benim için dua edin kızlar

sen bi adet ol canım gonalı kullanacaksın şuan için sadece adet olmanı beklemk sabırlı ol zaman herşeyin ilacı bende çok sabırsızdım dakka başı hastaneyi arardım ve gün geldi çattı geçdi bile dualarımız seninle inşallah transfer oldum beklemedeyim haberlernide alacağız hayırlısı olsun...

şerifecim ne güzel,bebişini kucağına almışsın,darısı başımıza,benim transfer oldu 5 nisanda testim var dua edin,test öncesi belirtilerin ne olmuştu

canım bünyenin ilaca verdiği cevaba göre değişiyor 15-20-25 tane değim gibi inşallah çok ve sağlıklı yumurtaların olur ...

cnm sanırım kısa protokol seninki inşallah dedikleri gibi %65-70 çok iyi hangi ilaçları verdiler cnm. bende uzun protokol uygulandı adetin 21 günü lucrıl ile başladı koldan 10 ünite hergün aynı saatte ve günde birkez bir sonraki adet gününün 3 günü gonal-f günlük doz 600 ünite günde birkez göbekten yapılıyo sonra ara ara dr.yumurta takibi ve e2 testi yapıyor yumurtalar 18-20 çapına gelince yumurtalar [bende 2 yumurta gelişmişti toplama işleminde biri boş çıktı] toplanıyor ama anastezi yani uyutuyorlar yumurta döllemek üzere laboratuar ortamında bekletiliyor ve dölleme gerçekleşince hastaneden arıyorlar ve trasfer için gün ve saat bildiriliyor transfer çok kısa sürüyor ve ağrısız bu arada tranfer olurken ve işlem yapılırken izle bak çok muhteşem bir his doğuyor insanın içine keşke tutsaydı şimdi gebe olacaktım.inşallah en kısa zamanda rabbim bana bu güzel duyguyu tattırsın inşallah sağlıklı yumurtalarin olur cnm sana tutunur.benim şansızlığım tek yumurta ile başladık inşallah sende 20 25 tane yumurta olurda enaz 3 tane transfer'in olur şansın dr.dediği gibi %65-70 olur dualarım tüm anne adaylarına allaha emanet olun kendinize çok ama çok dikkat edin sağlıçakla kalın...

canım benim inş birgün dünyanın en güzel duygusu olan annelik duygusunu tadarız dualarım seninle canımmm

ayy çok sevindim canım benim transferden sonrası ilk belirtiler göğüslerim oldu acayipti normal adet dönemindeki gibi değildi ucları bi tuhaf şekil almıştı ama ağrım yoktu ben göğüslerimdeki değişimden belirti diyebilirim öle kasıklarım falan ağrımadı göğüslerim ağrımadı sadece dediğim gibi şekili değişti göğüs uclarımın sanki uzamış gibiydi herkeste farklı olur sanırım bu arada canım ben 10.günü eczaneden test alıp idrar damlatıp evde kendim yaptım ve ikinci çizgi çok silikti bu tuttu anlamına gelir :) hakkında hayırlısı...

bu arada 19.02.2008 de doğum yaptım ama erken doğum oldu 27 haftalık şuan 40.günümüz bebeğimle ve yoğun bakımda en az 2 ay daha kalıcak çok uzun hikaye premature die konum var ordan istersen takip edebilirsin yaşadıklarımı dilerim sizler yaşamazsınız..Allah yardımcınız olsun...

sen bi adet ol canım gonalı kullanacaksın şuan için sadece adet olmanı beklemk sabırlı ol zaman herşeyin ilacı bende çok sabırsızdım dakka başı hastaneyi arardım ve gün geldi çattı geçdi bile dualarımız seninle inşallah transfer oldum beklemedeyim haberlernide alacağız hayırlısı olsun...[/QUOT
inşallah canım çok ama çok heyecanlıyım olmayacak diye çok korkuyorum

inş canım kaç gün oldu canım tranfer olalı dr ne diyor transfer için iyimi

26.08.2007 de transferim olmuştu 27 haftalık 19.02.2008 de doğum yaptım sorunlu bi gebelik yaşadım 12.günlükken hamilelğim de kanamalar oldu vs vs...şimdiden sen bunlara kafanı takma etkilenebilirsin dularım seninle...

lucril kolay eşim yaptı bana gonal-f göbekten oluyor ben hastanede yaptırdım karında aşırı şişlik ve kasılmalar oldu bende inşallah sen yaşamazsın bu sorunu lucril bende kist yaptı size sanırım doğum kontrol hapını onun için vermişler inşallah güzel haberlerinide alırız burdan...

26.08.2007 de transferim olmuştu 27 haftalık 19.02.2008 de doğum yaptım sorunlu bi gebelik yaşadım 12.günlükken hamilelğim de kanamalar oldu vs vs...şimdiden sen bunlara kafanı takma etkilenebilirsin dularım seninle...

canım bebişin kucağında ya ne mutlu sana rabbim bizlerede nasip etsin

ruba hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberler verirsin bizlere burdan....SABIRLI OL kendine dikkat et

gelincik80 canım inşallah hayırlısı olur hakkında....
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...

lucril kolay eşim yaptı bana gonal-f göbekten oluyor ben hastanede yaptırdım karında aşırı şişlik ve kasılmalar oldu bende inşallah sen yaşamazsın bu sorunu lucril bende kist yaptı size sanırım doğum kontrol hapını onun için vermişler inşallah güzel haberlerinide alırız burdan...

canım lucrinide göbekten yapacam göbek deliğininden üç parmak sağından solundan vuracak mışım

şerifecim ne güzel,bebişini kucağına almışsın,darısı başımıza,benim transfer oldu 5 nisanda testim var dua edin,test öncesi belirtilerin ne olmuştu

rubacım inş olumlu sonuç alırsın oley içimizden biri hamile diye haykıralımmmm

mrb kızlar 3,5 sene tedaviden sonra tüp bebeğe adım attım mayıs başında embriyo transferi yapılacak dualarınızda benide unutmayın ayrıca tüp bebek yaptıranlardan bilgi almak istiyorum

Hayırlı olsun inşallah tek seferde tutar hayırlısıyla a.s.

X