cnm sanırım kısa protokol seninki inşallah dedikleri gibi %65-70 çok iyi hangi ilaçları verdiler cnm. bende uzun protokol uygulandı adetin 21 günü lucrıl ile başladı koldan 10 ünite hergün aynı saatte ve günde birkez bir sonraki adet gününün 3 günü gonal-f günlük doz 600 ünite günde birkez göbekten yapılıyo sonra ara ara dr.yumurta takibi ve e2 testi yapıyor yumurtalar 18-20 çapına gelince yumurtalar [bende 2 yumurta gelişmişti toplama işleminde biri boş çıktı] toplanıyor ama anastezi yani uyutuyorlar yumurta döllemek üzere laboratuar ortamında bekletiliyor ve dölleme gerçekleşince hastaneden arıyorlar ve trasfer için gün ve saat bildiriliyor transfer çok kısa sürüyor ve ağrısız bu arada tranfer olurken ve işlem yapılırken izle bak çok muhteşem bir his doğuyor insanın içine keşke tutsaydı şimdi gebe olacaktım.inşallah en kısa zamanda rabbim bana bu güzel duyguyu tattırsın inşallah sağlıklı yumurtalarin olur cnm sana tutunur.benim şansızlığım tek yumurta ile başladık inşallah sende 20 25 tane yumurta olurda enaz 3 tane transfer'in olur şansın dr.dediği gibi %65-70 olur dualarım tüm anne adaylarına allaha emanet olun kendinize çok ama çok dikkat edin sağlıçakla kalın...