim bence. Ayrıca Yavuzlar hep yakışıklı oluyor :)

Oncelikle isim verilirken cok kullanilmasina degil anlamina bakilmali cunku isim gercekten cocugin hem yuzune hem huyuna sirayet ediyor. Bu cocugun buyuyuo baba dede amca olabilcegini de dusunmek lazim. Ya da ben galiba isim konusunda cok yeniliklere acik degilim. Oglumun ismi furkan. Yeniden anne olabilme sansim olsaydi diger ogluma burak , safa kizima da zeynep, efnan, merve koyardim galiba.

Arın
Derin
Erim
Başar

Çagan
Aras
Salih
Kaan
Bunlar begendigim isimler

Parkta kadının birini 3yasındaki cocuga “reis” diye sesleniyodu.aklıma o geldi şimdi.merak edip sormuştum neden öyle diyosunuz diye meger ismi reismişüff cok itici gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…