- 22 Şubat 2007
- 832
- 3
- Konu Sahibi gelincik80
evet öyleymiş canım...bakalım pazartesi neler yaşıcam daha...rabbim hayırlısını nasip etsin ne yapalım başa gelince çekiliyoo işte...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet öyleymiş canım...bakalım pazartesi neler yaşıcam daha...rabbim hayırlısını nasip etsin ne yapalım başa gelince çekiliyoo işte...
yok cnm adetin 3 günü kalçadan menegon veya gonal-f yapılacak sanırım bu arada dr.ara ara 2 veya 3 günde bir ultrason muayenesi yapıcak yumurtalar 13-14 gün sonra 18-20 çapına gelince çatlatma iğnesi olacak iğneden34-36 saat içerinde aşılaman olur bu arada normal muayene gibi sperm yumurtaların içine veriliyor bu esnada biraz ağrı oluyor ama dikkat et kendini zorlama kanama olursa inan tutmuyor bilgin olsun allah yardımcın olsun sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum sağlıcakla kal...
yok cnm adetin 3 günü kalçadan menegon veya gonal-f yapılacak sanırım bu arada dr.ara ara 2 veya 3 günde bir ultrason muayenesi yapıcak yumurtalar 13-14 gün sonra 18-20 çapına gelince çatlatma iğnesi olacak iğneden34-36 saat içerinde aşılaman olur bu arada normal muayene gibi sperm yumurtaların içine veriliyor bu esnada biraz ağrı oluyor ama dikkat et kendini zorlama kanama olursa inan tutmuyor bilgin olsun allah yardımcın olsun sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum sağlıcakla kal...
evet bilgim var cnm ben ist anadolu yakasında oturuyorum alman hastanesi avrupa yakasında ben çalışılıyorum gün aşırı izin almam zor olduğu için alman hast.gidemedim tekrar gittiğim hastanede tekrar denicem hayırlısı ...
ilaçlar çalışmayı engel olmuyor ama çok ağrı yaptı bende herkeste olmayabilir sen yinede dikkat et kendine inşallah sorun yaşamazsın cnm görüşmek dileğiyle...
hayırlısı canım bi şey sorcam aşırı kilo alıp verme durumunuz va mı
yoooo neden sordun ki canım....
ben bikaç yerde buna benzer sorun okumuştum...bende çokk korkmuştum yaa başıma gelirse diye...çünkü bu su toplama bayağı sıkıntılı bişey sanırım..göbekten suyu boşaltma işlemi falan okumuştum...ben ocak 21 de tedaviye başladım hala da devam ediyoooo kiloda aynı tabi arada 1 kilo alıp verme var o kadar..
inşallah senin hızlı kilo alman böle bişey değildir...