benim için dua edin kızlar

heyecanın normal cnm bende çok heyacanlıydım ne zaman ilaç başlıcak ne zaman yumurta toplanıcak ne zaman transfer derken gün geçiyor inan buna cnm allah sabır versin hepinize...sağlıcakla kalın

canım lk defa adet olmayı bekliyorum olsamda biran ilaçlara başlasam diyom biraz sabırsızım galiba

ayy çok sevindim canım benim transferden sonrası ilk belirtiler göğüslerim oldu acayipti normal adet dönemindeki gibi değildi ucları bi tuhaf şekil almıştı ama ağrım yoktu ben göğüslerimdeki değişimden belirti diyebilirim öle kasıklarım falan ağrımadı göğüslerim ağrımadı sadece dediğim gibi şekili değişti göğüs uclarımın sanki uzamış gibiydi herkeste farklı olur sanırım bu arada canım ben 10.günü eczaneden test alıp idrar damlatıp evde kendim yaptım ve ikinci çizgi çok silikti bu tuttu anlamına gelir :) hakkında hayırlısı...

bu arada 19.02.2008 de doğum yaptım ama erken doğum oldu 27 haftalık şuan 40.günümüz bebeğimle ve yoğun bakımda en az 2 ay daha kalıcak çok uzun hikaye premature die konum var ordan istersen takip edebilirsin yaşadıklarımı dilerim sizler yaşamazsınız..Allah yardımcınız olsun...
canım benim ALLAH sağlık uzun ömür versin bebeğine inş hayata sımsıkı tutunur canıma.s.

evet cnm kendin yap dediler bana ben iğneden çok korkuyordum kendim vuramam dedim dr.ma oda bana en yakın hast.vurdu dedi öle inşallah güzel haberlerini alırız burdan cnm benim negatif sonuç 27/03 de olduğu için en az 2 veya 3 ay beklemem gerekecek...şimdiden heyacan sardı beni allahım benim gibi anne olmak isteyen anne adaylarına tez zamanda bebek verir....

hast aramasını bekliyorum devlet hast gittim rapor için malesef alamadım sizin sorununuz yok aşılama yapcaz dedi bekliyorum aşılama basit bir işlemmi acaba ne kadar şansım var bende şimdiden düşünmeye başladım bakalım rabbim çok fazla bekletmeden kavuşturur bebeklerimize inş amiiiiiiiiin

evet cnm kendin yap dediler bana ben iğneden çok korkuyordum kendim vuramam dedim dr.ma oda bana en yakın hast.vurdu dedi öle inşallah güzel haberlerini alırız burdan cnm benim negatif sonuç 27/03 de olduğu için en az 2 veya 3 ay beklemem gerekecek...şimdiden heyacan sardı beni allahım benim gibi anne olmak isteyen anne adaylarına tez zamanda bebek verir....
canım inş sende kavuşursun bebeğine rezervinde düşüş olduğunu yazmışın bu bekleme esnasında kullandığın ilaç vs varmı

canım inşAllah pozitif sonuç alır bebişine sağlıkla kavuşursun..
Rabbim yardımcınız olsun..

hast aramasını bekliyorum devlet hast gittim rapor için malesef alamadım sizin sorununuz yok aşılama yapcaz dedi bekliyorum aşılama basit bir işlemmi acaba ne kadar şansım var bende şimdiden düşünmeye başladım bakalım rabbim çok fazla bekletmeden kavuşturur bebeklerimize inş amiiiiiiiiin

canım dr ilaç verdimi klomen yada benzeri ilaçlar

yok canım henüz hiç bir şey vermedi orda tanıdık dr bulduk sanırım biraz torpilli olcam biz seni arıcaz bekle dedi fazla uğraştırmıcak inş başladığım zaman burdan yazarım canım

yok canım henüz hiç bir şey vermedi orda tanıdık dr bulduk sanırım biraz torpilli olcam biz seni arıcaz bekle dedi fazla uğraştırmıcak inş başladığım zaman burdan yazarım canım

canım seni bilgilendirmesi lazım drun adet gününü sordun mu belki o gününü bekliyo ilaçları adetin beşinci günü kullanılıyor

canım benim bütün bilgilerim orda zaten tüp bebek raporu alma umuduyla gitmiştim tüm testler yapıldı her şey normal dedi dosya heyetten çıktı seni arıcaklar bende çok fazla oyalamıcam sizi dedi dr canım başlayınca sizlerin tecrübelerine ihtiyacım olcak zaten hayırlısı deyip bekliyorum şimdilik

canım benim bütün bilgilerim orda zaten tüp bebek raporu alma umuduyla gitmiştim tüm testler yapıldı her şey normal dedi dosya heyetten çıktı seni arıcaklar bende çok fazla oyalamıcam sizi dedi dr canım başlayınca sizlerin tecrübelerine ihtiyacım olcak zaten hayırlısı deyip bekliyorum şimdilik

hayırlısı canım bekliyecez ömrümüz beklemekle geçiyo sabır ne diyelim

tşkürler canım tüp bebek yaptırdın mı

canım bende tüp bebek tedavisindeyim....
ama benim biraz karışık...
ben reglimin 21. günü lucrinle başladım...iğneler ilaçlar falan filan derken...29 tane yumurtam toplandı...ben normaldede sağlıklı yumurtlayabildiğim için aşırı yumurta oluşunca e2 tahlililm yüksek çıktı...dr. transferi erketeledi mecburen salıklı yumoşlarımda donduruldu beklemede...1 ay boyunca ginera doğum kontrol hapı kullandım...regl olmayı bekliyordum bugün oldum.. pazartesi dr. kontrolüm var bakalım neler olacak...

canım bende tüp bebek tedavisindeyim....
ama benim biraz karışık...
ben reglimin 21. günü lucrinle başladım...iğneler ilaçlar falan filan derken...29 tane yumurtam toplandı...ben normaldede sağlıklı yumurtlayabildiğim için aşırı yumurta oluşunca e2 tahlililm yüksek çıktı...dr. transferi erketeledi mecburen salıklı yumoşlarımda donduruldu beklemede...1 ay boyunca ginera doğum kontrol hapı kullandım...regl olmayı bekliyordum bugün oldum.. pazartesi dr. kontrolüm var bakalım neler olacak...

canım hayırlısı tabi bu durumda va çok yumurta olduğu zaman transfer olmuyu diye duymuştum

X